Aloita uusi keskustelu

Onko sinulla joku salaisuus?

Aloittaja: Pirellania Oma elämä 12.1.2019 17:17

Monella on salaisuuksia, on omia ja on isoja suvussa olevia salaisuuksia. Näitä olen nähnyt ja kuullutkin. Moni ei niistä puhu ja salaisuudet ovat tulleet liian ikävästi esille. Raha ehkä on salaisuuteni, siitä en puhu. Ei ole tarvetta. Muuten puhun. Löytyykö salaisuuksia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 69 viestiä

Pornon katselu salaa emännältä on salaisuuteni. Homma jatkunut jo yli 10 vuotta. Oikea läheisyys mamma kanssa jo unohtunut, kun ei uskalla enää yrittää luomilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja mainitsi tuon rahan.
Kyllä se kuule näkyy, jos ja kun sitä on, ei sitä tarvi mainita.
En minäkään siitä täällä "siviilissä" puhu, mutta näkyyhän se kaikessa. Enkä tarkoita mitään velkakulisseja.
Se näkyy esim. asumisessa, autoissa, matkoissa, pukeutumisessa, harrastuksissa ja jne. jne.
Enpä tunne, kellä se ei jotenkin näkyisi.
Minun ja vaimon "salaisuus" siis on VAPAUS, se on parasta mitä raha suo. Siitä ei tiedä kuin tytön perhe ja minun vanhemmat, piste.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Isän typerä kiihkoisa kommunismi 1950-luvulla oli minun salaisuuteni, jota olen hävennyt vuosikymmeniä paremmassa seurassa vieraalla paikkakunnalla. Isän suurin Sankari oli Stalin, jonka kuolemaa hän harmitteli ja höpötteli historian suurimpana valtiomiehenä pitämänsä kuolemaa. Hrutsev kuitenkin paljasti Stalinin todellisen minän hirvittävyyden 1956 ja isän ihanteet romahtivat ja tilalle tuli kiihkeä vennamolaiosuus. TV:n ropakanta sai hänet äänestämään sossuja 1966 vaaleissa, jota sain taas hävetä. Sitten häntä alkoi kiinnostaa Maalaisliitto. Siitä sai jo olla ylpeä. Sitte tuli kokoomus ja lopuksi ruotsalainen kansanpuolue ja taas sai hävetä isänsä harhailuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei minulla varsinaisesti salaisuuksia ole, mutta on asioita joita en halua jakaa ulkopuolisten kanssa. Se että en huutele asioitani maailmalle ei tee niistä salaisuuksia, mielestäni. Uteliaita ihmisiä maailmassa riittää, jotka haluavat omaa tylsää elämäänsä ilmeisesti rikastuttaa tai vihastuttaa muiden elämän menolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina ei arvaakaan kuinka itsestä vähäpätöiset henkilöasiat kiinnostavat toisia.

Ammattikouluaikana 70`mulla kävi vierailulla "kaveri", joka oli kiinnostunut jo loppuneesta seurustelusuhteestani. Hänelle sitten jotain kerroin, kuten "kaverit" keskenään tapaa.
Seuraavana päivänä "salaisuuden" tiesi koko luokka.

Kannattaa harkita, mitä kertoilee.
Kylillä leviää jos jonkinlaista "tietoa" ja "taksisissa kuultua".
Jossain voi olla perääkin, mutta on myös juttuja, joiden totuusperä on tyystin toisenlainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurin on se, että sairastan 5 vuotta munuaissyöpää. Ei näy kuin laihuutena.Vain lapset tietää. EI kannata jakaa taakkoja, joiden jakaminen vain pahentaa asioita. Kaverit hylkäis varmasti, ihminen on niin raadollinen ja pelkuri.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Salaisuuksia varmasti on kaikilla. Siitä ei pääse mihinkään. Pieni ja isoja. Aloittaja puhuu rahasta ja olen samaa mieltä, rahasta ei kannata koskaan puhua. Se on osalle muutenkin herkkä asia, vaikka ei olisi mikään salaisuus. Raha tuo riitaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ns. karkkihylly kotona piilossa vaikka olen aikuinen 😜 on salaisuuksia vaan olkoot, omia ja toisten ihmisten asioita. Osa välillä unohtuu kohta pukkaa jo uusia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On moniakin asioita, joista en huutele. On omia, on jonkun kanssa yhteisesti jaettuja iloja ja suruja. Ihmettelen usein mielessäni niitä, jotka haluavat päästä lehteen avioerollaan, kump paninsa mollaamisella tai sitten vain fantasioillaan siis asioilla, jotka minulle voisivat sisältää ns. "omia asioita".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokaisella on jokin salaisuus,isompi tai pienempi. Minullakin on omani,ehkä kategoriaan 2 kuuluva(1-10) ja se liittyy rahaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itsellä ei ole salaisuuksia mutta tiedän kyllä erään jolla niitä on kokonainen varasto. Parasta koko jutussa on se että hän luulee etten ole niistä selvillä. On asioita joista hän puhuu varsin muunneltua totuutta, en tietystikään korjaa tai huomata asiasta vaan lähinnä hykertelen itsekseni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että sinulla on myös salaisuuksia. Jokaisella varmasti on. On minullakin ja puhun usein muunneltua totuutta. Kyllä varmasti toinen tietää sinun hykertelyn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi