Aloita uusi keskustelu

Yhteydenpito

Aloittaja: Ruukis Oma elämä 13.2.2020 12:08

Päätin vuodenvaihteessa, että en soittele, en viestittele. Sitten, kun joku viestittelee, niin vastaan. Jos soittelee, niin voin sitten vuorostani soittaa joku kerta. Jos ei kuulu mitään, niin en minäkään. Tämä kokeilu tuli siitä, kun näkee ihmisten toimintaa ja tuntuu joskus, että haluaako joku todella olla ystäväni. Ystävät pitävät kyllä yhteyttä. Tämä on mielenkiintoista testailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 7 / 7 viestiä

Läheisen puoliso jätti yhteydenpidon, kun on kateellinen. Nyt ovat molemmat pitämättä yhteyttä. En minäkään pidä enää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on ystäviä, joiden kanssa pidetään yhteyttä puolin ja toisin, kuten ystävyyteen kuuluu. Sitten huomasin, että eräs ystäväni lopetti yhteydenpidon. Vastasi soittoihini kyllä ja jutteli, muttei enää itse koskaan soitellut minulle tai kyläillyt. Niinpä pari vuotta sitten ajattelin katsoa, ottaako hän yhteyttä jos minä en soita. No, eipä ole soitellut tai viestitellyt, eli ystävyytemme loppui siihen. Kyllä ystävyyden kuuluu olla vastavuoroista, eikä niin että vain toinen on aina se yhteydenottaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ois mukava soitella ja viestitellä. Silloin ennen me puhuttiin alle euron päivä liitymillä aamusta iltaan handsfrii laitteet korvilla kotitöitä tehden ja puhelin seksiäkin oli. Ja kun tavattiin oltiin sisäkkäin toisiimme monia kertoja samana päivänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos luit . . . . voitko sanua et kaipaisi ? Annetaan kaikki toisillemme anteeksi. Minä sinun sinä minun. Yhtä kuin ME <3 ei ikinä muita jo aikojen alusta niin saneltu . . .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei niitä oikeita ystäviä ole. Nämä tuttavat kun joskus soittaa, niin omia lapsia kehutaan ja eipä muisteta edes kysyä miten sinun lapsesi voi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.&#10;Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille