Aloita uusi keskustelu

Työtön, paljonko sinulle pitäisi maksaa palkkaa?

Aloittaja: €€meli Oma elämä 22.8.2019 19:09

Jotta ottaisit työtä vastaan? Paljonko esimerkiksi tuntipalkan pitäisi olla?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 73 viestiä

Aika usein jos työhakumielessä on tasku-ATK:lla yhteydessä johonkuhun työnantelijaan, niin ne heti alkuun sanoo ettei meillä ole vapaita työpaikkoja. Miksiköhän työnantelijoita ei kiinnosta se että mihin hintaan sitä oltais työhön tulossa?
Minähän voisin hyvinkin myydä elinaikaani tarjoushintaan, eikä siinä vielä kaikki sillä ehkä voisin jopa taluttaa vihille sen työnantelijan ruman vanhapiikatyttärenkin, siis olisin kaikenpuolin ihanne prole ja jopa vävy, ja kaikki tuo alle torihintojen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älytön kysymys? Nykyaikana jolloin työttömän kohtelu ollut , Aktiivimallin kera nöyryytystä! Enpäs usko,että uusi hallitus saa mitään parannusta aikaan! Kyllähän on opittu, että parempiosaiset osaavat kohdella kaltoin huonompi osasia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulevaisuudessa ei enää makseta palkkoja, sillä markkinatalous kaatuu ja tilalle tulee uusi järjestys. Ihmisillä Suomessamme on ollut jo aikapäivää sitten kaikki tarvittava. Töissä puuhastelu on muutenkin tylsää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työssäkävijä on potentiaalinen työttömyyden lisääntymisen uhka.
Jos kaikki työssäkävijät pysyisivät töissänsä, niin kolmen vuoden kuluttua ei olisi yhtään työtöntä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Vast'ikään mollissa oli pari paikkaa auki. Palkka 12 euroa tunti ja tittelinä astianhuoltaja (eli vanhakantainen työnimike "tiskaaja"). Ilmoittivat, että eivät ota minua, kun olen ylikouluttautunut (teoreettisen fysiikan tohtori). Asennevammaa löytyy työantajankin puolelta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Ei mene, kun ei tarvi töitä tehdä. Pääomat jyllää lisää pääomaa kiihtyvällä vauhdilla.
Työt on köyhiä varten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos työttömien olisi pakko osallistua kesäisin AC Oulun ja Lipon ja talvisin OLSin otteluihin, Oulussa työttömyysprosentti olisi äkkiä pyöreä nolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyin työttömältä sukulaiselta. Tuntipalkka ei ole ratkaiseva tekijä yksistään, vaan työn edes jonkinlainen säännöllisyys ja sen verran tunteja, että nettoansio kuukaudessa olisi vähintään työmarkkinatuen suuruinen. Ihan mielellään ottaa töitä vastaan vaikka 7,00 - 9,50 euron tuntipalkalla, mutta ongelmaksi muodostuu Kelan maksama työmarkkinatuen katkeaminen, kun odotellaan tilinauhaa edelliseltä kuukaudelta ennenkuin pääsee täyttämään ne työtön päivät. Siihen vielä kun TE sössi lausunnon, niin hänkin on ollut pahimmillaan 4 kuukautta rahatta ennenkuin saivat korjattua mokansa. Vuokranmaksu ja muut laskujen lähettäjät eivät odota. Hällä oli häätö lähellä, onneksi sukulaiset auttoivat lainaamalla rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmeisesti aloittaja haluaa, että työttömillä työntekijöillä olisi eri palkka samasta työstä kuin työssä olevilla työntekijöillä.

Nyt Ylen toimittajat ja asiantuntijat ovat löytäneet ihan uuden työikäisten ryhmän, ihmisiä jotka eivät ole työttömiä eivätkä työntekijöitä. Nämä 30 000 ihmistä elävät salaa ilman palkkaa tai sosiaaliturvaa. Eikö heiltä pitäisi kysyä aloittajan kysymys, sillä heillä ei ole mitään lain tuottamaa vertailukohtaa tuloille. He voisivat vastata esimerkiksi että yksi mopo riittää kuukausipalkaksi tai hehtaari valtion metsää.

Itseasiassa, minäkin haluasin palkaksi yhden hehtaarin päätehakattua metsää kuukauden ahertamisesta jos samalla asumistukeni säilyy. Saa olla taimikkokin valmiiina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

N. 15,- Hours mutta,sillä en tekisi vielä mitään.koska mulle maksetaan tuplasti mitä tarjoat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

työhön vaan palkatta, mutteihän sillon enää kyse TYÖttömästä ole vaan jostai bimbo orjasta.
%-O
no okei, 1700-1800 kuussa brutto jos työaika vaikka 7 tuntia päiväsä per 5 päivää viikosa.
=]

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

275 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

sulla on varmaan joku järkevä perustelu tuommoselle verolle siitähän kärsii köyhät tuunarit ensimmäisenä esim minä nosta... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille