Aloita uusi keskustelu

kirpputorit

Aloittaja: Oma elämä 6.3.2018 10:48

tuli tuossa mieleen kun luin kalevasta tästä kirpputorilla äideistä käviöistä kärryineen . mieleeni tuli ,että kuinka paljonhan se kärryssä oleva pienoinen saa sitä vaatepölyä ynnämuuta epämukavaa ? vanhoja vaatteita pöllytettää ja katsotaan onko sopiva siinä pöpöt leviää .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Kirppareilta ei mittään löydy. Nyt on oikeissa kaupoissa 70%:n alennuksia ja ne vaatteet on sentään uusia. Ostin itelle hyvät housut ja äiti pusakan. Molemmat teki alle 20€.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksiköhän ne lapset parkuu kirpputoreilla? Varsinkin ei alkuperäisasukkaiden lapset jotka ovat tottuneet puhtaaseen ilmaan Välimeren eteläpuolen ja tulleet tänne pölyiseen Ouluun jossa niin kadut kuin kirpputorit pölisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostin tänään sortsit kirppikseltä ja hyvät olivat ja ei kunnossa hävinneet oikean kaupan tuotteelle. Hintakaan ei ollut kovin suuri ja ilkiän laittaa päälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajan kotona ei sitten ole tekstiilejä, ei mattoja eikä verhoja. Vaatteista puhumattakaan. Eikä koskaan käydä lasten kanssa kaupoissa. Ei ihme että allergiat lisääntyy ja ihmiset sairastaa jos koko ajan pitää miettiä mahdollista pölyä. Siinä miettiessä menee kyllä mielenterveyskin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jokkainenhan tekee kuin parraaksi näkkee. minä en lastani veisi kirpputorille. on kerrottu ,että jotkut pieneliöt leviää sieltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Eiköhän ne äidit tiedä asiat paremmin kuin sinä.

Sinun pitäisi "reenata" oikeinkirjoitusta ja välimerkkisääntöjä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äidiksi pääsee täysin tietämätönkin.Mutta oikeinkirjoitus ja välimerkit eivät olekaan tämän asian ydin vaan se että sinäkin olet kuitenkin ymmärtänyt kirjoitusvirheistä huolimatta mikä on aloittajan asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa miettinyt minäkin, kun kesällä useasti näkee muutaman viikon ikäisiä pienokaisia kannellaan kantoliinassa ja isompia työnnetään kärryissä.
Varsinkin kantoliinan mutkassa olevien pienokaisten puolesta olisin huolissani, sillä nykyiset kirpparit vanhoissa kiinteistöissä, joissa varmasti on sisäilmaongelmia ja ilmastoinnista ei monesti tietoakaan, vanhojen tavaroiden ja vaatteiden tuomista "tuliaisista" puhumattakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä olen nähnyt myös kerran. Nyt Oulun kirppiksillä on menossa kuulemma oikein varastelubuumi. Liekö niissä valvontakamerat toiminnassa ja katsooko tallenteita kukaan? Osa varkaista on ihan ammattilaisia, koska hälyttimistä katkaistaan kuulemma lenkit pihdeillä. Ja hälyttimet ovat ylihintaisia... Kannattaako yrittää myydä kirppiksillä enää mitään? Myyjä ei ainakaan saa kuin pahan mielen ja omistaja kyllä vuokrat ja rahat hälyttimistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntiin, Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraaviin Lapin kuntiin: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi