Aloita uusi keskustelu

FINEXIT nyt!

Aloittaja: Uusi Itsenäisyyspäivä Suomelle! Politiikka 24.6.2016 11:01

Suomea käskytetään EU:sta ja Suomalaisten itsenäisyys on mennyt. EU ei toimi demokraattisesti ja sitä johtavat ei-demokraattisesti valitut omia agendoitaan ajavat omaneduntavoittelijat.

Britannian kansa äänesti oikein ja BREXIT voitti. EU tulee hajoamaan, jotenka Suomen etu on tehdä ratkaisu FINEXITin puolesta mahdollisimman nopeasti. Jotta tämä on mahdollista, tulee Suomen EU-liittovaltiomiehet ja -naiset vaihtaa Suomen johdosta FINEXIT-myönteisiin.

Jos Suomi on mukana loppuun asti, toipuminen on huomattavasti vaikeampaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 397 viestiä

EU on herrojen keksimä korruptiopesäke,tavallinen kansa ei tiedä mitään,mihin EU:hun maksettavat rahat menevät,suurin osa eliitille jakoon. Saa hajota koko EU ja sen typerät direktiivit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos teillä persuilla vain olisi taitoa ja ymmärrystä ottaa selville minne EU:n rahat oikeasti menevät niin se on mahdollista. Mutta kun ei. Pitää vain räksyttää tästäkin asiasta. Muuhunhan teistä ei olekaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tottahan se, että eu hyvin pitkälle määrittelee Suomen raha- , talous- ja maatalouspolitiikkaa. Itsenäisyyttä oli se, että mentiin vapaa-ehtoisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todella vähällä tiedolla ollaan edelleen. Lueppa vaikkapa näitä kommentteja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Halla-aho on useaan kertaan todennut, että Suomen paikka on EU:ssa niin kauan kuin Suomi on Naton ulkopuolella. Perusputinistit ovatkin ajamassa Jussia pois puolueen johdosta, koska Jussin realistinen ajattelu ei sovi Kremlin pirtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vai on itsenäisyys mielestäsi mennyt. Olen täysin eri mieltä tuosta väitteestä. Nyky Suomi on itsenäisempi nyt kuin ikinä aiemmin on ollut. On siinä totuuttakin että olemme eu:ssa yhtenäistämässä jäsenvaltioiden lainsäädäntöä. Jos lakeja harmonisoidaan yhteneviksi, jokainen maa menettää maansa ja saa samalla toisilta. Meille on siis tullut aimo annos määräysvaltaa muihin jäsenmaihin ja heidän lakeihinsa. Nyt Unkari kiukkuilee meille kun vaadimme heille sääntöjen noudattamista. Pystymme vaikuttamaan Ranskaan ja Saksaan sekä myös Englannin kipuiluun brexitinsä kanssa. Silloin ennen eu:ta meidän oli pakko kuunnella Venäjää. Meidän piti kuunnella myös muita maita oman kauppamme tähden. Emme olleet siksi kovinkaan itsenäisiä. Enempi ollaan nyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen itsenäisyys ja vaikutusvalta EU:ssa on hyvä läppä, ei muuta. Tuolla alempana olen jonkin verran jo valaissut aihetta. EU:n edellinen ja nykyinen komissio pitävät nationalismia eli jäsenmaiden itsenäisyyttä suorastaan kiellettynä ja kauhistuttavana ilmiönä, josta on päästävä heti kokonaan eroon. Myös Merkelin ja Macronin kielteinen kanta tähän on kristallin kirkas. EU:n integraatiota eli jäsenmaiden epäitsenäisyyttä aiotaan kiireellisesti ja maksimaalisesti kehittää. Siksi EU-kriittiset mepit blokattiin ymmärtääkseni pois komissiosta ja valiokunnista yms. huolimatta heidän vaalivoitosta. Rinteen hallitus on tässä täysillä mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

muuttamaan lainsäädäntöään ja Suomen EU-uskovaiset liittovaltioihmiset täyttävät vaatimukset kiljuen toivoen samalla, että itsellekin lohkeaisi kallipalkkainen palkkiovirka Kataisen tapaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On niitä herran paikkoja herroille myös Suomessa. Ei niitä lakeja muuteta herrojen tähden vaan siksi että kauppa eu:n jäsenvaltioiden kesken helpottuisi. Kun on yhteiset toimintatavat, yhteinen raha ja yhteinen lainsäädäntö, tulee jopa Italiasta suomen lähimarkkina-alue. Tuolla en lakien harmonisointi on kannattavaa kaikille osapuolille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alottajalla on nyt höpötyksen kärkipaikka Juttutuvassa. Alustaja ei tajua, että Suomella on vain kaksi ulkopolitiikan vaihtoehtoa. Itsenäinen Suomi oli viimeksi 1939 ennen talvisotaa ja Stalin puski päälle talvisodassa. Sotien jälkeen maa oli suomettunut ja meitä hallitsi venäjämieliset. Saimme itsenäisyytemme aika vahvasti takaisin, kun Neuvostoliitto ja siirtomaat luhistuivat porvarilliseen vallankumoukseen 1991 ja kun liityimme EU:hun. Tätä välivaihetta ei lasketa, koska se oli lyhytaikaista. Jos palaamme suomettuneeksi, niin huonosti menee varmasti ja itsenäisyys on näennäistä. Alustaja saisi opiskella Suomen historiaa alkeista lähtien, niin harhaluulot karisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt "Late vanhana saisit lukea historiaa sinäkin. Vuonna 1809 Suomesta ajettiin ruotsalaiset sotajoukot pois ja Suomi sai Autonomian, jonka jälkeen identiteettimme vahvistuttua Suomi sai itsenäisyyden. Kaikki sodat myös sisällissota mukaanlukien mitä on maaperällämme käyty ovat aiheuttaneet kuningaskunnat, Saksa ja Venäjä. Siksi ja sen vuoksi Aleksanteri 1 lausui Porvoon tuomiokirkossa että Suomen on parasta pysyä puolueettomana maana idän ja lännen välissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puolueettomus on paras 14.8.2019 14:47 ihmetyyttää mielipiteineen, sillä puolueettomuutta yritettiin ennen talavisottaa epätoivoisesti, mutta Stalinillä' oli pakkomielle Suomen valtaamisesta. Sitä se yritti 1944 ehdottomine antautumisvaatimuksen, mutta Saksan aseistama suomalainen jalakaväki toppasi sen yritelmän. 1808 sovassa jalakaväki oli Suomesta. Mitä ihimettä tarkotti puheet kuningaskunnista? Saksaa hallitsi keisari ja Hitleri kansallissossuna tiktaattorina ja Stalinin Neuvostyoliitto oli kommunistinen tiktatuuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sinun kanssasi samaa mieltä, mutta tällä kertaa sinä erehdyt. Suomi ei tarvitse Eurostoliittoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millähän sitten paikataan esim se n1,2 miljardin tuleva vaje joka syntyisi jos SUomi eroaisi EU:sta. Se oli briteillekkiin kova paikka kun yhtäkkiä EU:n rahahanat meni kiinni. Ihan muistutuksena. Suomi maksoi EU:lle viime vuonna 276 miljoonaa . Suomi sai EU:lta 1 500 miljoonaa. Tämän faktan voit itsekkin tarkistaa. EU:ssa on asioita jotka ovat silkkaa typeryyttä mutta suurin osa on Suomea erittäin paljon hyödyntäviä. Toki vanhathan EU.sta haluavatkin enimmäkseen erota ja haikailevat jotain "kekkosen aikaa". Suomi oli Kekkosen aikaa aika karmea ja syrjäytynyt maailmankolkka, mutta aikahan kultaa muistot....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomi on tietysti ollut nettomaksaja vuodesta 2001 lähtien. Viime vuonna nettomaksua oli tuo 275 miljoonaa. Tässäkin ketjussa on esitetty aiemmin luvut oikein. Maksuosuus varmaankin nousee, kun Englanti eroaa. Ongelmana on lisäksi, että kierrätetyt varat Suomen täytyy käyttää paljolta niin kuin komissio määrää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moni muistaa YYA-ajan vielä 90-luvun alussa. Joka asiassa naapuri painosti Suomea.
Nyt EU-aikana se ei enää onnistu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

194 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Mistähän johtuu kaunasi oikeasti ay-liikettä kohtaan? Olet työnantaja joka on määrätty lakituvassa maksamaan lain mukais... Lue lisää...
tämä on jo vainoamis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/