Aloita uusi keskustelu

Saunapäivä

Aloittaja: Miksi maksan YLE-veroa Oma elämä 20.7.2019 23:57

YLE aliarvioi veronmaksajia, lauantai-iltaan ei keksitty muuta kuin saunapäivä!!!??? Joutavanpäiväisille julkkiksille annettiin töitä ja osa lennätettiin verorahoilla ulkomaille tutustumaan ns. saunoihin!!! Mitä järkeä tässä ohjelmassa on!!?? Sauna kuuluu suomalaiseen kulttuuriin! Mitä tästä vouhkaamaan, ketä kiinnostaa sauna, normaali suomalainen tapa!! Olisikohan verorahoilla saanut parempaakin viihdettä lauantai-iltaan????!!!! Täytyy toki muistaa, että herra YLEN herra on niin kaukana kaikesta, kun hän saa veronmaksajien rahoilla rellestää, että hän viis veisaa muusta!! Lennätetään julkkiksia ympäri maailmaa typerän nenäpäivä-vouhotuksen vuoksi, miksi?? Suomessakin on avun tarvitsijoita ja vähävaraisia perheitä!! Veronmaksajille on kesällä tarjolla uusintoja ja uusintojen uusintoja ja SAUNAPÄIVÄ??!!! Paljonko meni tämän idean ”aivoriiheen” verovaroja!
Verorahoille vastinetta, oikeaa viihdettä lauantai-iltaan ja NENÄPÄIVÄ lopetetaan!!Tuetaan Suomalaisia vähävaraisia!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

Radio- ja televisio-ohjelma ei voi olla hauska tai mukaansatempaava, ellei ohjelmaan osallistu nuo samat joka toisessa ohjelmassa mukana olleet turhat julkkikset. Tällaiseen johtopäätökseen on päädyttävä, jos katsoo näitä viime vuosina nähtäville tarjottuja uusia ohjelmia. Siksi ainakin meikäläisen on helppo keskittyä valikoiden uutisiin, ajankohtaisohjelmiin, dokumentteihin, parhaisiin rikossarjoihin ja kiinnostaviin elokuviin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajan kysymys oli: miksi maksan YLE-veroa? Siksi, koska eduskunnan säätämän lain takia on pakko. Tällaista roskaa en kerta kaikkiaan katsoisi, jos maksettaisiin mittarin mukaan katsotuista ohjelmista. En tosin katso nytkään, mutta pakosta maksan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vain kunnalliskodeissa ja hurjien huoneella kylvetään perjantaina! Muut kylpevät lauantain, koska lauantai on OIKEA SAUNA PÄIVÄ!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, oon samaa mieltä siitä,
että kaikki sellainen mikä e i m i n u a k i i n n o s t a
pitää lopettaa just heti.
Kelemi jo sanoi yhden, ruottalaisten laulun luritukset.
Toinen on vanhat kotimaiset elokuvat joita näytetään arkipäivisin. Siitäkin huolimatta etten niitä itse ehdi keskellä päivää katsomaan.
Kaikkea en viitsi tähän listata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eihän ne vanhat elokuvat suinkaan keskellä päivää ole. Pääasiassa klo 13:05 enimmäkseen YLE:n ykkösellä ja silloin eletään jo iltapäivää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän ne olekkan sypönyrmejä, vaan aja kohtaa kellomääräisesti ilmaisevia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole tuota välittänyt katsoa kuin malliksi jonkin minuutin.
Kukin saunoo niin kuin kai joskus tavoille oppinut, suurin piirtein samat "rituaalit" kaikilla näyttää olevan. Primäärijutska siinä on puhdistautuminen, mutta liittyyhän siihen muutakin. Kyllä se vain on ollut ja on mielyttävä tapahtuma, yksin tai seurassa, kavereitten kanssa tai perheenä lasten kanssa, tai vaimon kanssa kahestaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saunapäivä ohjelmaa olisi mukava katsoa, mutta ohjelmaan on valittu juontajiksi pari inhokkijuontajaa ja kreikkalaisvahvistus joka näköjään samaistuu näihin kantasuomalaisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minusta samaan lopetettavien sarjaan kuuluu ruotsalaisten lauluilta tiistaisin!
Mitä se antaa suomalaisille ne ruotsalaiset rallatukset, ei voi laulaa mukana kun kieli on hiukka outo ja laulutkin ihan outoja.
Kotimainen laulattaminen olisi jo ihan eri suosittu kun laulettaisiin perinteisiä tuttuja lauluja.
Se on tietenkin junttimaista ja olisi liikaa eläkeläisiä suosivaa.
Vaikka eläkeläiset taitaa olla uskollisimpia tv: n katsojia, ja voisivat vaikka nauttia siitä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä on niin ala arvoista ohjelmaa muillakin YLE:n kanavilla.
mm. YLE-puheessa tulee Sarasvuon jutustelua jossa ei useinkaan ole päätä ei häntää. Isot korvaukset hän epäilemättä meiltä veronmaksajilta saa.

Toinen mikä niin suuresti ärsyttää on se että urheilua on tungettu joka paikaan. Esim. suomelta ja puheelta tulee samaan aikaan sama ohjelma. En ymmärrä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama noissa talvisissa urheiluohjelmissa. Mustia ja Palanderia lennätetään maailmalle kilpailemaan keskenään ja höpö Pum pum-hiihtopelejä kehitetään verovaroilla. Kyllä menee veroeurot turhuuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivästä alkaen maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi vetää maalle sähköjä?

130 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Viikot töissä toisella paikkakunnalla ja viikonloput kotona

On tietenkin kokemuksia. Melko avartavia myös ammatillisesti. Se tämä meidänkin valtakunnan väki on melko erilaista, voi... Lue lisää...
Pontus.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille