Aloita uusi keskustelu

Noustaan puolustamaan ilmaston muutoksen vastaista taistelua

Aloittaja: Saa jakaa Oma elämä 9.2.2017 23:10

Olemme tulleet tietämään, että ilmasto lämpenee maailmassa, ja että voisimme oikeasti tehdä asialle vielä jotain - miksi emme tekisi? Voisimmeko alkaa levittää tietoa tästä myös sosiaalisessa mediassa niin paljon, että päättäjien kaikkialla maailmassa olisi pakko reagoida: eli tehdä päätöksiä sen mukaisesti: lopettaa saastuttaminen, palkita ekologisesti kestäviä yritysten yksityisten ihmisten valintoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 1560 viestiä

Ilmastonmuutos on täysin luonnollinen asia, jota ihmisen ei pidä yrittää pysäyttää. Ilmaso on muuttunut aina ja tulee myös muuttumaan tekipä ihmiset sitten mitä hyvänsä. Tällä vouhotuksella tehdään vain ihmisten elämä vaikeaksi ja jokuhan ne rahat loppujen lopuksi kerää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta sen ilmiön vaikutuksia pitäisi yrittää lieventää, vai mitä?. Siitä olemme varmasti samaa mieltä, eli: et varmasti halua säiden ääri-ilmiöitä, valtavia ihmisten muuttovirtoja tai eläinlajiston harvenemista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä muuta ne voi olla kuin luonnollisia? Yliluonnollisia?
Ilmastonmuutokseen voimme vaikuttaa, ja mieluummin hyvässä kuin pahassa. Tämän hetken vaikutus on todella pahasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jatkuvaan kasvuun hinnalla,millä hyvänsä ei saa jatkua!
Jäätiköt sulaa, joten ruoka loppuu,ellei aleta syöttämään suoraan rahaa,jolla ei saa mitään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maxilla on Maxin jutut. Ja niistä ei ota selvää kukaan! Oletkohan sinä yksi niitä "trolleja"?. ei pahalla, mutta kiinnostaa
.. Puhuisit edes suomea😁😂🤣🤔

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Vielä lisää tämmöistä taistelueetosta niin paha tulee! Taistelkaa niin pirusti ja näette minkä sopan saatte aikaiseksi!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan harkinnalla ja maltilla edeten pääsemme tavoitteeseen. Hyvä kun varoittelet!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten onnisttu vaikuttaminen Kiinan, Intian ja Venäjän päättäjiin? Esimerkiksi Kiina rakentaa omaan maahansa ja Afrikkaan uutta kivihiilikapasiteettia enemmän kuin on koko USA:n vastaava tuotantokyky. Eikä oman Eu:mme kaikki päättäjätkään ole aidosti huolissaan ilmaston lämpenemisestä: uudet ruskohiilivoimalat toimivat vielä ainakin 30 vuotta Saksassa ja Puolassa. Ja missä viipyy ilmastoa kuormittavien aivan turhien lemmikkieläinten kielto Suomessa? Tällä kiellolla voisimme näyttää mallia muulle maailmalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä niissäkin maissa nettiä seurataan ja sana leviää väkisin. Ja silloin on toimittava päättävienkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä aloitus!
Erityisesti pitäisi ottaa tarkkailuun nuo varakkaat, sekä maatalouden harjoittajat, jotka aiheuttavat eniten ilmastopäästöjä. Ostavat erityisen paljon "turhakkeita" ja vaativat sijoittajina yrityksiltä entistä enemmän kasvua, myyntiä ja voittoa, jotta heidän rahapussinsa lihoisi.
Köyhät voi kiristää entistä enemmä vyötä ja jättää ostamatta vaikkapa älykännyköitä vuosittain. Minullakin on 8 vuotta ollut Nokialainen, enkä ole sortunut kulutushysteriaan ja ilmaston pilaamiseen hankkimalla älykännykkää.
Talouskasvu ja ilmaston suojelu ei kulje käsi kädessä, vaikka kuinka sitä yritetään sovittaa.
Pentti Linkola on muuten oikeassa, mutta hänkin hoidattaa diabeeteslääkkeillä itseään ja jatkaa keinotekoisesti elämäänsä, vaikka toisin "opettaa". Eutanasiaakaan ei moni hyväksy, vaikka sekin olisi ilmastoteko.
Miksei kaikkia keinoja oteta käyttöön, ainoastaan liikkumista verotetaan entistä enemmän. Eihän se vero ilmastoa puhdista, vai miten?
Voitaisiin säätää ensialkuun palkkakatto, vaikkapa 3000 e/kk enintään, niin turha kulutus vähenisi. Tuollakin tulolla tulee hyvin toimeen kun tonnillakin moni elää. Samalla saataisiin valtion talous heti tasapainoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt kun Suomesta on tulossa EU:n puh.johtajamaa niin sen pitäisi ehdottaa, että kootaan valtioista eri tiedealojen asiantuntijaryhmä, joka alkaisi selvittää tarvittavat pikaiset toimenpiteet ilmastonmuutoksen vaikutusten torjumiseksi. Niiden toimenpiteiden toimeenpanemiseksi olisi sitten samojen tahojen tehtävä kestävä polku, jota aletaan kulkea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aluksi mepit voisi säätää esimerkin vuoksi itselleen palkkakaton, vaikkapa 4000 e/kk. Siitä olisi hyvä aloittaa nyt kun pian kokoontuvat, niin heillä on päätösvalta toteuttaakin tuo uudistus! Turha kulutus vähenisi, samoin verotus kevenisi ja entistä pienemmällä palkalla tulisi toimeen.
Kuka talousosaaja selittäisi uskottavasti, miksi deflaatio on pahasta? Selityksessä ei saa tarttua nippeleihin, vaan ajatella asiaa maailmanlaajuisena yhdessä toteutettavana asiana. Mielestäni köyhyyskin poistuisi tällä keinolla maapallolta?
Ilmastokin pitää pelastaa yhdessä, eikä siihen suomalaisten säästöt, eikä päästöt auta! Hiljakkoin kerrottiin, että Saharasta kantautui hiekkaa tuulen mukana Suomeen asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maksa, niin saat saastuttaa. - Ja sillä maailma pelastuu. Ihan varmasti!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Puun istuttamisessa on sama porsaanreikä: jos et istuta niin voit maksaa. Samoin on savutusoikeus päästökaupassa! Saa savuttaa jos maksaa.
Lopputuloksena on nolla (0).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei milään muulla oikeudella kuin sillä, että monen ihmisen työpaikka menisi niissä tuotantolaitoksissa, jotka muuten jouduttaisiin sulkemaan tuprutusten loppumiseksi. Mutta nyt viisaat päät yhteen vain ja miettimään ankarasti miten päästöt voitaisiin minimoida/estää ja kuinka työpaikat säilytetään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakotetaan lainsäädännöllä teollisuus ja maatalous keräämään hiilidioksiidi talteen ja valmistamaan siitä lämmitysenergiaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muitakin keinoja löytyy, kun valtiot palkkaisivat yhdessä tieteen tuntijoita ratkaisemaan asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi