Aloita uusi keskustelu

Kenen kanssa olet

Aloittaja: Sinisilmä Oma elämä 9.2.2018 11:48

Mun pitäisi kieltää omat ajatukset ja tunteet, omat vaistot, että lähipiiri olisi tyytyväinen. Mun kokemuksia yritetään kieltää. En saisi olla oma itseni. Pitäisi puhua niin, että he olisivat tyytyväisiä. En saisi ajatella itse. Lisäksi tämä lähipiiri sanoo yhtä ja kohta väittää, ettei ole sanonutkaan. Että pitää olla vaikeaa. Tuota otsikkoa mietin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 45 viestiä

Oot sen puolison kanssa lähipiiriä. Ota kädestä häntä ja puhukaa, vaikka yöllä pimeässä.
Se on kummallista miten kaikki voi mennä vaikeaksi, kun annetaan toisten (ehkä kuvitellutkin) mielipiteet mukamas vaikuttaa.
Pariskunta, kun keskenään pitää huolta toisistaan ja pitää toistansa luotettuna, (ei niitä tyttö tai poikakamuja, jotka ovat aina valmiina vastuutta neuvomaan) niin ne pärjää, antaa toisten sopeutua. Ne tosiystävöt jäävät, muille on se ja sama.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitähän tarkemmin tarkoitat "lähipiirillä"? Olet kuitenkin kai tekemisissä muittenkin kuin "lähipiirin" kanssa?nuorenkin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tarvii sitä kellekään selitellä. On sattunut mulle sellainen luonne, ettäliikun mutkattomasti muiden seurassa. Olen siis ihan kaikkien kanssa, en karttele erikseen ketään.
Ja myös läheisemmät olemiset käy helposti, kunhan vain se kohde on vastakkaista sukupuolta, koska olen hetero.
Vapaan kaikista sitoumuksista on kivaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kenen elämää elät - omaasi vai jonkun muun tai muiden. Mielestäni vain Sinä voi elää Sinun omaa elämääsi. Toivon, että uskaltaisit tehdä selkeän päätöksen sitä kuka Sinä olet ja miten elät oman elämäsi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Miksi suostut moiseen? Sinun on hyvä olla itsesi paras ystävä. Jätä moiset päällepäsmärit, et tarvitse heitä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haalit ympärillesi sellaisia jotka käyttävät hyväksi, se on kohdallasi helppoa, koska teet mitä vain halutessasi tulla pidetyksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinua mitä tarkoitat (luulen niin )
Moni elää suvun tai perheen
Tahtojen mukaan.
Pitää tehdä omat valinnat ja elää
Omaa elämäänsä miten tykkää.
Joskus jopa välit katkeaa kaiken
Polkemisen' vuoksi,sekin on pakko tehdä jos tilanne on paha.
Toivon että te löydätte jonkun
Ratkaisun mitä kaikki noudattaa ja kaikki saa olla mitä on omalla tavallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Parempi olla yksin kuin huonon kaverin kanssa"! Jätin vuosia sitten lähipiirini imelät lierot ja kierot kaverit joista "irtipääsy" on tuonut elämääni pelkkää hyvää. Jopa puh.nro on salainen että eivät vaan vahingossakaan tavoita minua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liittyykö tuntemuksesi yhteen tapaukseen vai tyrmääkö lähipiirisi kaiken, mitä koet ja tunnet?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanokaapa viisaammat mitä tämä tällainen minun kohtelu oikein on? Joskus on tullut sellainen ajatus, että minusta halutaan henkilö, jonka puheita ei kukaan uskoisi. Lapsuuden perhe tätä haluaa. Ja sisko mukana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä tällainen tunne kumpuaa, eli mitä perheesi on tehnyt tai sanonut että sinulle on tämä tunne tullut? Ympäripyöreillä tiedoilla ei voi auttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millainen liene ympäröimäsi ihmisten elämän piiri ? Ota vain oma elämäsi haltuun ja kulje omaa polkuasi. Ei kaikkia tarvitse mielyttää, eikä jatkuvasti sanojasi asetella sopiviksi joillekin ihmisille. Huomaat myöhemmin, että teit oikein ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joka on todella ihan kylmän ilkeä kaikkia kohtaan. Mielistellä osaa hyvin sulavasti ja hyvin uskottavasti tarvittaessaan (eli kun itse siitä hyötyy), osaa olla erittäin kohtelias/hyväkäytöksinen, asiallinen ja huomiova kaikkia oman perheen ulkopuolisia kohtaan kun siitä hyötyy ja saa lisätukea. Siinä sivulauseessa antaa heille ja muillekin olettaa, että häntä kohdellaan jotenkin ihmeen huonosti perheen sisällä ja tirauttaa joskus kyyneleenkin heille. Saa monet puolelleen. Ainakin vähäksi aikaa. Aivan hirveän kylmä ihminen on oikeasti, sitä on vaikea ja hyvin vaikea ymmärtää. Enää ei ole edes toivoa yrittää ymmärtää. Liian paljon, on jo aivan liian paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millaisia ne "omat tunteet ja vaistot" sitten ovat? Ajavatko ne käyttäytymään muiden näkökulmasta katsottuna epäsopivasti, petollisesti, rikollisesti, perverssisti, vai mikä tässä nyt mättää?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, jos mun kokemukset noin laajasti ymmärrettynä kielletään, niin eihän se ole oikein. Kuulin vain puhelimesta vahingossa, ettei minulla ole ollut tuollaista. Niin, ei tietenkään. Mutta minun pitäisi olla tämän puhujan kaltainen, ennen kuin sopisin muottiin. En tässä ala avaamaan kaikkea. Olen laittomuuksia vastaan. Olen kunnon ihminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hyvin hankala sanoa juuta tai jaata kun ei tiedä yksityiskohtia. Mutta jos kysymys on siitä, miten olet kokenut jonkin tietyn asian ja joku lähipiiristäsi sanoo että se ei ole totta, hän on hakoteillä. Kehotan rauhalliseen keskusteluun sopivana hetkenä, eli esimerkiksi kahvikupposen äärellä tms. Neuvon sinua olemaan käyttämättä syyttävää sävyä, vaan aloittamaan keskustelun " minusta tuntuu" - sävyyn. Esim.:" minä en tiedä miltä sinusta tämä minun kokemukseni näytti ulkoapäin katsottuna, mutta minä koin se asian silloin näin ja minusta tuntui silloin tältä.... Minusta ei ole kiva kun kuulen että sinä vähättelet tai kiellät minun henkilökohtaisen kokemukseni ja se ahdistaa minua. Tunnen olevani väärinymmärretty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Aikuset miehet ampuu sorsia niin kuin suuremmatkin sankarit

Joo, se on huvittavaa kun aikunen ukko tulee polleana jonkun sorsan rääpäleen kanssa. Aivan kuin olisi ollut jokin suuri... Lue lisää...
Tirsk

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi