Aloita uusi keskustelu

Antti Rinne

Aloittaja: Remari Politiikka 11.9.2019 18:16

Antti Rinne oli sitä mieltä, että Postinkin palkkoja voidaan leikata ja kertakorvauksella korvataan menetys. Kuinka käy julkisella aloilla, leikataanko palkkoja?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

No, nyt mennään plan B:n mukaan, mutta kulutetaan turhaan mahdollisesti kolmekin päivää näytelmään, jossa lakolle ja tukilakkosumalle saadaan stoppi juuri sillä ratkaisulla, mitä työntekijäpuoli vaatii.

Kiemuroitten seurauksena AY-liikkeen valta on tullut näkyville. Akuutti tilanne on ohi sitten, mikä on hyvä asia ja oli tehtävä yhteiskunnan toimintojen lamaantumisen estämiseksi, mutta miten käy jatkossa, kun tukilakkosumat iskevät muitten liittojen neuvotteluissa. Ehkä vielä ehdotetaan lainsäädäntöä, jossa tuki toiselle lakolle lakon syynä ei käykään... Onkohan keino jatkossa 'ulkoparlamentaarinen' ainakin jos kysymyksessä valtion yhtiö, jolla on poliittinen omistusohjaus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt Antti Rinne on puuttumassa nuorten tuleviin eläkkeisiin kajoamalla eläkerahastoihin. Miksi hän ei kajoa ammattiliittojen miljardiomaisuuteen, joka on kerätty työläisltä liian korkeilla asunnon vuokrilla. No siksi, että sielllä ne makaa Rinteen omatkin miljoonat. Siinä meillä on köyhien puolustaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinteellä taitaa olla sama numero päästötodistuksessa matikassa, kuin Jyrki Kataisella, eli 6. Ei ihme, että on ulkona kaikesta. missä puhutaan kustannuksisista. Katainen puuttui Venäjän talouspolitiikkaan ja teki muutaman miljardin virheen. Palkkioksi siitä sai 30 000 / kk. viran euostoliitosta. Tuollaiset huuhentaalit meillä päätöksiä tekee. Nyt sovitaan hallituspohjakin ennen vaaleja. Suurin voittaja oppositioon, suurin häviäjä hallitukseen merittävillä ministereillä. DEMOKRATIAA ????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi Antti virnuili eilen koko kyselytunnin ajan.
Ehkä häntä huvitti kun tiesi tarkalleen, mistä oppositio esittää kysymyksiä. Taisi tietää senkin kuinka Krista loistaa selittelyissään. Lillinkin piti puolustaa ministeriyttään, mutta muuten aika yksipuolinen kyselytunti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Samaa mieltä, puolueeni on keskusta. Hyvä muistaa mitä Krista viime kaudella puhui, ja nyt esiintyy muka viisaana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kukaan ei ole puhunut mitään kertakorvauksen suuruudesta, mutta lasketaanpa. Jos palkka laskee kuukaudessa vaikkapa 500 euroa ja eläkeikään on kymmenen vuotta, korvaussumman pitäisi olla 60 000 euroa. 45- vuotiaalla, jolla 65- vuoden eläkeikään on 20 vuotta, korvaussumman pitäisi olla 120 000 euroa. Tarkoittikohan Rinne toisissaan oikeita korvauksia menetyksistä vai tonnin- parin tai ehkäpä satasten "korvauksia"?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antti on paras mies Kokoomuksessa.Orpon kanssa samoilla päivällisillä ja keskustelevat tulevasta yhteistyöstä heikentää työläisten oloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ay-väki on oudosti hiljaa Antin lausuntojen jälkeen. Onko kädet sidottu ja suut laitettu tukkoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieman kömpelö pohdinta Rinteeltä. Sipasee omaan nilkkaan kun verotulot sukeltaa myös.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julkisella alalla on tehävä neljännesreduktio. Kun leipä on pitkä, sitä saa kaventaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikein minua taas naurattaa ,kun työläiset nyt märisevät miten Antti vie kaiken. Viehän se takuulla kun antaa valtaa tuollaisen puolueen viedä. Siinä teille köyhien ja työttömien ystävä SDP. Köyhiä ja työttömien armeija alkaa vain kasvamaan tämän 4 vuoden aikana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Todellako? Puolueesi kokoomus on ollut hallituksessa ja myös hallitusvastuussa viimeiset 20 vuotta,ja politiikka on myös ollut sen mukaista. Ei neljässä vuodessa ehdi korjata kaikkea mitä te olette 20 vuoden aikana saaneet aikaiseksi. Jo Kekkonen sanoi aikoinaan, ettei kokoomusta pidä koskaan päästää hallitukseen. Kuinka oikeassa hän olikaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Eläkkeet

Aina on julkisuudessa puhuttu, että eläkkeisiin ei rahat riitä, se on vain kansan huijaamista, kyllä rahaa on. Lue lisää...
näin se on...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille