Aloita uusi keskustelu

Kuinka pitkä olet?

Aloittaja: 195 Oma elämä 15.7.2019 10:02

Oletko mies vai nainen ja kuinka pitkä? Ja muttei sitten taas liioitella 😉 Ja oletko mies vai nainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 80 viestiä

Olen 183 pitkä ja laitan samalla painoni, ettei tarvi koko aikaa tällaisiin kyselyihin vastailla. Painoni on 82 kg, en haaskaa ruokaa ja terveyskin on hyvä, vaikka olen jo eläkeellä.
Ja nyt lähden hillasuolle kuntoa kohottamaan, ettei tarvi minun vuokseni ilmastoa pilata ja valmistaa turhia kuntoiluvälineitä ja lämmittää turhaan kuntohalleja!
Teen tämän kaiken vain ilmaston pelastamisen vuoksi.
Mitä Sinä teet ilmaston hyväksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä väliä sillä on? Kummallinen aihe keskustella asiasta, joka ei ole omissa käsissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jos kohta kaikkea ihmeellistä yksityiskohtaa ihmisten kehoista mieleeni jääkin niin eipä vaan tahdo muistaa minkä pituisia olivat het. Kai se kunkin pituus sitten sointuu niin hyvin yleensä yhteen henkilön leveyden, ympärysmitan, ryhdin, luonteen, käytöksen, äänen, partaisuuden, hiuksten pituuden ruumiinrakenteen ja muiden sen sellaisten "häiritsevien"kanssa ettei se tahdo pistää silmään eikä paljoa muistijälkeä jättää. Koskaan en kyllä musita kenenkään pituuden tai lyhyyden häirinneen. Sellainen yleismaku kuitenni o, että oman mittaasia 172, näkee oikeastaan aika paljonkin. 10-20v Nuoremmat tosin (vm:93-2003) ovat enimmälti nähdäkseni aikas huikeita kuikeloita. Siskonpoikanenhi, 13, menee kohta eelle minusta. Itte oli samanikäsnä varmaan 147.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oon miettiny miksi Hollannissa asuvat pisimmät? Oisko siks ku niillä monila on jalat merenpinnan alapuolella ja siis taivaaseen on pitkä matka. Täten on pystysuunanssa tilaa venähtää. Neeppalissa, Kuatemalassa ja monissa vuorimaissa taas elää lyhyttä väkeä. Toki, koska taivas o lähempänä ja otta ottaa nopeemmi kiini taivaasee.
Sama soo Suomesaki.laphalaiset asuuvat ylempänä ja ovat matalempia

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kompaktista koosta on elämässä paljon hyviäkin puolia, esimerkiksi lentokoneessa mahtuu mukavasti istumaan ahtaaseenkin väliin. Samoin nykyiset huonekalut esim. wc -pytystä lähtien on mitoitettu melko pienen ihmisen koon mukaan. Taitaa siinä olla pitkällä vaikeuksia. Ja vaikeaa on löytää myös riittävän kokoisia vaatteita etenkin jos on tosi pitkä. Ei tule myöskään pienellä kenokaulaa, kun ei tarvitse kumarrella porstuassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen nykyaikainen muunsukupuolinen, pituuteni ja painoni on lääketieteellisten toimenpiteiden avulla asettettu miehen ja naisen mittojen keskiarvoksi. Kylläpä maksoi, mutta onneksi KELA korvasi kakki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

paratiisimainen tila kohdallasi on saavutettu? Auta appi tätä yhteiskuntaa ja sen puuhamiehiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Olen 155 cm lyhyt, ellen ole lyhentynyt tästä. Nainen olen ollut koko ikäni ja todennäköisesti myös pysyn lopun elämääni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/