Aloita uusi keskustelu

Kuulutko eliittiin

Aloittaja: Tarkkaan harkittu liike Oma elämä 6.5.2018 18:33

Minä olen satsannut siihen että pääsee piireihin. Sitä kautta olen päässyt eliitin ja sivistyneistön seuraan. Siellä pitää sitten ansaita ihailu ja sen sellaiset. Olen päässyt jo useasti esim. Kahvittelemaan ja illanviettoon hyvien tyyppien kanssa. Siitä se lähtee. Jalka on eliitin ovenraossa ja sieltä sitten sopiva nainen itselle ja homma on bueno.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 102 viestiä

EK on pilannut kaiken kiristämällä työntekijöitä ja heidän työsopimuksia työnantajalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mikä ajaa ihmisen tuollaiseksi? Täytyy olla joku erittäin paha itsetuntoon liittyvä ongelma jos elämän tarkoitus on PYRKIÄ ELIITTIIN. Ja jos puhut eliitistä ja hyvistä tyypeistä samassa lauseessa niin ei terve...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä kuulun henkiseen eliittiin. Muusta eliitistä vähät välitän, koska siihen kuuluvat ovat kovin, kovin masentavia seuralaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mulla oli nuorna ollessani Mossen Elite malli ajossa Mutta siitä tuli aikoinaan loppu siitä ajosta, kun koko biiili tuli matkansa päähän, eikä uutta tullut hankituksi.
Olihan se siihen piikkinokka-mosseen verrattuna pöyhkä peli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi jösses! Mä tein eliitin kanssa duunia joskus. Ei tarvinnu tietoisesti yrittää olla mitään kunhan teki työnsä. Enkä edes halunnut pyrkiä, mutta pääsin hyvillä suosituksilla. Ne on ihan samaa porukkaa kuin muutkin. Ja mun kavereitakin on korkeissa viroissa; ihmisenä ne on ihan samanlaisia lökäpöksyjä kotonaan. Olen itsekin päässyt vilkasemaan sitä puolta elämästä. Joten ei se niin kummosta ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eliittiin hinkuamiseen on monia syitä. Hallitus voi hemmotella päätöksillään, kuten Sipilän oikeistohallitus teki, mahdollinen muiden arvostus kohottaa myös omaatuntoa, vahvistaa kuvitelmaa olevansa parempi kuin enemmistö kansalaisista, parantaa mahdollisuuksia päästä vain eliitilli järjestettyihin tilaisuuksiin jne. - onhan näitä. Toisaalta omaa arvostustaan voi hivellä paljon helpommallakin. Monille riittää unelmien täyytymykseen saadessaan juoda aamukahvinsa omassa rauhassa pikkurilli suorana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No. Minun kokemus on että ei se eliitti ole sen paremmin sivistynyttä väkeä kuin muukaan kansa. Ehkä he itse kuvittelevat niin, mutta olen valitettavasti törmännyt eliitin edustajiin joiden arvo- ja ajatusmaailma on kaukana sivistyneestä.

Nykyään tuntuu että eliitiksi lasketaan vain rikkaat ja vallanpitäjät. Varsinainen sivistynyt eliitti eli huippututkijat ja -asiantuntijat eivät kuulosta enää kuuluvan eliittiin. Ainakin jotkin poliitikot ovat viime aikoina esittäneet mielipiteitään joissa sivistyneistön arvostusta ei ole näkynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokaisesta kylästä löytyy nämä muutamat syntymä fiksut kaverit jotka on löytäneet toisensa ja jalostaneet kympin käytöksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei käy kyllä yhtään kateeksi, olet valinnut itsellesi raskaan tien, mielistelyllä ja per se...nuolennalla eliittiin pääsy niin kun he olis parempia, näyttelyä koko ajan täytyy olla huono itsetunto joka alkaa siihen, vieläkö nykyaikanakin on tuommosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kauhea kateuden kiehunta on nyt palstalla päällä!

Meitä haukutaan oikein urakalla, mikä juurikin kertoo epätoivoisesta kateudesta. Tähän kerhoon ei nimittäin ole helppoa päästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä arvostan ihmisiä, noh ihimisenä. Tittelillä, palkalla tai muulla ei väliä. Luonne ratkaisee, arvostanko vai en.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko kiva pasteerata, kun on perseennuolennan kautta saanut "jalansijaa" ns. "eliitin" piireissä. Mahtavaa, saa useasti vuoden aikana kokoontua milloin minkäkin nimikkeen alla ja rintapieltä saattaa jopa koristaa jonkun "hyväveli-verkoston" kautta saatu "huomionosoitus. Pisimpään olleet ja ahnaimmin nuoleskelleet näyttävät olevan huonoryhtisiä, johtuen annettujen "arvomerkkien" määrästä ja painosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aamulla huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Savon maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi iltayöllä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan eteläosassa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

277 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Tietämättömien piensijoittajien osakehölmöilyt

HEP \o/ Täällä yksi ymmärtämätön. Minä en oikeasti tiedä, mitä salkkuni yrityksille tapahtuu tulevaisuudessa. En edes ... Lue lisää...
Pannarimies

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

2.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille