Aloita uusi keskustelu

Kyllä saikulla ruumis ja sielu lepää

Aloittaja: Itsensä parantelija Oma elämä 23.8.2019 18:01

Sain tässä viikon sairaslomaa töistä. Minulla on todettu selkäranganreuma ja; aijai ai ai, kun niin koskeekin, ui ui oi oi. Tulin tässä mökille selkää parantelemaan. Päivä on kalasteltu ja nyt olisi vuorossa saunan lämmitys kylmän oluen kera. Tämä se on elämää ja viikko pois töistä, ja palkkaa juoksee, aahhh... Jos muuten pelaa korttinsa oikein, niin voi saada kymmenenkin viikkoa sairaslomaa töistä vuoden aikana. Se on mukava lisä peruslomien päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 63 viestiä

Aloituksesi oli erinomainen noille kateellisille toisten kyttääjille.
Nautittavaa luettavaa, keppuroivat liemissään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei sairaana pidä työskennellä. Mutta toki "saikusta" puhutaan monessa mielessä. Kerran eräät tt keskustelivat, että onko vielä lomaa pitämättä, niin eräs kaveri kertoi kesälomien ja pekkasten tulleen jo pidetyksi, mutta vielä on viikko sairaslomaa pitämättä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpö höpö aloitus. Ei edes totta. Mistä keksit hienoja aiheita. Vasta oli yhtä tyhjä aloitus ja itse peukutettu. Ehkä elämässä ei ole muuta tekemistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tähän ei kyllä edes kannattaisi vastata mutta vastaan kuitenkin. Jos on ihan oikeasti selkärankareuma, ei sitä todellakaan viikon sairauslomalla hoideta. Itse olin alkuun kuukauden jaksoissa vuoden verran, välillä yritin töihin. Vahvoja lääkkeitä ettei saunaolut tullut mieleenkään. Sitten lopulta vuosi yhtäjaksoista saikkua ja sen jälkeen kuntoutustuella kunnes jouduin jäämään eläkkeelle.
Siinä sinulle hiukan perspektiiviä selkärankareumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Työkyky pitäisi kartoittaa eläkeikään saakka kahden vuoden välein ja huijaamalla työkyvyttömyyseläkkeelle luikuroineet takaisin töihin tai eläke pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No moroo, hei!
Nyt tulee vettä kuin Es..... ....tä.
Joo, ei passaa, tulee vielä vaikka joku vamma tai vaiva. :-))
Eiköhän se jo illalla hellitä tuo sade, ja jos ei, niin aamulla sitten menoks, lenkille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten työkyvyttömyyseläkkeelle luikuroidaan?
Useita lääkärikäyntejä, vaivojen selvityksiä, tutkimuksia kauan aikaa, joillakin useita vuosia.Työkyvyn arviointia/testausta tehdään perusteellisesti ja hyvä niin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän eläkeälläikään asti tarvitse työskennellä. 6-kymppinen pääsee tällä hetkellä eläkeputkeen. Vanhuuseläkkeeseen riittää 62v ja 500pv työttömänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä niin, on sitten mukavaa muistella saikkunautintoja kun tulee oikeasti sairaaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittelijalle sopisi kehittää oma liikennemerkki hymiö ASCII-merkki, jonka Kalevan verkkotoimituksen (grön.eroittaa) ropotti johtaa roskikseen. Kalevan toimituksen ropottiautomaatti on taas jäljessä, koska seuraavana saapuu Sototti67, Sopotti68, Sopotti69 jne.

Arina jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen sitä mieltä että sairaana kotona ja terveenä töissä,siis oikeasti sairaana,sitä vartenhan sairasloma on. ..Aloitajalla taas oletettavasti pientä tökkimistä rehellisyyden kanssa asian suhteen.En usko että joilla oikeasti paha selkärankareuma naureskelevat tälle jutulle,se kun invalidisoi pidemmän päälle.Aloittaja lienee nuorehko mies jolla ei tarpeeksi elämänkokemusta siitä että voi oikeasti sairastua vakavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän siitä ole kuin muutama viikko kun uutisoitiin näistä vakuutusetsivistä jotka työkseen paljastavat näitä huijareita - joten pitäkäähän varanne - saattaa olla pian leivätön pöytä katettuna...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut TUNTEMATON. Oikein mukavia ja elämän myönteisiä eläkepäiviä myös sinulle. :-))

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työkykykartoitus. Kannattaa ottaa selvää mitä se tarkoittaa, jos tykkää saikutella. Eräällekin mökkeilijälle tuli suru puseroon lopulta kun työnantaja kyllästyi hankkimaan tuuraajia mökkeilylle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

286 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

sulla on varmaan joku järkevä perustelu tuommoselle verolle siitähän kärsii köyhät tuunarit ensimmäisenä esim minä nosta... Lue lisää...
jyväjemmar

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille