Aloita uusi keskustelu

Lyhyt mies ei kelpaa naiselle

Aloittaja: Sellasilla korteilla Oma elämä 2.6.2010 15:30

Kertokaappa te viisaammat miten päästä semmosista ajatuksista eroon kuin, että toivoisi löytävänsä vielä elämänkumppanin? Nimittäin, jos satut olemaan mies ja vähän lyhyempi, semmonen 170 cm niin nykyajan pariutumismarkkinat ovat todella raa'at. Eipä paljon toivoa ole jos senttejä ei ole tarpeeksi. Kyllähän semmosia yhenillan juttuja lähtee ja jopa pari viikkoa voi tapailla,mutta 95 prosenttisesti naista rupeaa miehen lyhyys häiritsemään eikä hommasta tule sit mitään. Nyt olen tässä muutaman vuoden aikana kokenut raskaalla kädellä tämän seikan. Joku voisi selittää ettei ole pituudesta kiinni, mut kyllä se on. On se. Miksi naiset vieläkin ajattelee, että miehen täytyy olla todella pitkä? Toivo on mennyt, ei voi muuta sanoa. Lupaavat jutut kaatuu kun naista "hävettää" kulkea vierellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 343 viestiä

Sehån on selvä, että lyhyt mies ei kelpaa naiselle eikä semminkään jos onpi köyhä ja lyhyt mies. Lyhyyttäkin voi olla miehellä monenkinlaista ja se on aina naismarkkinoilla hyvin huono asia. Mutta enpä minäkään kelpuuta pers'jalkaista siiderivalasta naisekseni. Myös "duckface"-töröhuuli-somettajat on ehdoton "no-go"!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ontuva vertaus sikäli, että Siiderivalas on vastuussa ulkomuodostaan, lyhyt mies sen sijaan ei ole vastuussa pituudestaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Riitänee kun siteeraa sanontaa: "Maasta se pienikin ponnistaa ja yöllä sängyn päädystä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten se meni se vitsi? Kun Jumala jakoi pippeleitä. Ne oli hyllyllä ja isoimmat oli alahyllyllä ja pienemmät ylähyllyllä. Pitkät otti ylhäältä ja pätkät alhaalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No ei 170cm vielä ole niin kääpiö, että sillä olisi mikään radikaali vaikutus pariutumismarkkinoilla. Veikkaan että sinussa on joku muu "vika" naisten mielestä. Olet esim erikoinen tyyppi, mutta et itse sitä tiedosta. Minä ainakin tiedän erikoisia tyyppejä, jotka ovat ikisinkkuja juuri oman itsensä takia, mutta he eivät edes tajua olevansa muiden mielestä erikoisia persoonia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmi kun ei kelpaa. On nimittäin sketsiohjelmaviihdettä parhaimmillaan kun nainen on miestään pidempi. Näinä aikoina kansa tarvitsee riemun ja hilpeyden kohteita lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Englannissa ja Usassa on aivan tavallista, että nainen on miestään pitempi. SUomessa on olosuhteet niin kovat olleet vuosituhansia, että viisas nainen otta pitkän ja vankan uroksen kääpiömäisen miehen sijaan turvallisuuden takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pituuksia jaettaessa ei ole pyritty tasa-arvoon, sillä sitä ei luonnossa esiinny missään muodossa. Kateus pitempiä kohtaan on aivan turhaa, sillä kateus vain pilaa mielentilaa ja päivä menee pilalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

KYMPIN VAI G PISTEEN MIES

Pituusero osoittaa antautumista nautinnoille, joskin siinä on raskas työ ja pitkä matka suuteleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin nuorena pitkä ja tumma, 198cm ja vientiä oli, mutta löysin rakkaani nuorena ja olen yhden naisen mies.
Nyt 53v olen pitkä ja harmaa, paitsi sänki (musta) ja itsestäni huolen pitänyt, olisi näköjään edelleen vientiä, mutta olen edelleen yhden naisen mies.
Elämäni rakkauden. Ja elämänsä rakkautta ei petetä.

Ai niin, pakkakin on kunnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen 158 cm ja isäni oli 170. Olen aina pitänyt lyhyehköistä miehistä. Jotenkin kiva, kun ollaan lähekkäin ja suurin piirtein "samalla tasolla" suudellessa jne. Ei tarvitse nousta varpailleen. Mieheni on noin 172cm.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lyhytkin mies kelpaa jos on pitkä nokka, kaikki muutkin ulokkeet on pitkiä jos on pitkä nokka.
Mulla oli kerran ystävä joka oli lyhyt mutta yli kaksimetrisen vehkeet,melkein polveen asti. Kyllä oli oikea naisten mies,kuuluisa ja vientiä oli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo sehän lyhyellä normaalikin roikkuu polvissa. Taisi olla miesten kesken se kova kysyntä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei naisille ” sen” koolla ole väliä. Liian iso ei saa olla. Normaali 12 - 14cm on paras. Eikä kyllä tilin saldollakaan väliä, jos on terve nainen ja ei kiero. Jos rahan perusteella nai, silloin nainen tyydyttää muut tarpeensa vieraissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi