Aloita uusi keskustelu

Juttutupaan kirjoittajat ovat ikävää porukkaa

Aloittaja: ynnä Oma elämä 7.6.2019 19:07

Tänne kirjoittelee ihmiset, joilla ei ole tarpeeksi kavereita vaan aikaa jää tällaiselle tyhjänpäiväiselle toisten ihmisten moittimiselle (vaikka aihetta olisikin), kiusaamiselle, kateudelle. Turha esittää parempaa kuin onkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 149 viestiä

Oletko itse erityisen miellytäva tyyppi, muiden kuin itsesi mielestä. Kannattaako tälläisten ikävien juttuja ylensäkkään lukea. Esität parenpaa kuin oletkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiahan ratkeaa sillä, että he, joiden mielestä Juttutuvassa esiintyvät kirjoittajat ovat ikävää porukkaa, niin kelläkään ei pakko käydä tässä forumissa! Oletko sinä aloittelija ollut aktiivinen ja antanut oman panoksesi siihen, että saat Juttutuvasta mielenkiintoisemman. Tuskin! Ei kaikki ole toisten moittimista tai olla siinä luulossa, että joku kokee olevansa parempi kuin muut. Omalta osaltani toivon, että jokaisen oman mielipiteessä tulisi jokin PERUSTELU , miksi on ko. mielipidettä, pelkkä mutu-tuntu ei riitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen itsekin totaalin kyllästynyt trolleihin. Oksettaa, kun huomaan ko hommaa. Hyppään sellaiset viestit ihan suosiolla ohi ja keskityn asiajuttuihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jos kirjoittajat ovat ikävää porukkaa niin on se källi homma että näitä kuiten luetaan.
Mielipiteitä on niin monta kuin kirjoittajaa mutta tarviiko sitä lähtä sotimaan toisen ajattelutavasta.
Opetelkaa olemaan sinut ittenne kanssa ja nauttii herneet suun kautta eikä sieraimiin niitä kisko.
Minusta mukava lueskella erilaisia tarinoita mutta haukkumiset/pilkat/ivat sun muut panettelut ei tänne kuulu, ne huolet voi käyä raataan vaikka psykologille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

lapiot rautakanget kutimet ja pyykkilaudat kaikille
yleinen työaika aamu kuuesta ilta kuuteen
launataina seitsemästä kahteen
sunnuntaina kiltisti kirkkoon
avustukset pois ja kaikki kurjat samaan kylään majottumaan
kyllä kaikista huolta pietään
=O

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi että se jatkuva valitusvirsi on ankeaa, ja sitten on nämä toisen tason valittajat, jotka valittaa valittamisesta, voi hyvänen aika sentään! Pääsinkö minä nyt jo kolmostasolle, kun valitan valittamisesta valittamisesta?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koska olen huono-osainen niin näen maailman minua syrjivänä ja siksi minun pitää kiukutella joka asiassa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juttutupaan kirjoittajista reilusti suurin osa on omasta mielestään kaikkien alojen erikoisasiantuntijoita, jotka tietävät tai ainakin luulevat tietävänsä kaikista asioista kaiken ja mieluummin vähän enemmänkin. Se sama suurin osa on myös läpeensä kateellisia lähimmäisilleen, joilla on ihan oikea elämäkin ja omaisuutta asunnon lisäksi auton, mökin, veneen, moottoripyörän tai jonkun muun harrastusvälineen verran. Suurelle osalle Juttutupalaisia uskonto on pyhä asia ja sitä ei kyseenalaisteta, ei vaikka tiede ja yleinen mielipidekkin on omaa ja kirkon opetusta vastaan. Tämä johtunee tietyn lahkon vahvasta läsnäolosta alueellamme kuten moni muukin asia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

'' uskonto on pyhä asia ja sitä ei kyseenalaisteta'' - vaikka Orientin uskonnon kannattajat sen nimissä tekevät kauheuksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meinaat sitä orientin erästä lahkoa joka on niin yleinen meidänkin lakeuksilla ollut jo parisataa vuotta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi neuvo.. Älä koskaan heitä tuollaisia herjoja näillä sivuilla.. Täällä ei ole mitään asiallista keskustelua vaan asiatonta herjanheittoa.. Itsekin ole siihen sortunut .Joku kuten minäkin olen uskonut puhuvani asiaa ilman syyttelyä. Aina löytyy ilmanaikuisia herjanheittäjiä. Asioista ei koskaan puhuta perustellen vaan mutu-juttuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, et ole seurannut keskusteluani, niin et voi ymmärtää. Tämä aloitus perustui aiempaan aloitukseeni. Miksi ylipäätään esittää mitään, kun ei ole näyttämöllä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kaikki ole, joskus vähän tuntuu että ei ole oikein mitään hyvää aihetta..muuten vain kirjoittelevat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä koko maassa lukuun ottamatta Pohjois-Karjalan ja Etelä-Karjalan maakuntia sekä Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Naton kannatus hurjassa nousussa

183 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi suuri osa suomalaisista vastustaa velkakattoa?

Kyllä velkakatto olisi järkevää. Jos ei pysty hoitamaan asioitaan. Toisethan siinä ovat maksajina muodossa tai toisessa.... Lue lisää...
Dr. Feelguud

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi