Aloita uusi keskustelu

Työssä käyvät, tykkäätkö työstäsi?

Aloittaja: Hemmon Oma elämä 20.8.2019 21:51

Tykkäätkö oikeasti työstäsi ja työpaikastasi? Onko työpaikan ilmapiiri hyvä ja ihana? Jos on tai ei, niin perusteluja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 46 viestiä

Työ on aina tehtävä kunnolla ja työaikoja on noudatettava. Silloin menee parhaiten itsellä ja työnantajalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei työ ole meitä rikkaita varten, köyhiä varten se on. Pitää vaan pitää huoli, että köyhiä on aina riittävästi saatavilla. Reservissä, tarpeen mukaan aktivoituna. HEHEE. :-))

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tykkään työstäni ja työkaverit ovat ok porukkaa. Työnantaja vain ei nykyään arvosta tekemäämme työtä, se ei ole mukava tunne. Tuntuu kuin olisimme vain suuri kuluerä ja toivovat varmaan pärjäävänsä kokonaan ilman työntekijöitä. Jatkuvat yt:eet pyörii työpaikalla. Arvaako kukaan, missä olen töissä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työpaikka pienen kävelymatkan päässä ja mukava työyhteisö. Tykkään työstäni, mutta kolmivuorotyö uuvuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajoittain tykkään, ajoittain en. Työkaverit ja porukan sisäinen huumori auttaa jaksamaan, vaikka mielekkyys on hommasta välillä kateissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllä tietenkin ihan mielellään työssä käyn. Ihana nyt on jo liioittelua, mutta ihan ok on ilmapiirit sun muut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haluan olla yhteiskunnan tuottava jäsen. Ja kun olen tuottava yksilö, niin palkkakin on kohdallaan. Toki yhteiskunnalle voi olla muutenkin hyödyksi, vaikkapa vapaaehtoistyössä, tai luottamustoimissa. Minusta on tärkeää tehdä oma osansa yhteisön eteen ja vielä vähän enemmänkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eräs vähenmistö kansallisuuksiin kuuluva eläkeläinen oli oikeuvessa savossa. Tuomari sano lopuksi:"työ voitta poistua." Sillon eläkeläiselle selvisi mitä sana työ tarkottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työhän on rangaistus ja perisynnin seuraus. "Otsas hiessä pitää sinun leipäsi syömän." Toisaalla sanassa sanotaan myös että .."Se joka ei työtä tee ei syömänkään pidä". Työ on kohtalomme ja sanelee päivämme toimet ja ajatukset olipa sitä tai ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

onhan se masokismia jos työnteosta tykkää , kellon orja , ei saa tehä tai olla tekemättä mitä haluaa milloin haluaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokeile joskus vaikka perustaa yritys ja tehdä sitä mistä oikeasti tykkää. Jos siitä vielä joku maksaiskin sulle. Itse tein sillä tavalla ja yleensä mielellään lähtee aamulla töihin. Tai jos ei jaksa heti aamusta lähtä niin myöhemmin sitten. Ja jos haluan vapaapäivän johonki väliin viikkoa niin eipä tarvi keneltäkään kysyä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työstäni pidän, erittäin hyvä palkka, vaativasta työstä.Liikkuva asiakastyö, mahtavat asiakkaat. TyökaverIt pääosin ihan jees,harvoin nähdään. Mutta pomo narsisti, maanis-depressiivinen, ilkeä ja typerä. Pilaa ilman, ja on aiheuttanut monen fiksun ihmisen siirtymisen kilpailijalle. Itse sinnittelen täällä vielä minkä pää kestää, kerään fyrkkaa sukanvarteen ja jään yhteiskunnan elätiksi viimeiseksi 6-10 työelämävuodeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No miksi sinä rahaa keräät jos yhteiskunnan elätiksi aiot? Älä nyt maitoile vaan tee se reilusti..)
Ei mitään säästöön katsotaan onnistuiko elättinä oleminen kovin kauan.
Kirjoita sitten tänne siitä juttu kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

500 euroa/kk eli 6000 euroa/vuosi. Tuolla summalla yksi aikuinen henkilö tulee toimeen, kunhan asuu omassa asunnossaan eikä omista autoa. Tuosta voi jopa nipistää 500 euroa. Sisältää pari viikkoa matkustelua. Olen itse henkilökohtaisesti tuon testannut ja testi jatkuu. Ei ole hinkua työelämään, kun tietää miten k***päistä, narsistista ja ylimielistä porukkaa siellä "työskentelee".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tykkään todellakin työstäni ja se johtuu siitä, että saan mahdollisuuksia vaihtaa työtäni yrityksen eri aloille, koska kyllästyn yleensä samaan tekemiseen 5-6 vuoden välein. Onneksi olen saanutkin siihen mahdollisuuden ja näin kehittää omaa osaamistani eri alueilla. Varsinkin naisaloilla ilmapiiri on usein todella paha. Tiimin vetäjänä olen kuitenkin joutunut puuttumaan ilmapiiriin ja silloin olen ottanuit ko. osapuolet yhteispalaveriin ja olemme selvittäneet asiat. Puhumalla asioista niiden tosiasiallisista ristiriidoista, olemme päässeet yhteisymmärrykseen. Ilmapiiriin yleensäkin vaikuttaa eri henkilöiden väärinymmärrykset ja katsontakannat. Me olemme itse kukin erilaisisa ihmisiä ja hyväksytään se.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tykkää. Eikä se johdu työpaikasta tai sen huonosta ilmapiiristä. Työnteko ei vain kiinnosta. Raha ainoa motivaattori ja syy töissä käyntiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä Enontekiön kunnassa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Rahastoon sijoittaminen...

Aloittaja tietenkin sijoittaa omat rahansa valitsemallaan tavalla, vaikka aloitus onkin melko pahasti virheellinen. Bu... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi