Aloita uusi keskustelu

Keskiolutbaarit

Aloittaja: Baarikärpänen Oma elämä 1.2.2011 12:58

Muistellaanpa menneitä oululaisia AITOJA keskiolutbaareja , joita on enää harvassa.Mieleeni muistuu ainakin Heinäpäästä "villen baari" eli VäritvBaari ja Pirtelöbaari Kopin talossa. Keskustassa oli ainakin  Ylläsbaari ODL:ää vastapäätä ja aseman seutuvilla Maribaari sekä Rautatienkadulla Peilibaari ja Oulunbaari. Muistelkaahan lisää oululaista baarihistoriaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 73 viestiä

Oli torin laidalla.
Hui kun oli kovan näköistä porukkaa.

Siellä taisi käydä vaan tietyt tyypit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oli Karoliina siellä oli paljon tuttuja ja mukava meno.

Moni on kyllä jo edesmennyt siellä käyneistä.
Syystä tai toisesta.
Rauha heille hyviä muistoja on monista ihmisistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Asemakadulla, noin Hotelli Apollon kohdalla oli Asema 33, siitä vähän matkaa eteenpäin, sen nykyisen kebabluolan paikalla oli Keila Baari. Tuirassa Merikoskenkadulla oli Rilla Baari, Valtatiellä Sallin Baari.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo ja VäriTV-Baari oli ennen TV-Baari vaan. Sitte Ville ja Sirkka osti väri-TV:n ja nimi vaihtu. Siellä oltiin paljo ja Hilkan luona Pirtelössä Kilposen Maran ja muitten kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lävistäjällä eka oluet juotiin ja alaikäisenä. Jo kaksi pulloa oli paljon ja ihan huppelissa oltiin. Ei silloin humalahakuisesti juotu kun naaaatittttiiiiiiinnnnnnn.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka muistaa "Puu-Sarkan"? Se oli puutalossa nykyisen Oulun Osuuspankin kohdalla. Ei ole tullut käytyä siinä eikä nykyisessäkään. Puu-Sarkasta kuului kova mökä kesäisin ulos asti kun ovet olivat auki.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olihan siinä masto-baarikin lähellä, ja maikkulan puolesa peskin pub (sittemmin jussin messi).
ne ne oli aikoja ne

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Baarit on muuttuneet viimeisen 30v aikana räkälä kapakoiksi/ravintoloiksi,ennen juotiin olutta nykyään vesiviinaa mutta meno on samaa asiakkaat  laulaa ja örisee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kyllähän castello  hiihtomajan tienhaarassa oli kova paikka vaikkakin vain keppanaoikeudella.  musiikki oli ajan tasalla olevaa ja henkilökunta pari veljestä tosi mahtavia omistajia.  monikin löysi silloisen elämän kaverin.  mutta monta kaunista hetkeä vietettiin vankilaan lähtijöiden ja vainajien kunniaksi.  en jaksa muistaa veljesten nimiä mutta mahtavia kavereita olivat. musiikki tuli seurahuoneelta Beni pikkuisen avulla -    kuulemma.  muistatko näääää?

 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mitähän muka muuta hommaa Sinullakin voisi olla jopa jotain?   kerro ihan ite omin sanoin meille Sinua heikommille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistan kun kuljin etäläisestä maalikylästä Oulussa niin heti rautieasemalle saavuttua oli suunnistettava Cafe LilleMor.iin keskioluelle. Paikalliset istuivat myssyt päässä ja tunnelma oli rennon mukava. En tiedä kävikö Baarien mies Numminen koskaan Lillessä mutta minulla on paikasta kauniit muistot. Oluen jälkeen naapurin Antikvariaatista oli aina joku kirja ostettava.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/