Aloita uusi keskustelu

Peliautomaattien poisto kaupoista

Aloittaja: säälistä katson Oma elämä 12.8.2019 19:04

Kannatan poistoa ainakin ruokakaupoista saisi niilläkin roposilla kassiin enemmän tärkeää ,kuin että survoo automaattiin.Ainakin jäisi yksi houkutus pois rahan haaskaamisesta turhuuteen.Uskon että vanhuksillakaan ei tulisi mentyä pelihalleihin joten eläke säästyisi, kun yksi houkutus ois vaikeamassa paikassa, kuin joka kaupan parhailla paikoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 183 viestiä

kaupoissa pitäisi kiertää valistajat /auttajat jotka kertoo ettei näistä koneista voita mitään vaan niillä kerätään rahaa ,pelaajia ei ole kuin muutama jotka laittaa rahaa jokapäivä..sinne pitää mennä missä on ongelma ,eli pelaajien luokse ,eikä katsella tilastoja..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joka koneeseen pitää olla tarra ja sen antama palautusprosentti, joka tarkistetaan jonkun ulkopuolisen toimesta kerran vuodesta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän on niin, että on suorastaan vaarallista kirjoitella kielteisesti valtion monopoleista. Köyhille on rahaa jaettu, jotta he voivat saada elämäänsä jännitystä ja toivoa paremmasta. Miten kävisikään kyläkaupan, jos ei maaseudun vakaa väestö voi kokoontua kahvikupposen ja pelikoneen ääreen. Maaseudun ja köyhän kansan puolesta annettakoon köyhien myös osallistua kulttuuritalkoisiin ja nuorison hyväksi tehtävään rahoitukseen. Maaseutu eläväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Rinne poista pelikoneita kaupoista.
300 miljoonaa Rinteen hallituksen budjetissa on iso raha.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei voi järjellä ymmärtää miten monopoli asemassa olevat Alko ja Veikkaus, joiden asemaa perustellaan nimen omaan haittavaikutusten estämisellä, aiheuttavat maailman mittakaavassa korkeimpia lukuja alkoholismissa ja peliriippuvuudessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän niillä mitään tekemistä noiden haittavaikutusten ehkäisyssä olekaan. Pelkkiä korulauseita. Pääosassa on valtion rahavirtojen maksimointi noista yrityksistä. Myyttiä peli- ja alkoholi ongelmaisista ylläpidetään, että voidaan puolustaa noiden yritysten olemassa oloa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki jotka kuvittelee että näistä kolikkopelistä jotain voittaa, niin katsokaa niitä ihmisiä jotka niitä pelaa. Ovatko he terveen ja hyvinvoivan näköisiä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmettelen suuresti miksi niitä yleensä on suomen kauppojen yhteyteen saatettu ja laitettu. Täällä Sortavalassa ei tuollaisia kotkotuksia ole lainkaan! Ainoastaan hylly kassaoojen jälkeen joissa on hapankaalia ja suolakurkkuja Venäläiseen tapaan. Voi ostaa siitä ns. pikaostona. Siivooja nainen rahastaa jos sattuuu olemaan paikalla. Tai voi maksaa kolikko automaattiin tosi kätevää ettei herkut jää kauppaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kauppojen eteisissä on pullojen ja purkkien palautusautomaatteja, sellaisen näkeminen on varmasti portti ryyppäämiseen. Automaatit pois ja kaikki epäterveellinen juotava ja syötävä. Samoin turhanpäiväiset lehdet, pois vaan, niin ihmiset ehtivät tehdä jotakin hyödyllistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun yksikin haitallinen riippuvuus saadaan poistettua, niin se on hyvä asia.
Ei ole temppu eikä mikään poistaa ne peliautomaatit kauppoista ja kioskeista.
Jostakin se on aloitettava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se temppu pienkauppiaalle. Aikamoinen tulonlisä kauppiaalle nuo peliautomaatit ja voi estää koko kaupan menon konkkaan. Ei kai kukaan sellaista halua ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se pienkauppias ja tuottajat ovat tyytyväisempiä siitä, mikäli ne pelikoneeseen menevät rahat tulisikin heille ostosten myötä. Nämä himopelaajat pelaa ruokarahansakin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ihmisiä joita on ja olisi pakko holhota. Kun rahat hupenevat pelikoneisiin, niin sitten ajaudutaan velkakierteeseen ja ollaan hakemassa toimeentulotukea tai muuta vastaavaa.
Tällaista olen kuullut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

peli automaatit pois kaikki vaan
ja niien tilalle joku scharführer ja oberkapo värväämään kurjaleet Työhön.
>%DD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanoppas sitten miten se kauppa sitten pelastetaan, sillä juuri pelikoneet tuovat kaupalle useita tonneja vuodessa Veikkaukselta, kun kauppias antaa sijoittaa ne kattonsa alle.
Tästä näkökulmasta peliriippuvaiset tärkeä ryhmä kaupalle, vaikka kuinka paheksuvasti katsotaan pelikoneiden kilkatusta.
Omasta puolestani Veikkauksen pelit ja pelikoneet saa heittää jorpakkoon vaikka heti, vaikka kuinka yrittävät selittää, kuinka varoja jaetaan ns. yhteiseen hyvää, älkää toki unta nähkö.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikös ne peliautomaateista saadut tulot menekään peliautomaattiriippuvaisten kuntoutukseen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/