Aloita uusi keskustelu

Milloin naimisiin?

Aloittaja: Avoliitossa 25 vuotta Oma elämä 17.9.2019 22:54

Kaverini meni naimisiin oltuaan ikisinkku, kun löysi viime syksynä puolison. Epäilen että avioero tulee. Hän on hankala tyyppi. Mielestäni naimisiin ei saisi mennä alle 30 vuotiaana eikä ennen kuin on ollut 10 vuotta yhdessä. Muuten tulee ero. Niin se nykyään menee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 44 viestiä

Avioikä on hyvä hieman yli parikymppisenä, jos on jalat tukevasti oman pöydän alla. Isä oli vielä ketterä leikkikaveri pikkupojalle ja murkullekin. Mukavat lapsuuden muistot. Olivat yli 50 vuotta avioliitossa. Ei huono.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eipä teillä ollut muuta vaihtoehtoa. Nuoria perheitä kun katsoo, niin ei niitä paljoa lapset kiinnosta, kun oma kehitys kesken. Ero tulee yleensä. Lapsenteko pitäisi luvanvaraistaa. Ikärajaksi minimissään 30v ja yhdessä pitäisi olla 10 vuotta ennen lapsia. Avioliittoa ei tarvita, kun poistetaan lesken eläke ja maksetaan se raha alle 18 vuotiaille lapsille joilla vanhempi kuollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lehdissä näkee joskus pitkään naimisissa olevien julkkisparien haastatteluja, joissa kehutaan sopuisaa avioliittoa. "Olemme edelleenkin yhtä rakastuneita kuin silloin alussa".

Puolen kuluttua lööpeissä kerrotaan saman parin avioerosta. "Avioliittomme oli alusta asti yhtä helvettiä...".

Parisuhde ja vaihtoehtoinen totuus sopii hyvin yhteen. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdin olla naimisissa 5 vuotta, kunnes vaimo kuoli ikällisesti. Avioliiton mahdollisti minulle lesken eläkkään. Selkeytti muutenkin hommia. Tältä kannaltakin voi asiaa tarkastella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kesken eläkkeen takiahan moni naimisiin menee. Se on väärin. Saisi lakkauttaa koko kyseisen eläkkeen ainakin siitä alkaen kun nuorin lapsi 18v.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Menimme rakkaudesta naimisiin, tutustuimme toisimme kouluaikana. Ei tosin alakoulussa vaan vasta myöhemmin koulussa. Emme koe olevamme pallo jalassa. Suhteemme on lämmin ja luotamme toisiimme. Eroamme vasta sitten kun kuolema meidät erottaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väärin arvattu. Toinen meistä on kaupungista lähtöisin. Arvaapa, asummeko maalla vai kaupungissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Normaalit ihmiset menevät naimisiin alta 25 vuotiaina. Perustetaan perhe ja lapset tehdään nuorena. Yhteis elämä on sitä ,että avioparit kasvavat ns yhteen. Vanhempana kun lapset ovat isoja ja muuttaneet pois kotoa vanhemmille jää sitä laatu aikaa toisilleen.Näin meillä on tehty ja tämän ohjeen annan muillekin. Silloin kokee sen ,että eläminen on elämisen arvoista ja sitä oikeaa rakkautta ja kiintymystä on todella olemassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä normaali ihmisistä 50% päätyy eroon meni ne naimisiin minkä ikäisenä vain... ja varsinki silloin erotaa, kun lapsista päästään eroon ja se toisen naama alkaa tympimään. Silloin kokee, että elämä on ollut tuhlausta toisen kanssa ja parempaa on aina aidan takana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei missään ole tutkittu missä iässä solmitut avioliitot päättyy eroon, mutta jos enin osa avioliitoista solmitaan nuorena pöljänä, niin voidaan päätellä ettei nuorena kannata naimisiin mennä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis nuo ei juurikaan ole normaaleita, vaan sellaisia massan mukana sosiaalisessa paineessa kaiken tekeviä jotka menee vaikka teuraaksi muiden perässä, kun itse eivät osaa käyttää aivojaan. Onneksi nykyajan nuoret on viisaampia.

Mene viettämään sitä kokemaasi laatuaikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei olla meillä kasvettu yhteen, ei ole mitään laatuaikaa, ei oikeaa, eikä väärää rakkautta. En ole luottanut vaimooni oikein koskaan, kova oli nuorempana menemään, nykyisinkin menisi, mutta ikä alkaa painaa. Olen monesti harmitellut, miksi en lähtenyt aikoinani veke koko liitosta, nyt ei enään tee oikein kannatusta 70 kymppisenä ja sairauskin vaivaa. Liitto on ihan tekninen, mitään tunteita ei ole, sukupuolista kanssakäymistä joskus 2000-luvun alkupuolella, silloinkin vastenmielisesti. Mitä annatte neuvoksi? On tässä kuitenkin se hyvä puoli, että elämisen kulut maksetaan puoliksi. Omat rahat on kummallakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

275 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

sulla on varmaan joku järkevä perustelu tuommoselle verolle siitähän kärsii köyhät tuunarit ensimmäisenä esim minä nosta... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille