Aloita uusi keskustelu

Julkkis

Aloittaja: Simasuu Oma elämä 15.11.2019 23:54

Tunnetko tai tunsitko julkkiksen. Kertoisitko tarinasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Minä tapasin lapsena olessani pojan joka oli tavannut tytön joka seurusteli sen pojan kanssa joka oli nähnyt ABC:lla Jukka- Pojan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Janne Niinimaa perhetuttu, samoin Juha Sipilä. On muitakin julkkistuttuja mutta tässä tärkeimmät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vaan muotoillaan vähäsen. Montako julkkista Oulussa on? Ainaki Lyly Rajala. Tai no kirkkovaltuutetetut sen voi tunnistaa vaa entä nuorempi väki? Ernrst Lawson, mutta asuuko sekään Oulussa. Entäpä Erkun isä Hellu Lawson, kuntapoliitiko? Ölympia suksihyppääjä Toni Nieminen kai pesii Oulussa, mutta tekee ties mitä. No, tuskin saa isoja hautajaisia Oulusta kuten Matti N. Jyväskylässä. Mutta ei mutta: onhan yliopiston Jouko; sillä vaan jäätä särkemään kunnes ilmastomuutos tyssää senkin. Joku sanois että Kärpät, mutta no sanotahan kaunihisti, notta paikaallisjulkkuja ovat, vaannei tunneta eteläsä. Mutta hei: moniko tuntee yhtään julkkua Savolinnasta, seki silti iha kliffa kesäkaupunti. Notta ollahan positroonisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tunnen muutamia. Ihan tavallisia ihmisiä ainakin he ovat. Turhia julkkiksia en edes halua tuntea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämän maan mediavälineet toistaa turhien julkkisten huomionkaipuuta päivittäin. Siinä on useaamalta, aiemmin skarpilta vaikuttaneelta tyypiltä mennyt uskottavuus jonkun höpösarjan myötä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En tunne, enkä halua tunteakaan ketään turhaa julkkista. Jokaisella ihmisellä ilman julkisuuttakin on oma arvonsa. Tänä päivänä on niin sanottuja turhia julkiksia, jotka vaan tulevat median avulla esiin ilman, että heissä on mitään julkisuuden arvoa. Niitä ovat esimerkiksi ulostulos mitä erinäissimmissä asioissa, jopa omien henkilökohtaisuuksissa asioissa, joilla ei ole mitään arvoa. Näistä ei pitäisi mitään kirjoittaa mediassa. ja tämä median tulisi huomioida!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julkkuja on niin monenlaisia tänä päivänä. Varsinkin teko-tyrkkyjulkut ovat naurettavinta kastia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tunsinhan minä. Viereiseen pöytään istui ja joi olutta. Ihan tavalliselta näytti ja taisi vähän tipahtaa rinnuksille, kun janoonsa hörppäsi. Sen kaveri, joka ei kai julkku ollut, en ainakaan tuntenut, tuli ja tervehti, haki oluen ja istui viereen. Hänkin hörppäsi. Kun tuoppi oli tyhjä, julkku haki toisen. Illemmalla en enää heitä nähnyt, menivät varmaan julkkistelemaan muualle. Ihan hyvä fiilis jäi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa sekä Varsinais-Suomen, Uudenmaan, Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi keskiyöstä alkaen maan pohjoisosassa sekä Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi tallouden pitää kasvaa koko ajan?

Palkat eivät nouse kuitenkaan suhdateiden mukaan, kuten viimekertaisen nousun alun ja tämän neuvottelun välillä. Nousu o... Lue lisää...
Kui se tuollaisen ny...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille