Aloita uusi keskustelu

Avustajat

Aloittaja: tekisi mieli 'vähän' ihmetellä Politiikka 13.8.2019 20:21

Lukekaapa mediasta, mitkä määrät ministerit tarvitsevat avustajia ja mikä määrä menee mania heidän palkkoihinsa. Edelliseen hallitukseen verrattuna avustajat tuplattu moninkertaisesti.
Kannattiko valita nuoria kokemattomia edustajia ministereiksi kun esim Anderssonillakin on viisi, tai oliko enemmänkin avustajia, jotka tekevät kaikki työt.
Onko ministerin tehtävä sitten vain edustaa julkisesti, mitä muuta hänellä voisi olla kun on tuollainen joukko hoitamassa asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 62 viestiä

Se tieto olla ja mitä milloinkin menossa.
Paperit ja asiat äkkiä' läpi.
Tietäähän sen että kukaan ei voisi selvitä niistä yksin,
Kovat on palkat kyllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisihan se nyt ollut sääli, jos esim. Tiilikaisen Kimmo ja Puumalainen olisivat joutuneet tyytymään kansanedustajan sopeutusrahaan. Puoluetoverien pelastus maistuu varmaan makealta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saavutetut edut?
Kuinka Rinne voi luopua saavutetuista eduista syksyllä EU-puheenjohtajuuden jälkeen? Kuinka Rinne voi antaa potkuja omalle väelleen? Ehkä Keskusta ei tarvitse enää avustajia, kun sen puheenjohtaja ei ole hallituksessa? Vihreitten avustajat joutavat mennä, mutta ei SDP:n.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhaa on kansan enää äänestää sillä samat naamat siitä huolimatta pyörii päätösten takana jotka kansa on tiputtanut Eduskunnassa
Eli sama sakki pyörii vai erilaisessa kokoon panossa joten turha odottaa että mikään muuttuu parempaan suuntaan lisää uudistuksia leikkauksia uusia veroja että palkat saadaan maksettua avustajajoukolle jne

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sipuli kavereineen yritti ilman avustajia ja kaikki lait jäivät "tuppeen", kun ei taidot ja aika riittäneetkään. Tolkutonta sotkua lähetettiin eduskuntaan jatkuvalla syötöllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilän ensimmäinen oikeusministerikään, vaikka lakiasioitten erikoisasiantuntija olikin, ei ehtinyt tarkistaa jokaisen lakiluonnoksen yhteensopivuutta perustuslain kanssa, koska joutui hoitamaan samanaikaisesti työvoimaministerinkin hommia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ihmettelen! Rinne laittoi heti Sipilän hallituksen vaivalla saadut säästörahat haisemaan. Yksin tämä avustajalegioonan palkkaus maksaa puolimiljoonaa euroa/ kuukausi. Sitten kun tähän lisätään kaikki muut lupailut, alkaa valtion pussin pohja näkyä eikä ole enää jaettavaa kuin velkarahalla. Sinänsä Rinne on vasemmiston perinteitä vaaliva; on mukavaa jaella toisten hankkimia rahoja ja käydä toisten rahapussilla kuin omallaan... Andersonin avustajat eivät ole lainoppineita, vaikka hän puolustelee määrää sillä, että edellinen hallitus teki höttöjä lakialoitteita. Kaikista muidenkin puolusteluista paistaa osaamattomuus ja taitamattomuus, mutta röyhkeyttä syödä ns. kuormasta kyllä löytyy.... - Eikö hallituksen pitäisi näyttää kansalaisille esimerkkiä säästäväisen harkitusta yhteisten varojen käytöstä?? Rinteen ynnä kumppaneiden laskutaitoon en luota.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vasemmisto on aina tykännyt byrokratiasta. Lisää avustajia, kuhan selvittävät , mitä kukin tekee. Aina tekevälle jotakin pientä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nämä eivät ole puolueen avustajia, kuten julkisuudessa on virheellisesti tulkittu. He ovat ministeriryhmän avustajia, jotka avustavat hallitustyössä. Tämä selviäisi myös niile, jotka asiaa nyt kirkasotsaisesti julkisuudessa kauhistelevat, jos kysyisivät asiasta esim. Petteri Orpolta. Hänellä oli yhtä paljon avustajia ministerinä kuin nyt on Li Anderssonilla. Persujen räksytys ja populistinen revittely ei ole lopulta ole yhdenkään puolueen etu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kukaan muu ole julkisuudessa sanonut kuin puolueen puheenjohtaja Andersson.
Hän sanoi että eivät kaikki ole ministerin erityisavustaja, vaan koko eduskuntaryhmän. Eikö se ole puoluetta ja silti kaikilla edustajilla on omatkin erityisavustajat.
Kyllä ne nyt repii kaiken irti veronmaksajilta kun hallitukseen pääsivät. On lillilläkin nyt köyhät ja kipeät kaukana, ei kannata muistella kun ministeriautoon pääsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ministeriöiden edustajat nauroivat andersonnin selityksille. Avustaja ei valmistele lakia, vaan virkamiehet

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärränkö väärin, että Li Andersson tarvitsee avustajia sen vuoksi, että on ministeri ja on poissa puolueensa johdosta? Siis puolue tarvitsee avustajan, ei hallitus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se siihen suuntaan menee. Sipilälllä oli suuri vastuunalainen homma pääministerinä niin kenttä alkoi kapinoimaan kun heille ei ollut aikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Edellinen hallitus ei käyttänyt avustajia ja lainvalmistelut olivatkin sitä luokkaa. Sutta ja sekundaa tuli koko ajan ja usein ne olivat perustuslain vastaisia. Nyt tämä porukka nillittää sitä, että asiat hoidetaan kunnolla kun hommaan ryhdytään... Räksyttäjille ei kelpaa taas mikään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei edellinen hallitus tehnyt sutta ja sekundaa vaan sitä edellinen, joka oli sateenkaarihallitus.
Eduskunnan oikeusasiamies sanoi näin.
Vasemmistojen paikka edelliskaudella oli räksyttäjien penkki, jonka kyllä täyttivät viimeistä piirtoa myöten. Ny leuhotellaan hallituksessa joka ei ilman keskustaa olisi edes syntynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sipilän hallituksen susista ja sekundoista suurin osa tökkäsi siihen, kun ne sotivat perustuslakia vastaan.

Sutta ja sekundaa tyrkytettiin juuri sen takia, kun ei ollut riittävästi avustajia eikä uskottu asiantuntijoita, "kaiken maailman dosentteja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kataisen hallitus johti siinä sotimisessa perustuslakia vastaan. Älä yritä vääntää asioita oppostion näkökulmaan, minä uskon oikeusasiamiestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanoiko eduskunnan oikeusasiamies, että taksilakikin, oikea emäsusi, oli edellisen hallituksen edeltäjän tekosia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

194 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Mistähän johtuu kaunasi oikeasti ay-liikettä kohtaan? Olet työnantaja joka on määrätty lakituvassa maksamaan lain mukais... Lue lisää...
tämä on jo vainoamis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/