Aloita uusi keskustelu

Pitäisikö minun pitää yhteyttä?

Aloittaja: Ariena Oma elämä 17.7.2019 08:16

Jos lähipiiriin kuuluva ihminen ei halua olla tekemisissä ja pitää yhteyttä, niin pitääkö minun pitää? Kyllä pakolliset juhlat voi hoitaa, mutta miten muuten?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 23 viestiä

Näyttää olevan niin, että jos ei ole fasepookissa niin on kaiken ulkopuolella. Kukaan ei soita, tule käymään eikä kysy mitä kuuluu. Sitten ei oikein viitsi kysellä kun tuntee olevansa ylimääräinen. Mutta silloin kun talkoisiin pitäämennä niin silloin kyllä soitetaan ja ollaan niin mielin kielin. Kerrotaan, että on ollut niin kiireitä ja menossa kokoajan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se varmaan raskasta sekin jos joku lässykkä päivittäin soittais ja kertos minkalainen ilima on kun näkee sen itsekkin.Sitten kertoisi mitä puuroa on tänään keitellyt ja sanoo naapurin tekevän pihasaunaa. Eihän tuollaisessa lässyttämisellä ole mitään tolkkua.Toista se on antaa emännälle mul..ua ja puuhastella ihan vain omikseen .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansa on jakaantunut kahtia on nämä Netti ihmiset jotka netinkautta puhuvat kertovat asioita
Sitten on kansa jotka kyläilevät toistensa luona käyvät talkoissa auttavat toisiaan eli ovat ihmisiä ihmiselle
Netti ihmiset on niin kiinni netissä etteivät talkoisiin ehdi kun ovat niin naimisissa kännyköidensä kanssa unohtaen normaalin kanssa käymisen ihmisten kanssa, heitä ei saa liikkeelle muu kuin raha

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei pidä pitää. Itse en pidä. Yritän vuorotellen pitää yhteyttä, mutta jos huomaan, että joku ei paljon yhteyttä pidä, lopetan minäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osaltani on loppumassa yhteydenpito eräiden ihmisten kanssa.. ei vaan jaksa tätä yksi puolisuutta yhteydenpitoa enää... kun se oon aina minä joka otan yhteyttä.... tämä tilanne on kestäny jo aika monta vuotta.........

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on vähän sama tilanne. Puoliskani sukulainen ei halua enää pitää yhteyttä ja alkuun tuntui melko ikävältä asia. Sitten pääsin yli asiasta ja olen ollut miettimättä heidän perhettä tai asiaa ollenkaan. Olen päässyt yli ja unohtanut. Ajatellut, että jos ei kelpaa seura, niin me elämme silti ja meillä on muita läheisiä ja ystäviä. En minäkään enää ota yhteyttä. Jos sieltä ollaan yhteydessä, niin juttelen. Käymään menen, jos joskus jotain pakollista on, kuten sinäkin olet ajatellut. Tsemppiä. Tiedän tunteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sukulaisuus ei anna paljon tietoa ihmisen laatutasosta. Heikkolaatuiseen ja narsistiseen sukulaisen ei pidä olla minkäänlaisessa yhteydessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalle
Minulla on myös kokemusta tuollaisesta. Toinen sisarukseni ei pidä mitään yhteyttä muulloin kuin perinnönjaon koittaessa. Toinen sisarukseni ei ojenna auttavaa kättä perikunnan talon hoidossa millään tavalla. Aikani pyysin apua, mutta en enää. Teen oman pääni mukaan ja odotan rauhassa viimeistä perinnönjakoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä sillä on väliä, kuuluuko lähi- vai kaukopiiriin! Jos ei viihdy yksissä, eikä pidä yhteyttä niin ei ole pakko!
Ei tähän lähipiirillä ole mitää sanottavaa tai lisättävää!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Anna toki olla omassa seurassaan, kun ei sun seurasi kelpaa!
Ja jos hän nyt on ainoa, tuttava, mene rohkeesti katselemaan ympärillesi, saatat löytää sellaistakin seuraa, jossa viihdyt!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perinnönjako erityisesti silloin, kun on jotakin jaettavaakin, on varsinainen sisarusten ja lähisukulaisten ystävyyden ja kanssakäymisen testi. On murheellista nähdä kuinka usein siihen asti lämpimät ihmissuhteet myrkyttyvät jonkin osapuolen mielestä epäoikeudenmukaiseen omaisuuden jakoon, vaikka se tehtäisiin testamentin tai lain edellyttämällä tavalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä en pitäisi. Jos joku ei pidä, niin minäkin kyllä lopetan yhteydenpidon. Jos ei kiinnosta seura, niin saa olla. Tosin nyt sain yhden ystävän takaisin, kun aikaa ei vain ole ollut, mutta nyt ehditään ja kiva niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän perheessä katkesi välit siinä vaiheessa, kun vanhemmat alkoivat sairastaa ja tarvita apua. Saa katketa, jokainen tavallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ikävä asia, jos lähipiirissä ihmissuhteet eivät toimi. No, yhteiset tilaisuudet ovat kuitenkin yhteisiä ja siihen on tyytyminen. Aika on merkillinen asia, tilanteet voivat muuttua yllättäen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiat voi muuttua tosiaankin yhtäkkiä ja huomaamatta. Meillä kävi niin, toinen sai ylennyksen ja yhteydenpidot loppuivat yhdeltä pariskunnalta. Sukulainen, mutta näin voi käydä. Kateus voi olla osalla ihmisiä se tekijä. Sen olen pistänyt merkille useinkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitäisi pitää yhteyttä, jos toinen ei sitä halua? Kannattaa kunnioittaa toisen päätöstä, vaikkei se miellyttäisi.
Syynsä kaikilla valintoihinsa, ja hän varmasti itse ottaa yhteyttä kun sen kokee aiheelliseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katkenneet yhteydenpidot alkoi uudelleen kun kiiri tieto lähipiiriin että lotossa oli rapsahtanut rahaa tilille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tietääkö kukaan tappiota tehnyttä sijoittajaa?

Jokainen pitempään sijoittanut on kokenut takaiskuja. Keskimäärin tuotto on kuitenkin positiivinen. Kannattaa ryhtyä muk... Lue lisää...
50€/kk riittää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/