Aloita uusi keskustelu

Tatuointi

Aloittaja: Hyi Oma elämä 24.8.2019 10:20

Lähipiiriin eräs henkilö ottanut ison tatskan , mihin minun ymmärrys ei riitä. Miksi ihmiset näitä ottaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 26 viestiä

Tatskan ottaminen on jokaisen oma ja henkilökohtainen asia, eikä sitä tarvi selittää, eikä ymmärtää miksi joku ottaa tatuoinnin.
Tatuoinnit on hienojakin ja aika monella nuorilla ja keski-ikäisilläkin naisilla on tribaalli tatuointi alaselässä, nilkassa tai käsivarressa, joillain on myös lintu tai geggo eri puolilla kehoa, jotka eivät näy silloin kun on vaatteet päällä. Tatuoinnit on tulleet jäädäkseen ja siinä ei ole mitään väärää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soon huva että ymmärrät , olla ottamatta tatskaa , mutta elä pahota mieltäs , jos lähipiiristä joku ottaa . Soon jokkaise iha oma asia , ottaako vai eikö .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jännästi tälläset trolliviestit ketää saman tason vastauksia... Ketjutäynnä laumasieluja. Totta on, että tatuoinnit on ehkä nyt muodissa, mutta itselle tatuointi on konkreettinen pysyvä muisto, joka sisältää minulle tärkeän tarinan. Minusta kysymys tatuointien ottamisesta on yhtä tyhmä kuin kysyisi miksi ihmiset värjäävät hiuksensa... Tai miksi käyttävät koruja.... Korvakorut ja hiustenvärjäys se vasta valtavirtaa onkin tai kuten porukka täällä tuomitsi tatuoinnit massan jutuksi.... Ai niin. Ja se "sinun" mielipide tatuoinneista ei kiinnosta ketään tatuoitua. Omaksi iloksi niitä otetaan, vaikka olisi paikka mihin ei itse näe. Ei toisten pällisteltäväksi, arvosteltavaksi tms. Sitä paitsi.... Tatuointi kertoo luonteesta (olettaen, että kuva pysyy iholla hautaan asti eikä ole otettu hetkenmieli johteesta ja päädy laaserin alle)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kumma, että moni haluaa tatuoinnin pois.
Miksiköhän.
Onhan se nuoren ihossa tatuointi selkeä kuva, mutta vanhemmuuten se muuttuu töhryiseksi, kuin tyhjentyneessä ilmapallossa oleva kuva.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itellä pari tatskaa ja ne ei musta ihan hirveitä ole. Miettikää niitä ketkä pukeutuu mustiin vaatteeisiin. Huh huh on ankeeta jengiä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Katsoin suomi-ruotsi maaottelua ja ilokseni huomasin siellä paljon puhdasta ihoa, tatuointeja näkyi hyvin vähän. En tiedä miksi ottavat tatuointeja, itse käytän koruja, ne on helppo riisua ja olla naturelli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voishan tuon ottaa, nimittäin raatokärpäsen selällään makaamassa hepin nokassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tatuoinnit kertovat konkreettisesti että on olemasa toisenlaisia ihmisiä kuin minä itte. Heidän elämänsä on varmasti hurjaa ja varsinkin, jos kuva on sellaisessa paikassa jota ei voi itse nähdä edes saunassa. Mun ihossa on sen verran etiologialtaan erilaisia näppyjä ja ryppyjä että haaveilen vain sileästä ja terveestä ihosta ihan joka paikassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielipiteetön ihminen on laumaeläin ja jos toinen mielipiteetön ihminen ottaa sen tatskan niin se toinen mielipiteetön (laumaeläin) ihminen ottaa myös mitään ajattelematta sen tatskan koska se haluaa kuulua tuohon mielipiteettömien ihmisten joukkoon, koska sillä ei oo mitään omaa näkemystä tai mielipidettä mihinkään asiaan!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minun ymmärrykseni ei riitä ihmisiin, jotka paheksuvat muiden ulkomuotoa. Jos et pidä tatuoinneista, älä ota niitä. Kukaan ei pakota. Muiden tatuoinneista voitkin sitten pitää mölyt mahassasi. Käytöstavat, huomaavaisuus jne. Luulisi jokaisen sivistyneen aikuisen ymmärtävän. Mutta taidatkin olla trolli, jolla ei ole elämässä muuta sisältöä kuin levittää ympärilleen eripuraa ja mielipahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

...muillaki on. Mulla ei ole.
Tuttavapiirin nuori nainen tatuoitti mummunsa kuvan olkapäähän.
Tatskojen poisto on kasvamaan päin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja mikä terveysriski. Entä ku tulee kyllästyminen ja haluaa tatuoinnit pois. Ei ihan helppoa. Ainakaa näkyville paikoille ei missään tapauksessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos siinä olisi "johon", se viittaisi juuri siihen yhteen tatskaan, mutta ei muihin tatskoihin tai johonkin muuhun. Tuo "mihin" viittaa tuossa ilmiöön, tatskojen ottamiseen, se viittaa koko edeltävään lauseeseen. Tuo tulee vielä ilmeisemmäksi, kun lukee tuon sitä seuraavaan viimeisen virkkeen.
Ottaa/ottavat. Ymmärsit kuitenkin monikon. Kieli nyt vain on kehittymässä noin, on tehnyt niin jo kauan. Kirjakielen jäykät muodot aina loppujen lopuksi murtuvat.

Mutta entä tuo aloittajan kysymys?
Arvelen, että useimmat ottavat, kun se on nykyisin muotia, eikä haluta erottua liiaksi joukosta. Muut sitten ottavat sen huomioarvon takia, niin arvelen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ovat olleet aikoinaan koulukiusattuja ja nyt yrittävät itsetuntoaan paikata ja pyrkivät näyttämään kovilta tyypeiltä aikuisiällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo minulla on 6 tatuointia, ja olin koulukiusattu. En ottanut tatuointeja sen takia. Satun vaan tykkäämään niistä ja ne ovat osa minua. Päinvastoin uskallan ottaa niitä, enkä välitä muitten mielipideistä. Teininäkin kuljin goottityylissä, koska massatyyli ei ollut minun juttu

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille