Aloita uusi keskustelu

Tarpeeton

Aloittaja: Tarpeeton mummu Oma elämä 20.6.2019 15:54

Olen sairastanut viisivuotta sitten sydänkhtauksen josta jäi paha sydämmenvajaatoiminta.Sitä ennen kelpasin tyttäreni perheeseen apuani antamaan ja touhuileen.Sen jälkeen minua ei ole pyydetty enää edes yökylään vaikka olen kysynyt voisinko joskus tulla yöksi kun eläkeläisen aika käy pitkäksi.Selitys on ollut ettei sovi nukkumaan vaikka se ennen oli mahdollista.Minusta kun ei enää ole hyötyä kun en jaksa siivoilla ja touhuta.Tunnen että minua on terveenä ollessa käytetty hyväksi.On aika paha mieli.Onko kenellekkään sattunut vastaavaa.Miten minun kannattaisi menetellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 27 viestiä

Löydät jonku mukavan kaverin, mene mukaan Sydänyhdistyksen kerhoon. Saat jutella ja käydä läpi omia juttuja sairauden vuoksi.
Outoa tuo lastesi käytös :/ meillä oli päivän selvää että apuna ollaan.
Käydään ja soitetaan.
Onko jotain kuitenkin tapahtunut?
Mistä ovat tykänneet kovin huonoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et todellakaan ole ainoa mummo jota kohdellaan huonosti juuri silloin, kun tarvitsisi apua/seuraa. Sinulla yksi lapsi, monella useita joten huonosti kohtelu kertautuu. Positiivista ajattelua nyt, jätä heidät elämään omaa elämää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä kävi mielessä, kun seuraan emäntäni touhuja. Hän uhrau-
tuu mielellään kahden aikuisen tyttärensä takia, mutta arvostus
silti niin ja näin. Yllekirj. myös tytär, mutta tapaamiset harvoin ja
silti mukavat. (autan tarvittaessa). Voimia aloittajalle, kaikki
mummut ovat tarpeellisia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulee mieleen vanha satu jossa isovanhemmat söivät potunkuoria kaukalosta. Pikkupoika alkoi veistämään puukalikkaa ja isä kysymään "Mitä veistät poikaseni?"ja lapsi vastaa "Kaukaloa josta voitte sitten äidin kanssa syödä kun kasvan isoksi".

Ikävää käytöstä lapsiltasi, kun et ole enää avuksi ja hyödyksi, sinut unohdetaan. Tee testamentti, ilmaiseksi voi tehdä jollekin yhdistykselle, heidän lakimies hoitaa kaiken. Joku lakiosa kai lapsillesi pitää antaa, mutta muutoin lahjoita tarvitseville. Älä syyllistä itseäsi siitä että lapsistasi paljastui ilkimyksiä. Elele omannäköistä elämääsi. Et varamsti ole ainoa jolle on näin käynyt...ja osalle ei ole vielä käynyt kun ovat vielä hyödyksi. Toivon sinulle jaksamista!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä odota niitä, ja jos ja kun ne seuraavan kerran on rahaa ja apua vailla sano että katsokaapa mulukut sinne peiliin. Lähde kylpylään Tallinnassa aika edullista, laita sieltä kortti että oi että on ihanaa rentoutua kun ei tarvii teitä passata. Samalla mitalla ja tee testamentti eläessäs, on hyviä kohteita esim. lasten syöpäsäätiä ym. Et anna niitten pompotella ja nöyryyttää vaan eteenpäin. Tsemppiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minulla päinvastainen ongelma. Äiti ei halua nähdä minua eikä että muuttaisin takaisin kotikaupunkiini. On vähän sellanen narsistinen tapaus. Ryhdypä minulle äidiksi. Minun äitini ei kaipaa apuani tai seuraani kun terve on.
Sellaista elämä on. ..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menisit vaikka mummiksi päiväkotiin? Kaikilla lapsilla ei ole mummia, tai sitten otat ystävän joka kaipaa seuraa myös.
Tarpeeton et ole koskaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et sinä ole tarpeeton. Meillä jokaisella on merkitys tässä elämässä olipa se enempi tai vähempi. Kuka ei korvaa sinua koska sinunlaista ei ole maailmassa toista. Arvosta itseäsi sillä et ole yksin. Joillakin elämä on vaikeampaa kuin toisilla mutta silti olemme arvokkaita itse kukin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Surullista jos et voi olla heidän kanssaan. Ootko sinä kertonut että haluat heidän kanssaan aikaasi viettää? Jos he luulee sinun rasittuvan
Tai sitten muuta vastaavaa.
Puhu ja kerro miten kaipaat.
Voimia ja jaksamista kaikesta huolimatta 💗

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yritin soittaa tyttärelle ja kysyä mitä pahaa olen tehnyt.Minun puheluihini oli pantu estot.Samoin lasten lasteni tosin jo ovat 22 ja 17 vuotiaita.Eli en saa heihin yhteyttä.Pelottaa kun olen sairas ja minulla on vakavia rytmihäiriöitä sydämmessä ja vatsaaortan pullistuma joka voi puhjeta milloin vain.Jos joudun sairaalaan en voi heille ilmoittaa tilanteesta.Tuskimpa se tosin heitä edes kiinnostaa miten minä voin.En tietääkseni ole tehnyt mitään väärää.Joskus soitellut ja kysellyt kuulumisia.Tämä on ihan kamalaa.Nytkin olen yksin kotona.Avain on oven ulkopuolella maton alla että auttajat pääsee sisään jos itse en voi ovea avata.Yritän jaksaa vaikka tämä on vaikeaa.Sairaudelleni en voi mitään.Jokainen meistä tulee vanhaksi myös he toivottavasti heitä ei silloin kohdellä näin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onpa kummallisia penikoita sulla. Jos mun äiti sairastuis olisin tosi huolissani. Soitan omalle äitille ihan joka päivä ,vaikka ei ole edes sairas. Kyllä tuossa on nyt jotakin epänormaalia tai lapsesi ovat aika tunteettomia ja kylmiä ihmisiä.
Olisi mielenkiintoista kuulla heidän kantansa asiaan. Miksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

sinulla joku hyvä ystävä jolle voit ilmoittaa jos joudut sairaalaan? Hirveetä! Mun äiti on sairas ja olen huolissani. Kun voisin auttaa sinuakin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi kun minun mummu ois vielä elossa, kova on ikävä. Mun äitini on 80v ja kyllä autetaan koko ajan, käytetään kaupassa ja mitä milloinkin tarvii. Kyllä mua hävettäis olla sun lapsi, noin ei kohdella vanhempia ihmisiä. Selkään sietäsivät. Lähetän sulle lämpimän halauksen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pahalta tuntuu sanoa, mutta olet nyt huonokuntoisena heille vain rasite, josta ei ole mitään hyötyä. Niin jotkut ajattelee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

257 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mietin alkoholin jättämistä, mitä tilalle?

Toi uutuutena krapulattomat maanantait, itsetunto palasi pikkuhiljaa lääkkeen avustuksella. Ei enään koskaan kauheaa mor... Lue lisää...
Tenu, terve

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/