Aloita uusi keskustelu

Miten lapsettomat parit viettävät viikonloppunsa? ?%€#

Aloittaja: Sinisilmä Oma elämä 11.1.2019 21:05

Täällä kysellään usein miten sinkut viettävät viikonloppunsa. Nyt olisi parien vuoro kertoa omastaan. Onko se auvoista vai ei? Harrastatteko erikseen vai menettekö kävelylle kaksistaan? Millainen on lauantai, se paras päivä koko viikosta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 64 viestiä

Mitenkö? No, ne yrittää panna alulle niitä lapsia, leikisti tietenkin. On kumit ja kierukat, pillerit ym.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seksiä on, joten tietysti lapsia yritetään tehdä. Ei vain ole ehkäisyä. No jokaisella on taakat elämässä. Meillä lapsettomuus, mutta elämä on siitä huolimatta hyvää.💕❤️💕

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä tuo muusta viikosta poikkea, paitsi päivittäiseen rakasteluun on enemmän aikaa ja voi kertaillakin useammin. Naturellisti oleskella, mikä ei valtion virastossa ole työaikaan juurikaan suositeltavaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olemme olleet todella pitkään kimpassa ja meillä menee hyvin. Viikonloput ollaan yhdessä, joskus joku harrastus voi viedä osan päivää kummankin eri juttuihin, mutta pääosin yhdessä. Ulkoillen, kotihommia tehden, sauna, ruoka. Seksiä on ja se paranee vain iän myötä. Halauksia, suukkoja ja elämän iloja ja suruja. Kaikkea kuuluu elämään. Iloisia yhdessä eläjiä ollaan. Lapset olisivat olleet mukava lisä, mutta näin on hyvä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Meillä ulkoillaan;, syödään, saunotaan ja harrastetaan seksiä. Olemme onnellinen lapseton perhe.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Nyt olisi parien vuoro kertoa omastaan. "

Meth oomma sellainen ihan nuori pari.
On tässä käynyt mielessä, ett' juuri viikonloppua olis sellainen "otollinen" aika laittaa sitä tilausta siitä lapsettomuudesta lapsellisten sakkiin!
Ja vaikka se ei tulisi tilaus voimaan, senhän osaamme uudistaa koko tilauksen! Jospa se joskus onnistuu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viikonloppuisin kesällä merellä veneilemässä ja talvella ulkoillaan, hiihdetään ja lasketellaan.
Lomaillaan ihan kotimaassa.
12 vuotta yhdessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis ihan kivaa yhdessä "touhuamista" kuten lapsiperheessä vaikka vesillä vain soudellaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lapsiperheissä kiukuttelua, sairastelua, kiristynyt ilmapiiri, ei sukupuolielämää muuta kuin silloin kun hankitaaan uusia lapsia ja kokeillaan josko se uusi alku olisi tyhjyyteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä aloitus ! Lapsettomana voi olla myös omasta ja puolison yhteisestä päätöksestä olla hankkimatta omia lapsia. Kun katselee ympäristöä niin lapsia hankitaan tai `tulee `sellaisiinkin perheisiin joihin heitä ei toivota tai ei pystytä elättämään. Vaan kaikki kaatuu yhteiskunnan piikkiin. Aloitus on tosi tyhmä ja ironinen. Ei ne lapset ole tärkein pointti elämässä, jos niitä ei halua. En näe mitenkään epänormaalina ihmisiä jotka eivät halua lapsia hankkia. Maailmassa riittää adoptio-lapsia jos joku heitä haluaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin itse 15 vuotta lapseton puolison valinnan seurauksena. Oli kovaa aikaa. Selitellä muille miksi meillä ei ole lapsia, vaikka syy oli puolison lapsuudessa ja liian tuppautuvassa suvussa. Heillä payykkeen puolella problematiikkaa, eivät edes töihin vaivaudu. puolisoni sitten senkin edestä tekee puolesta ja hyvittää sukunsa puutteita. Nyt on hänen kanssaan lapsia, mutta edelleen se hänen suku erikoisine periytyneine tapoineen läsnä perhe-elämää häiritsemässä. Onneksi on lapset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Anna.sen ukkosi olla lapsuuden perheensä kanssa niin kuin haluaa, on sitten ongelmia tai ei. Niin pääset itse helpommalla. Aviopuolisoa ei voi omistaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotenkin kun muutenkin ärsyttää tämä nykyajan minä minä minä, minä olen täydellinen ja muut on huonompia kun heillä on asiat noin kuitenkaan tietämättä ja tuntematta. Kyllä se seksielämä voi olla runsasta hyvää ja antoisaa vaikka olisikin lapsia, nykyisin tuntuu että ihmiset ei kestä pieniäkään vastoinkäymisiä eikä löydy maalaisjärkeä saatika kykyä löytää ratkaisu asioihin, itsellä on aina seksielämä toiminut kun on puhuttu suoraan aina ja pidetty monipuolisena seksielämä, aikaa kyllä löytyy jos osaa sitä järjestää, osalla on kiire minkä itse tekevät.

Yleensä ne joilla menee ns paremmin tuntuvat olevan enitn hukassa ja varmana se on sitä osaksi kun huono itsetunto niin pitää vetää roolia ja pitää kulisseja kun eihän se nyt sovi että poiketaan massasta,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

16.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi