Aloita uusi keskustelu

Sähköpostin tukkeuttajat mainoksillaan

Aloittaja: liika on liikaaa on on Oma elämä 14.7.2019 13:03

Mm matkatoimistot esimerkkinä Aurinkomatkat pommittaa koko ajan
jos jos joskus olet matkasi heiltä tilannut.

Nyt muutamassa päivässä jo 5 viestiä, MIten sais loppumaan tulvan

ja

siinä vain yksi "pommittajayritys" - nykyisin en edes anna kuin pakkosaranassa gmail. tai muutakaan postitiliä mihinkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 18 / 18 viestiä

Satuin kerran osallistumaan johonkin kilpailuun, jossa muistaakseni kysyttiin myös sitä, suostuisinko ottamaan vastaan mainoksia. Painoin siitä kohtaa, jossa myönnyin. Palkintoa ei tullut, mutta mainoksia tuli 20...30:kin päivässä. Niitten poistamiseen meni aikaa ja piti olla varovainen, ettei poistanut joitakin tärkeitäkin viestejä. En sähköpostia liiaksi lueskele ja kun olin monia kymmeniä päiviä poissa kotoa, niitä oli sitten yli tuhat. Siinä oli vähän poistamista ja tärkeitten viestien hakemista.
Kun en ole mikään hakkeri, vaan tavallinen tumpelo tietokoneen kanssa, ja kaikki tietokoneohjeet edellyttävät hyvää IT-sanaston tuntemusta, peruin entisen sähköpostiosoitteeni ja hankin uuden, minkä ilmoitin joillekin tutuille ja sukulaisille, ynnä joihinkin muihin paikkoihin.
Eikä mainokset vaivaa enää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet yritykselle antanut sähköpostiosoitteen, niin sähköposteja alkaa tulemaan. Yleensä helpoi on tapa näiden lakkauttamisessa on, että viestin alaosassa on linkki niiden lakkauttamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin ulkomaalaiset postittelijat vain innostuvat siitä jos klikkaa peruutuslinkkiä.Huomaavat että postit on luettu ja kannattaa jatkossakin lähetellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla sähköposti ollut jo monia, monia vuosia eikä yhtään mainosta eikä roskapostia muutakaan ole kertaakaan tullut.
Olisikohan käyttäjässä vikaa jos mainoksia tulee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Varmaankin asetuksista saa pois. Erällä postilla se on lähes ylivoimaista. Kokeile yhdelle käyttäjälle ilmaista ja turvallisimmaksi rankattua eli tutanota.com. Tänne voisi muutkin laitta vinkkejä missä hyviä posteja olisi. Netistä löytyy osite roskapostista jonne laitetaan osite joka häiritsee. Siellä ylläpitäjät laittavat sen robottilähetykseen ko. kohteeseen. Eli on niitä muitakin kyllästyneitä maailmalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen aika kranttu antaan mihinkään s-posti osoitetta. En osallistu mihinkään kilpailuihin. Huvittavinta oli, kun ostin gigantista läppärin, kysyivät sitä. Annoin vain kysyttäissä alkuun osoitteen ja sen annoin. Kieltäydyin s-posti antamisesta ja kysyin, mihin sinä sitä tarvit. Sanoi, että takuuseen. Minä tuumin, että sitten menen toiseen kauppaa ostaan, jos se siitä takuu on kiinni. Eipä se sitten ollutkaan takuu siitä kiinni, vaan möi koneen. Eli silkkaa valetta puhui myyjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No tuo on kyllä ylireagointia, jos sinne Giganttiin sen sp osoitteesi annat niin ei maailma mullistus. Itselläni on useammastakin kodinkoneliikkeestä ostettuja laitteita ja jokaisesta on kuitti ja takuutodistus tallessa sähköpostissani, enkä ole roskapostia saanut. Joskus on Powerilta tullut tarjousmainos johon olen jopa tarttunutkin.
Helpompihan nuo sähköpostimainokset on hävittää kuin postilaatikkoon kannetut paperiversiot jotka pitää erikseen kantaa paperinkeräykseen, eikä sekään iso vaiva ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jep ja kannattaa raksia omista tiedoista uutiskirjeet, tarjoukset ja muut pois, kun jotain tilaat netistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se ole kielto, vaan oman sähköpostiosoitteen poisto postituslistalta. Herranen aika teitä uusavuttomia epänörttejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä, jos joku kertoo asian aloittajalle. Ei kaikki tiedä kaikesta kaikkea. Kiva, kun ihmiset neuvovat toisia, mieluummin kuin haukkuvat. Ilkeää haukkua. Et sinäkään varmasti kaikkea osaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos osaa lukea ja ymmärtää lukemansa, niin aika helppoa on toteuttaa lause: "voit peruuttaa uutiskirjeen tätä linkkiä klikkaamalla". Peruskoulu peruskoulu, veroeuro veroeuro...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/