Aloita uusi keskustelu

Demarien kannatus laskee

Aloittaja: Politiikka 28.12.2018 21:28

Niin Hesarin,Almamedian kuin Ylenkin mittaustuloksissa.
Viikon päästä nähdään Ylen uusin kannatusmittaus. Jos luoja suo.
Jää nähtäväksi joko kärkipaika vaihtuu.
Potkiiko demarit tutkainta vastaan väärällä kohtella?
Vai onko kyse puheenjohtajan uskottavuudesta?
Se uskottavuuden osoittaminen on edessä tulevissa keskusteluissa. Antti Rinteelläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 176 viestiä

Demarien naisosasto julkaisi tänään ilmasto-ohjelmansa.
Korutonta oli kertomaa maakuntien asukkaille.
Mitä avaukseen tulee, niin Ylen kuin Hesarinkin viimeisissä mittauksissa tuli pudotusta edellisiin verrattuna. Jo viisi laskevaa tulosta peräkkäin edellisiin verrattuna.
Kyllä se siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei häävisti.
Sipilällä on kuitenkin ylivertainen asiatieto muuhun porukkaan verrattuna,niin katsotaan miten tulevissa väittelyissä käy.
Saadaan muokkaamatonta tietoa suoraan edustajien ilmaisemana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kun taas kuunteli kuinka ulkona ja yllättynyt Sipilä oli "turvapaikanhakijoiden" palauttamismahdollisuuksista, niin ei häävi ole tietämys
Neljä vuottaa on ollut aikaa tutkia perustuslakia, EU - säännöksiä ja palauttamismaan vastaanottosopimuksia, mutra kaikki aika on mennyt " turvapaikanhakijoiden" puolustelussa, tekojen vähättelyssä ja suomalaisten syyttelyssä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämäkin päällä oleva tilanne on osoittanut miten ulkona kuin lumiukko SDP on reagoinneissaan. Puheenjohtaja ei ole edes tavattavissa. Keskusta ja Kokoomus sentään ymmärtävät panikoitua tietäessään olleensa itse luomassa tapahtumien puitteita.

Vasemmistoliitto ja Vihreät leikkivät kuollutta, ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut, koska asioiden tunnustaminen murtaisi heidän maailmankuvansa ja arvopohjansa. Mutta oikeasti arkkuun piiloutuneelta vaikuttaa feministipuolue, joka ei mitenkään voi puolustaa tyttöjen koskemattomuutta, koska se ei vaan käy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voihanse vähän laskeakin,kunhan ottaminen köyhiltä,kun heitä on niin paljon Loppuu!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanna Marin heti julistamassa että demarit on antanut ohjeita hallitukselle, että pitää ottaa lisää poliiseja yms.
Demarit oli hallituksessa kun eduskunta kiivaasti keskusteli siitä, kun poliisivirkoja lakkautettiin, Räsänen oli sisäministeri.
Samana päivänä, siis eilen, oli pääministeri jo kertonut, että poliiseja on jo lisätty kymmeniä ja tehty paljon tämän surullisen tilanteen korjaamiseksi.
Eipä siinä suuria ohjeita voi antaa, mistä viisastenkivi.
Nyt kuitenkin Helsingissäkin paljastunut törkeitä ja lisää tulee, ei Oulu ole ainoa paikkakunta, mutta Oulussa on valveutunut
poliisikunta, siksi täällä on ensin herätty tähän tutkintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei seksuaalirikoksia ehkäistä poliisien määrää lisäämällä. Pikemminkin tarvittaisiin somen käytön opastusta ja terveen itsesuojeluvaiston opettamista lapsille ja nuorille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja aina aikuisia mukana. Kännyihin paikannus laitteet. Maastosta etsiville koirille annetaan kengistä ja sukista haju mitä etsiä ,näitä koiria voi kouluttaa myös etsimään pakeneva rikollisia. Näissä eläinuhraaja ympärileikkaus uskonnoissa miehet vahtii naisia paitsi jotka on täällä tai huumeissa. Jeesus sovitti syntimme siihen ei auta ympärileikkaukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sdp.n politiikka perustuu toisten taskuista ryöväämiseen.Toivottavasti kokoomus menee rytinällä ohi tästä syöpäläis puolueesta.Suu pitää olla säkkiämyöten,eli velaksi ei kannata myöskään tätä maata rakentaa.Sossujen ollessa vallassa olemme aina velkaantuneet pahiten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samalla lailla velkaa on otettu velan päälle nykyisen porvarihallituksen aikanakin. Suomi on velkaantuntut nopeammin, kuin koskaan ja Suomella ei ole koskaan ennen ole ollut yhtä paljon velkaa. Asiaa ei muuta se, että vaalien alla valtio siirsi toisesta taskusta toiseen taskuun vähän rahaa, että saatiin vähän velan kosmeettista lyhennystä. Ei kuitenkaan muistettu, että neljä vuotta velkaa on otettu koko ajan lisää. Joihinkin tuokin alkeellinen silmänkääntötemppu upposi täydestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äläppä levitä väärää tietoa, katsoppa valtionvelan kehitystä ja kenenkä hallituksen aikana velka on lisääntynyt eniten ja vauhdikkaimmin. Helppo tarkistaa netistä, hakusanaksi vain valtionvelan kehitys.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostovoimalla maksetaan ja eläkkeellä, yritysten tuotteet ja työläisten palkat sekä myyjien palkat. Asiakas maksaa jos leikataan asiakkaiden ostovoima ei oo yrityksillä rahaa !! Lomarahojen leikkaus ja eläkkeiden oli jo tyhmimmästä päästä. Ja eläkeiän nosto. Eläkkeellä ostetaan palveluja. Lomarahojen maksetaan vuokrat ja loma ajan ruuat. Se on pois kauppiailta se raha mitä leikataan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei oo narkomaani ja se sentään puolustaa eläkeläisiä pieni tuloksia että ne pääsisi maksaan vuokransa ja ostaan sänkyynsä patjan ja vessapaperia. Ei oo niin itsekäs .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin se on nähtävä,että jos eläkeikään mennessä ei ole sänkyynsä patjaa saanut hommattua,niin ei se onnistu eläkkeelläkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä kun mittaukset hoksautti DSP:n kannattajia aktiivisuuteen entistä kiivaammin! Nukkuvien äänestäjienkin pitää ymmärtää, että äänestämättä jättäminen vahvistaa niitä puolueita, jotka äänestää aktiivisesti, eli oikeistopuolueita.
Tuo oli paras uutinen pitkkiin aikoihin.
Muistakaa äänestää, että saadaan kookoomus vihdoinkin oppositioon!
Muistakaa palkansaajat ja muut heikompiosaiset, että äänestämättä jättäminen on sama kuin ääni oikeistolle!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi