Aloita uusi keskustelu

Rehellisyys ihmisessä

Aloittaja: Sielu Oma elämä 25.6.2017 16:09

Kerrotko ihan kaiken ihmiselle, vaikka se satuttaisikin? Jätätkö kertomatta jotain rakkauden vuoksi? Riiteletkö rakkauden vuoksi vai sen puutteesta? Nämä ikiaikaiset kysymyset askarruttavat vieläkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 463 viestiä

Tuli mieleen kun oli kyse rehellisyys ihmisessä,Suomen kansalaiset äänestää aina 4 vuoden välein arkadianmäelle heidän edustajansa.Sieltä paljastuu arkinen todellisuus ne henkilöt keitä sinne valitaan he edustaa ihan muuta mitä äänestäjät heiltä haluavat.Yleensä alkaa loputon oman kansan riisto ja vielä heikommassa asemassa olevien.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No en kerto!
Jos toinen haukkuu selä takana, niin en kerro, jos tiedän et se satuttaa.

Jos toinen pettää kumppania, en kerro, ei kuulu minulle "selvittäköön itse sotkun".

Jos parkkipaikalla joku tönäisee Mersua ja pakenee, niin en kerro.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos toisesta levitellään valheita niin sitäkö ei muka voi toiselle kertoa, ettei vaan ole sittenkin siitä kyse että ei itse suostuta oleen väärässä eikä kehdata kertoa kun on itsekkin uskottu valheet. Mikä ihme teitä ihmisiä vaivaa?

Itse jätän kyllä omaan arvoonsa käärmeet jotka ovat valheita musta levitelleet mutta mitä he eivät tiedä niin minä tiedän ketä he ovat mutta en alennu sellasten tasolle siitäkään huolimatta että yksi maailman ihanin asia meni vituiksi näiden valheiden levittelijöiden takia, inhottava huomata toisesta yhtäkkiä että ensin tuntui nauttivan seurastani, tultiin hyvin juttuun eli henkilökemiat kohtasi, katseesta näki sen loiston miten mielenkiinnolla kuunteli juttujani ja minä myös hänen toki vieläkin välitän hirveästi hänestä sitten yks kaks kuin salama kirkkaalta taivaalta toisen käytös muuttui ristiriitaseksi välillä jopa sellaseksi että saa kuvan että vihaa mua ja ihan erilaiseksi mitä ennen oli, sitten saa vielä kuulla muualta että on tiettyjä valheita levitelty hänelle, miksi mennä uskomaan sokeasti ja olettaa kun vois suoraan kysyä minulta miten asiat ovat varsinkin jos ensin piti minusta?

Välillä mietin että se että vaistoan asiat tunneasioissa ja muutenkin helposti ja huomaan tosi helposti mitä ympärillä tapahtuu ja jos jossain mättää että tämä herkkyys tunneäly ja vahva intuitio sekä vaistot on kirous mutta toisaalta lahjahan se on, kuitenkin tiedän kyllä että voin olla väärässäkin mutta tietyissä asioissa en ole ja tiedän yleensä millon vaistot on oikeassa, itse kyllä pyrkinyt aina selvittämään suoraan puhumalla asiat.

Muiden asioita en huutele enkä toisista juoruile ja muutenkaan en leimaile helposti kuten osalla mustavalkosesti ajattelevalla on nykyisin tapana.

Täydellinen en ole ja vikoja löytyy ja on miestä myöntää se itselle ja muille, joka päivä katson peiliin ja se on hyvä tapa ja on auttanut mm tulemaan sinuiksi itsensä kanssa ja olemaan aina oma ittensä ja huomioimaan muutkin ihmiset kohteliaasti.

Olen pahoillani jos viestisi väärin käsitin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihmistä ole rakennettu rehelliseksi. Se on saanut elämäntuskan omenan syönnistä. Tietoisuuden, mm. kuolemastaan. Tarvitaan itselle valehtelua, jotta kestäisi. Harrastukset, matkustelu, ylevät aatteet yms.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rehellisyys on hyvin yksilöllistä, olen huomannut
Siis ei voi määritellä noin vain, mikä on rehellistä, mikä ei?
Tämän lisäksi on kullakin meistä kunnia, tai sitten sitä ei olekkaan
Kukin menee, kuten parhaimmaksi näkee

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllä sitä rehellisyyttä voi määritellä kun tuntee edes perusarvot ja periaatteet, etköhän ne tiedä jos käytät maalaisjärkeä etkä tee niinku suurin osa nykyään, mustavalkosta kaikki.

En kyllä hyväksy sellasta että joo minä tässä manipuloin ja käytän ihmisiä hyväkseen ja valehtelen ja petän mutta kun mä vaan meen kuten parhaaksi näen, sellanen on sairas ihminen ja huon oitsetuntonen, tiettyjen periaatteiden takan pitäs jokaisen pysyä, harmi että sanojen takan seisominen ja suoraselkäsyys on nykyään uhanalaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä itse höpötä eihän tuossa viitattu millään tavalla siihen mitä nyt väität, olen kyllä rehellinen enkä tosiaan ole niinku suurin osa vaan ihan oma itteni rehellisesti. Seison sanojeni takana ja olen suoraselkänen.

Kolahtiko jotenkin vai mikä ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On paljon ammatteja, joihin sisältyy luottamus vaitiolosta, eikä se tee kenestäkään epärehellistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mikähän siinäkin on että nykyisin vedetään ääripää asioista tai sitten jotenkin halutaan vääntämällä vääntää kaikki jotenkin. Sanoohan sen jo maalaisjärki että työssä on vaitiolovelvollisuus ja senkin sanoo puhdas järki ettei toisten asioita huudella varsinkaan jos toinen mainitsee että asia jää kahen keskiseksi, onko se nykyään niin vaikea noudattaa joitain periaatteita ja arvoja, eikö uskalleta olla ihan omia ittiään siinä pelossa että muut nauraa?

Maalaisjärki on se mitä pitäis osalle saada nykyään enemmän.

Mitä parisuhteeseen tulee niin suoraan on hyvä sanoa asiat vaikka olisi eri mieltäkin ja muutenkin elämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihminenhän on silloin rehellinen, kun hän pitää naamansa kiinni asioista, joista hän on luvannut pitää sen kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, mutta onko kertomatta jättäminen valehtelua? Tässäpä se visainen ikuisuuskysymys onkin!
Jos kerron esimerkiksi, että äänestän keskustaa, vaikka en äänestäkään, niin valehtelen, mutta jos jätän kertomatta, ketä äänestän, niin syyllistynkö valehteluun jos annan ymmärtää, että äänestän keskustaa, vaikka en äänestäkään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos sanoo äänestävänsä Keskustaa eikä äänestä sitä, syyllistyy valehteluun.

Sitä minä en kylläkään ymmärrä, miksi kukaan valehtelisi äänestävänsä Keskustaa, mutta sen minä ymmärrän, että Keskustaa äänestänyt valehtelee, ettei äänestänyt Keskustaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen jättää joskus jotakin kertomatta tai ei kerro koko totuutta. Täydellisen rehellistä ihmistä ei ole olemassakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rehellisenä, vilpittömänä ja aitona voin nauttia ajatusten ja tekojen tuottamasta onnellisuudesta.

On helppo elää, kun ei ole salattavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rehellisenä, vilpittömänä ja aitona voin nauttia ajatusten ja tekojen tuottamasta onnellisuudesta.

On helppo elää, kun ei ole salattavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokaisella on jotakin salattavaa. Et siis ole rehellinen, kun väität että sinulla ei ole.

Minun on varmasti paljon helpompi elää kuin sinun, kun minä olen rehellinen ja myönnän, että minulla on paljon salattavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihme kyllä mulla ei ole salattavaa, se vaan että kelle kerron tietyt asiat itestäni on ihan siitä kiinni että näenkö etttä voin oikeasti luottaa, löytyy vahva intuitio ja hyvä ihmsituntemus mutta joskus on myös väärässä vaistot joten kestää kauan ennenku alan luottamaan mutta kun luotan niin kerron ne "synkimmätkin" salaisuudet, ei nyt oikeestaan ole muuta kuin huono menneisyys josta en kaikille puhu kun leimataan helposti, itseni kanssa olen kyllä niin sinut kuin vio olla.

Miksi tuokin piti muuten vääntää noin?
Nykyään väännetään kaikki sillain että minä viilaan pilkkuja että saan nyt olla eri mieltä, ehkä et olekaan rehellinen muille tai niin rehellinen kuin itse luulet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille