Aloita uusi keskustelu

Kuulutko eliittiin

Aloittaja: Tarkkaan harkittu liike Oma elämä 6.5.2018 18:33

Minä olen satsannut siihen että pääsee piireihin. Sitä kautta olen päässyt eliitin ja sivistyneistön seuraan. Siellä pitää sitten ansaita ihailu ja sen sellaiset. Olen päässyt jo useasti esim. Kahvittelemaan ja illanviettoon hyvien tyyppien kanssa. Siitä se lähtee. Jalka on eliitin ovenraossa ja sieltä sitten sopiva nainen itselle ja homma on bueno.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 91 viestiä

Voi jösses! Mä tein eliitin kanssa duunia joskus. Ei tarvinnu tietoisesti yrittää olla mitään kunhan teki työnsä. Enkä edes halunnut pyrkiä, mutta pääsin hyvillä suosituksilla. Ne on ihan samaa porukkaa kuin muutkin. Ja mun kavereitakin on korkeissa viroissa; ihmisenä ne on ihan samanlaisia lökäpöksyjä kotonaan. Olen itsekin päässyt vilkasemaan sitä puolta elämästä. Joten ei se niin kummosta ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eliittiin hinkuamiseen on monia syitä. Hallitus voi hemmotella päätöksillään, kuten Sipilän oikeistohallitus teki, mahdollinen muiden arvostus kohottaa myös omaatuntoa, vahvistaa kuvitelmaa olevansa parempi kuin enemmistö kansalaisista, parantaa mahdollisuuksia päästä vain eliitilli järjestettyihin tilaisuuksiin jne. - onhan näitä. Toisaalta omaa arvostustaan voi hivellä paljon helpommallakin. Monille riittää unelmien täyytymykseen saadessaan juoda aamukahvinsa omassa rauhassa pikkurilli suorana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No. Minun kokemus on että ei se eliitti ole sen paremmin sivistynyttä väkeä kuin muukaan kansa. Ehkä he itse kuvittelevat niin, mutta olen valitettavasti törmännyt eliitin edustajiin joiden arvo- ja ajatusmaailma on kaukana sivistyneestä.

Nykyään tuntuu että eliitiksi lasketaan vain rikkaat ja vallanpitäjät. Varsinainen sivistynyt eliitti eli huippututkijat ja -asiantuntijat eivät kuulosta enää kuuluvan eliittiin. Ainakin jotkin poliitikot ovat viime aikoina esittäneet mielipiteitään joissa sivistyneistön arvostusta ei ole näkynyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokaisesta kylästä löytyy nämä muutamat syntymä fiksut kaverit jotka on löytäneet toisensa ja jalostaneet kympin käytöksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No ei käy kyllä yhtään kateeksi, olet valinnut itsellesi raskaan tien, mielistelyllä ja per se...nuolennalla eliittiin pääsy niin kun he olis parempia, näyttelyä koko ajan täytyy olla huono itsetunto joka alkaa siihen, vieläkö nykyaikanakin on tuommosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kauhea kateuden kiehunta on nyt palstalla päällä!

Meitä haukutaan oikein urakalla, mikä juurikin kertoo epätoivoisesta kateudesta. Tähän kerhoon ei nimittäin ole helppoa päästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä arvostan ihmisiä, noh ihimisenä. Tittelillä, palkalla tai muulla ei väliä. Luonne ratkaisee, arvostanko vai en.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko kiva pasteerata, kun on perseennuolennan kautta saanut "jalansijaa" ns. "eliitin" piireissä. Mahtavaa, saa useasti vuoden aikana kokoontua milloin minkäkin nimikkeen alla ja rintapieltä saattaa jopa koristaa jonkun "hyväveli-verkoston" kautta saatu "huomionosoitus. Pisimpään olleet ja ahnaimmin nuoleskelleet näyttävät olevan huonoryhtisiä, johtuen annettujen "arvomerkkien" määrästä ja painosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoittanet, että miten päästä "hyväveli verkostoon" loisimaan ja nauttimaan ansiottomasta arvonnoususta.
Jos moinen on tärkein tavoitteesi elämässäsi, niin hukkaampa on mennyt olosi täällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Eliitti" löytyy pääkaupunkiseudulta, sieltä osataan opastaa miten maailmassa tulee elää ja ihmisoikeuksia sekä ilmastonmuuspäästöjä hoitaa ja miten suomalaistenkin maakuntien asioita ja metsiä tulisi käsitellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En kuulu ja suositan, ettet sinäkään pyri sinne. Eliitti hairahtuu ensimmäisenä kaikenlaiseen hölynpölyyn. Ajattelepa vaikka lähihistoriaa: Venäjällä eliitti hairahtui kommunismiin, Lapuanliike oikeistoradikalismiin, kansallissosialistit rotuoppiin, Suomen vasemmisto 1960-luvulla itänaapurin ihannointiin muutamia mainitakseni. Nykyelitisteilläkin on oma hölynpölynsä, mutta jätän sen mainitsematta ettei se aiheuta someraivoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupungin kermaan pääsy edellyttää hieman viileää ja etäistä käytöstä tässä vaativassa sakissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missään nimessä ei saa alentua tavallisen rahvaan tasolle arkisessa käytöksessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja lyhennys vapaita kuukausia pankista tinkaillen, että pysyy eliittimäinen kulissi edes jotenkin pystyssä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eeen, enkä halua, enkä ole pyrkinytkään.
Mutta on kyllä pakko myöntää, että toisinaan on elitistinen olo.
Esim. taas maanantaina, kun suuntaamme Kuusamon "mökille" päin, ja toiset lähtee ahertaan "sorvin" ääreen.

Se, se on kyllä kieltämättä kiva tunne.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta yöllä ja aamulla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Marinin kallis vedätys

159 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille