Aloita uusi keskustelu

Tunnistatko ihmisen joka ei siedä sinua tai on sinulle kateellinen?

Aloittaja: JaskaJokunen Oma elämä 2.12.2015 20:45

Minä tunnistan aika nopeasti ja on kiva seurata miten tämä ihminen käyttäytyy. Näitä on joskus puolison sukulaisissa tai työpaikalla. Kiva seurata ja olla itse vain tyytyväinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 58 viestiä

Jos kuvittelet (tai tiedät), ettei joku/jotkut siedä sinua niin voithan mennä itseesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se ole helppoa. Varsinkin, jos olet hyväuskoinen, ihmisiin luottavaisesti suhtautuva.
Uudessa tuttavuudessa on jo merkkejä, joita ei heti hoksaa.
Alun kohtelias kiinnostuneisuus sinuun, asioihisi ja maalliseen materiaasi voi herättää hienoista kummastusta.
Hälyyttävää on myös henkilössä ilmenevä tiedotustoiminta muista ystävä-/ tuttavapiirinsä ihmisistä, joita et edes tunne saati omaa heistä omakohtaisia kokemuksia. Saat kuulla sekä naurettavia, että paheksuttavia juttuja.
Oleellista ei olekaan teidän välinen suhde, harrastukset ja yhteinen aika, vaan henkilön kiinnostukset tuntuvat liitelevän kaikissa muissa vääryyksissä ja naurettavuuksissa.
Tuttavuuden jatkuessa saat kuulla huumorikaapuun varjottuja letkautuksia asioistasi, ominaisuuksistasi, jotka häntä kiusaa. Ja kehä kiertää... olet jo välittäjän avustuksella tehnyt itseäsi tykö uusissa piireissä.

Kylillä "kuulee" , taksissa "kuulee" kaikenlaista...."Kuka se sano?", ovat kommentteja henkilöiltä, joitka yrittävät "sinnikkäästi" miettiä alkuperäistä tietolähdettä.

Joku viisas on lausunut, että eihän se kerjäläinenkään kuningasta kadehdi, vaan toista kerjäläistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en tunnista. Heti kun on semmonen lampaa näkönen ja kilttikäytöksinen ihminen, niin kuvittelen, että siinäpä mukava ihminen. Myöhemmin käykin ilmi, että onkin oikea myrkkykäärme ja lietsoo pahaa verta ihmisten välisiin suhteisiin; haukkuu ihmisiä netissä ja tulee Cloud palvelun kautta kummittelemaan puhelimeesi, arvostellen jokaista kasvolihaksesi liikettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiva seurata ja olla itse vain tyytyväinen ja pistää piruillessaan niin sanotusti löylyä lisää... On niin kiva ja ihana olo, kun on ympärillä ihmisiä, jotka eivät voi sietää minua ja minun tyytyväisyyttäni siitä, että saan ihmiset kateelliseksi ja tuntemaan alemmuuttaan minun läsnäollessani. Eikö vain ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eipä onneksi ole tuommosia "ystäviä" ! Pidän muutenkin hajurakoa ettei liian usein näy samat naamat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei se aina johdu kateelisuudesta että ihmiset ei pidä susta, oletko aina rehellinen varastatko tavaraa? teetkö "jekkuja"? valehteletko paljon ja haukut seläntakana ihmisiä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ns. omahyväisiä mulvisteja on tuttava piirissäni useita, enkä todellakaan ole kateellinen heille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin on.

Kaikkein hulluinta on mielestäni se, kun rikas kadehtii köyhää. Jos köyhä äärimmäisessä niukkuudessa elettyään on pystynyt maksamaan itselleen loman, jollaiselle rikas pääsisi monta kertaa vuodessa koska tahansa ilman kuukausien pihistelyä, paljon kalliimmallekin lomalle, niin alkaa kateus ja keljuilu köyhää kohtaan.

Sitä kateutta en ymmärrä. Vai haluaisiko rikaskin kokea parin kolmen kuukauden niukkuuden, jolloin 14. tai 15. päivän jälkeen ei ennen loppukuun tiliä ole enää asiaa kauppaan, vaan on syötävä kaapit tyhjiksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis onhan näitä muka-muka-ystävällisiä olalletaputtajia, jotka sivaltaa kyllä SELÄNTAKANA kovin panoksi,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et ole koskaan ollut kateuden kohteena, koska et tiedä miten se vaikuttaa ihmisen elämässä. Monet kyllä toivovat, että heille oltaisiin kateellisia. He eivät tiedä mitä toivovat!
Kateuden kohteella ei ole hääviä. Se kun aiheuttaa avointa vihamielisyyttä, panettelua juorujen muodossa, kampitusta työpaikalla, arvon poisottamista kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ystävin petollisuutta ja jopa perheen sisäisiä kahinoita, yksinäisyyttä ja surua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kateus kuuluu suomalaiseen luonteeseen. Ei ole syntysuomalainen, ellei osaa olla kade.
Taitava ihminen osaa olla ilman tuota pahetta. On tiettyjä luonteita, jotka oikein yrittävät provosoida toisia tuntemaan itseään kohtaan kateutta, mutta onneksi on myös ihmisiä, jotka osaavat elää omaa elämäänsä ja sillä sipuli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naapurin rouva oli alkuun ihan mukava. Pari vuotta sitten alkoi negatiivisuus kasvamaan luonteessa. Samoin alkomaholin käyttö. Kaikki mikä taloyhtiössä tulee maksamaan euronkin on varsinkin hallituksen syytä. Rva on uskomattoman kateellinen kaikille naapureille , joilla on jokin pitkä koulutus takana ja palkkaus sen mukainen. JOS, kaikki takanapäin haukutut veisivät asiat oikeuteen niin olisi onnellisia lakimiehiä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helpostihan heidät tunnistaa, nuo taidothan opitaan jo ihan mukulana.
Mutta ei semmosen seuraaminen ole mielestäni mitenkään kivaa, enkä semmosen seuraan varta vasten lyöttäydykään, mutta eihän sitä aina välttääkään voi, kun kuitenkin välttelynkin pitää tapahtua huomiota herättämättä; pääasia, että sopeutuu tilanteeseen ja soveltaa sitä "sosiaalista liikkumatilaa", mikä sovellettavissa, siihen asti, että voi soveltaa muutakin menettelyä, jos tarpeen. Tuon jatkuvasta onnistumisesta voi olla tietysti tyytyväinen, kuten olenkin, mutta eihän sitäkään parane ulospäin näyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän ihmisen kateus, näkyy hänen käyttäytymisessä! Nykyaikana vaan ollaan pienestäkin kateellisia, mistähän tämä johtuu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Joutuvatko Suomi ja Ruotsi Nato-asiassa puun ja kuoren väliin?

Erittäin suositeltavaa luettavaa tässä Nato-asiassa tarjoaa Into-kustannuksen julkaisema Vakaus vaakalaudalla. 20 eri al... Lue lisää...
Norbert Schaller

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi