Aloita uusi keskustelu

Sinkku naiselle kysymys?

Aloittaja: siripim Oma elämä 6.12.2017 16:02

Vaikka eihän tämä minulle kuulu, mutta miksi käytät sormusta vasemmassa nimettömässä jos olet eronnut, olet sinkku et kihloissa jne.? Onko se vain jäänyt siihen, olet tottunut, että siinä sormessa on aina sormus tai onko se muka......kihloissa olevan tai aviossa olevan--- olet varattu vaikka et olekkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 64 viestiä

.. että haluaa pitää sormuksen avulla kaikki seuraa haluavat loitolla (ainakin baareissa). Vasta eronnut ei monesti seuraa kaipaa. Siis parisuhdetta tai yhden illan juttuja.
Jos sama jatkuu normipäivinä esim. töissä tai muuten arkena - sitten en ymmärrä. Eronnut on eronnut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokkaisen oma asia missä sormessa sormuksia pitää vai pitääkö ensinkään.sormus voi olla merkki,muisto tai koristeena muuten vaan.karkoitteena tai houkuttimenakin toiminee.tartteeko tästä nyt niin suurta ongelmaa tehdä.niin ja sinkku tarkoittaa yksin elävää aikuista,lapsia on tai ei.jos alkaa seurustelemaan,ei sitten ole sinkku enää.kun seurusteleva pari muuttaa samaan osoitteeseen ,on sitten avopari.paitsi tietysti kaveriukset voi asua kimppakämppää, jolloin on kaksi sinkkua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen pettynyt miehiin liian monta kertaa. En halua enää edes yrittää. Keskityn uraani. Siitä muistuttaa minua sormus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja taas kerran yleistys, mietitkö miltä liika stereotyyppisyys ja yleistäminen tuntuu meistä miehistä jotka ovat kaikinpuolin hyviä vaihtoehtoja aikuiseen parisuhteeseen eikä ulkonäössäkään moitittavaa kun ei löydy tuon takia enää naista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ottaisin muuten tähän kantaa ainoana pätevänä asiantuntijana, mutta kun olen 67-vuotias naimisissa oleva äijä ja kysymys on suunnattu asiasta ymmärtämättömille sinkuille, jätän nyt tällä kertaa vastaamatta; minäkin haluan naureskella vastauksille. Kiitos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Käy parempi tuuri baarissa, kun on sormus sormessa.
Tässä on se oikea selitys. Saanti on paljon varmempaa ja
ei jää roikkumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän järvikään soutamalla kulu, joten mela järveen ja soutamaan. Kerran täällä eletään kyllä se sitten vanhainkodissa v...taa kun ainoa vieras oli vasen käsi, oikea oli se tuttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tällä sormuksella hämätään sukulaisia ja työtovereita etteivät saa tietää että oli kelpaamaton puolisoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi jestas, onhan sinulla murheet! Minun perinnesormukseni menee ainoastaan vas. nimettömään. Ei siis voi muuhun sormeen laittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan on tietoa mutta ei kaikki ole kuin sinä.
Vanhan aikaista tuo kihla/vihkisormus...

Itse pidän vasemmassa nimettömässä sormusta ettei kaltaisesi tule häiritsemään. Enkä aio koskaan mennä kihloihin/vihille..Joten siitä revi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se meikäläisen keksintö ole vaan fakta joka on ja pysyy, ei mitenkään vanhanaikainen.Nainen ja mies rakastuu, alkaa parisuhde ja päättävät elää yhdessä, kihlautuvat josta sormus ja eiku vihille, naiselle toinen sormus ja molemmat vasempaan nimettömään. Puuttuu käytöstavat jos pitää sormusta ilman aihetta, varmaan muutakin epärehellisyyttä kantaa henkilö noin toimiessaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Norjassa vihkisormus on oikeassa nimettömässä. Jos norjalainen tulee Suomeen sormus vasemmassa nimettömässä, hän on sinusta huonokäytöksinen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on sormus vasemmassa nimettömässä, ja se tarkoittaa minulle tätä: Kun sormusta on alettu käyttämään kihlauksessa, se on ollut hyvin hyvin vakava asia ja vihkisormus vielä vakavampi. 1000-luvun alussa kihlasormuksiin ilmestyivät timantit, jotka toimivat ikuisuuden symbolina samoin kuin sormuksen kehä. Siinä mielessä sormus on erittäin tärkeä symboli avioliitolle. Yksi sinkku ei paljon maailmanhistoriaa heilauta, ja repimisestä puheenollen reväytin juuri pallini vaimon kanssa touhutessa, mutta tämä rakkauden vamma on minulle hyvinkin tuttu. Intohimo kun pääsee valloilleen siinä sattuu ja tapahtuu, mutta sormus pysyy ja sen kehän tarkoitus, yritti sinkut sitten mitä vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Kuten aloituksen kysymys kuului, mistä yhteiskunnan kasvavien menojen maksajia oikeasti löytyy? Työelämää tutkinut Antti... Lue lisää...
y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.10.

Fingerpori

23.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi