Aloita uusi keskustelu

Sotiminen on vanhanaikaista asioiden hoitamista

Aloittaja: kuunnellaan kaikkia Oma elämä 28.9.2018 11:22

Näin on. Suurin osa maailman ihmisistä on sotia vastaan eli naiset, lapset, vanhukset ja vammaiset. Heidän ääntään ei vain kuunnella tarpeeksi. Obama oli aivan oikeassa: hyviä ihmisiä on ja hyvän puolesta kannattaa pitää ääntä - siten ja vain siten maailma muuttuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 771 viestiä

Ei muuten oo! Parhaat sotakoneet ovat viimeistä tiedettä ja tekniikkaa. Sotiminen on siksi erittäin nykyistä aikaa.
Kokonaan toinen juttu on se että miksi soditaan. Pitäisi ennemmin sopia kuin sotia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sotiminen on vain keino saada aseita kaupaksi ja asetehtaiden osakkaille lisää voittoja. Se asia, että kukaan ei tiedä mikä taho aloitti sodan missäkin, auttaa vain aseiden myynnissä joka suuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroopassa Venäjä on aloittanut sodat ja muuallakin ollut aktivoimassa sotien syntyä ja tukenut niitä kuten Syyriassa, jossa Venäjän tukema laiton hallitus on Venäjän kanssa tappanut satoja tuhansia siviilejä ja vielä ylpeilee rypälepommien käytöllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Amerikan Yhdysvallat kuitenkin pitävät sotimista varsin modernina keinona nostaa maansa taloutta! Tuorein tapaus tuo oljyjalostomoiden pommitus josta, syyttävät Irania täysin käsittämätön pelle syytös. Amerikan Yhdysvallat sen lennokki harjoitus operaation takan ei kukaan muu. Mitähän mieltä meidän johtajamme asiasta lienee?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä Venäjäkin riehuu monella rintamalla. Voisivat jo vähentää sellaista touhua. Se voisi ihan Usa:lle esimerkkinä luovuttaa Krimin takaisin Ukrainalle, jolle se kuuluu. Siinä voisi sitten mennä amerikkalaisilla hetki aikaa, kun miettisivät, mistä nyt tuulee ja mitä nyt pitää tehdä..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Iskun takana on Iran ja sen liittolainen Venäjä. Venäjä tukee diktatuureja ja synnyttää sotia ja sotii itse. Yhdysvallat ja muut länsimaat ovat kautta aikain joutuneet siivoaman neuvostoliiton ja sen seuraajan venäjän veriset jäljet. Teidän johtajanne hyvin tuntee aiheen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

'rauhanliikkeitä'. Yhteistä noille 'rauhanliikkeille' on se, että armeijaa ja aseita ajetaan alas. Tällä hetkellä 'rauhanliikkeiden' toiminnasta hyötyy eniten Kokoomuksen sisarpuolueen johtama Venäjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä rauhantyöstä hyötyvät kaikki maailman ihmiset. Mitä enemmän sitä on, sitä enemmän on rauhaa, tietysti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Neuvostoliitto ja sen seuraaja venäjä ovat tosiaan antaneet rauhan miljoonille ja taas miljoonille ihmisille - ikuisen rauhan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensiksi Suomen puolustusvoimien tutkimuslaitoksen mukaan Suomi ei tarvitse Natoa. "Syvenevä yhteistyö" eli tuttavallisemmin sanottuna liitto Ruotsin kanssa ok. Toiseksi Suomi voi joutua pahaan aseelliseen konfliktiin sinä aikana (voi kestää parikin vuotta), kun Suomi neuvottelee Nato jäsenyydestä eli Venäjän hybridisodankäyntiin voi kuulua Naton liittymisen rummuttaminen ja sitä kautta haetty syy. Kolmanneksi Nato voi uhata ydinaseilla, mutta käyttö on ihan eri asia ja jäsenet voivat itse päättää, miten vaikeuksiin joutunutta autetaan; onko se villasukat, sardiinit vai pari sotilasta on jäsenen päätettävissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä pitkän rajan tällä puolen on ihan hyvä asustaa enempää "hillumatta" mihinkään suuntaan. Suomalaisella sisulla ja sovittelutaidolla tässä on hyvä elellä "saikkaamatta" sen kummemmin kenenkään kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhanaikaista mutta tehokasta. Niin pienenee maaiman väkimäärä tehokkaasti. On jopa pakko sotia syntyvyyden tähden. Parempi olisi ilman sotaa. Pitäisi oppia pitämään ne jalat ristissä ja sallia vain yksi siitos per asukas. Ei taida onnistua! Siispä soditaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempihan se olisi ilman sotaa - enpä usko, että populaation rajoittamiseksi sotimista enää tuettaisiin missään maailman kolkassa, onhan semmoinen ihan vastoin kaikkea järkeä ja hyväksyntää. Siksi syntyvyyden säännöstelyä pitäisi kannustaa kaikkialla, sekä keskinäistä kunnioittavaa kanssakäymistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juttu nyt vain on niin ihminen on vain vallanhimoinen ihminen. Aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat valtaa ja alistaa muita. Se pitää muiden ottaa huomioon. Jokaisella maalla pitää olla tarpeeksi vahva armeija, koska vain se estää vallanhimoisia ihmisiä iskemästä muiden maiden kimppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät kaikki ihmiset ole vallanhaluisia ja yhä vähemmän valtaa halutaan, kun kaikkialla tulevaisuudessa opitaan ja nähdään, mitä tuhoa vallanhimo aiheuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vanhan Jugoslavian alueella alettaisiin murhaamaan etniseltä pohjalta ihmisiä. Syyriassakin sen johto murhaa ihmisiä ja Putin tukee. Afganistanissa on sodittu enemmän, kuin rauhaa on pidetty.

Ihminen on vain raukkaparka vallanhimoinen ihminen. Onhan maailma täynnä esimerkkejä nykyajaltakin. Onhan?

Paras on vain varustautua sitä varten, että jonakin päivänä pitää kohdata vallanhimoinen ihminen, joka haluaa kaiken.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aseistuksen alasajo järkevällä tavalla on sivistyneiden kansakuntien nykyajan haasteena. Siihen päästään, kun tietoa ja rauhanomaista ja humaania keskinäistä apua lisätään kansakuntien välillä kaikkialle. Esimerkiksi aluksi voisivat sivistyneet kansakunnat yhdessä järjestää ja kustantaa parempiin olosuhteisiin al-Holin leirin lapset äiteineen, joiden aika huonoissa oloissa käy vähiin, joko kotimaihinsa tai heille soveltuviin muihin maihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyseiset äidit ovat tietoisesti liittyneet liikkeeseen jonka tavoite on tappaa ja tuhota. Heistä monet ovat valmiita edelleen toimimaan tuon tavoitteensa mukaisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

133 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi et halua maksaa veroja?

Jos elät työmarkkinatuella, sinun veroprosenttisi on -100. Kaikki, mitä saat, on toisten maksamia veroja. Itse et maksa ... Lue lisää...
Backstreet Boys

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi