Aloita uusi keskustelu

Miksi pitää olla sekä Facebookissa että Instagramissa?

Aloittaja: Eikö tuo yks feispuukki riitä? Oma elämä 11.2.2019 06:18

Niin, miksi pitää olla ties kuinka monessa eri sosiaalisessa mediassa ja jakaa samat jutut niissä kaikissa samoille ihmisille? Älytöntä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 115 viestiä

Töissäkin eräät notkuvat koko päivän facebookissa sun muissa palveluissa ja työnteko on lähinnä netissä surffailua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ulkoistaa (=ulostaa) somettajat? Työpaikkojen pitää tehdä selväksi, kuinka työajalla voi olla somessa, onko se edes tarpeellista työajan puitteissa? Kännykät ym. vastaavat vermeet parkkiin työajaksi, on aikaa keskittyä työntekoon ja siihen mistä maksetaan!!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli jos esimerkiksi joku taksikuski on tolpalla ja asiakasta ei ole, niin silloin pitää vain istua hiljaa paikoillaan ja teeskennellä kuollutta? Saako lukea lehteä tai kuunnella radiota? Ja jos saa, niin miten se poikkeaa somettamisesta?

Kannattaa nyt kuitenkin ymmärtää, että maailmassa on jo valtava määrä ihmisiä jotka elävät somettamalla. Siis se on heidän työtään. Pelit, some ja digitaalinen maailma on kasvanut jo niin suureksi, että sillä tehdään saman mittaluokan bisnestä kuin perinteisellä teollisuudella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ihminen on laumasielu ja menee sinne missä kaikki muutkin ovat. Se kait se suurin syy on. Sitä varmaan pelkää jäävänsä hylkiöksi ja jostain paitsi, jos ei yritä kuulua joukkoon. Ehkä kuitenkin kannattais miettiä toinenkin kerta, mitä se hyvejää? Laumassa kun tahtoo tyhmyys tiivistyä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joskus olin Facessa ja mihinkään sosiaaliseen mediaan en enään liity. Jotkut poisti kavereista ilman että olisi ollut mitään riitaa tms. Tai yksi poisti siksi, että olin tykännyt eräästä poliittisesta päivityksestä, joka ei ollut hänen mieleensä. Sitten se yksityisyys oli täysi nolla. Tyypit saavat tietää jos käyt katsomassa heidän profiileitaan ja minä en halunnut, että vierailuistani jää näkyviä jälkiä. Voitte tunkea koko Feispuukin sinne reikään minne aurinko ei paista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei muuten saa mitenkään selville että onko joku käynyt katsomassa profiilia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saa. Se alkaa esimerkiksi ehdottelemaan sinulle niitä ihmisiä kavereiksi, jotka ovat käyneet profiiliasi stalkkaamassa, vaikkei teillä olisi esim yhtään yhteistä kaveria. Minullekin eräs työkaveri sanoi, että olet käynyt näemmä hänen faceprofiiliaan katselemassa, kun se aina ehdotti minua hänelle kaveriksi, vaikkei meilläkään yhteisiä kavereita ollut. Niin olinkin käynyt. Samaten face ehdotteli minulle kavereiksi henkilöitä, jotka etäisesti tiesin, vaikkei meilläkään ollut yhteisiä kavereita. He olivat käyneet katsomassa profiiliani. Selvitin asiaa netistä, niin sieltä selvisi, että face tosiaan urkkii että mitä profiileja katsot ja ehdottaa sitten vastapuolelle siitä tyrkyttämällä sinua kaveriksi. Lisäksi oli niitä jotain sovelluksia millä pystyi katsomaan esim omat top-10 seuraajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaverilistat piiloon, profiili asetuksista kaikki urkkimiskanavat piiloon ja ei mainoksia. Lisäksi näet oman profiilisi miten muut ei kaverit sen näkee ja voit muokata sen mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No noilla asioilla voi suojata omaa profiilia muilta, mutta ei sitä, etteivätkö toiset käyttäjät voisi nähä sinun vierailuasi heidän sivulle. Sitä et voi kontroloida ja se minua ärsytti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä sinä tiedät että tuttusi jakavat samoja juttuja monessa eri somessa? Seuraatko heitä monessa eri somessa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannatan nykyään näitä somekanavia, Odinit kun tekeytyvät pikkutytöiksi siellä ja sopivat treffejä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin tekevät. Sitten tuleekin poliisiasioita näiden treffien tiimoilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisinkin odineille antaa kankeaa kaasuttimeen. Sitä ne varmaan loppusessaan toivookin, rajua ottamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Tunnen itseni petetyksi, rinne jakaa vain puoluetukiin ja ilmastonsuojeluun ja taas unohtuu köyhät ja sairaat, sama kaav... Lue lisää...
Tule Sipilä takaisin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi