Aloita uusi keskustelu

Ja minä kun en Lidlissä käy!

Aloittaja: Kokoomuslainen Oma elämä 21.9.2014 11:54

Eipä sellaista viikko etteikö joku ala taas paasaamaan siitä kuinka Lidl on halpa. Oli eli e, en sillä juurikaan käy, koska en halua halpaa hintaa vaan laatua.
Samoin asiakaskunta on vähä mitä on, käsi sydämelle, menepä Lidliin ja katsele viisi minuuttia minkälaista ihmisainesta siellä käy ja vertaa sitten vaikka Stockmannin herkkuun tai Limingantullin Prismaan? Ai ettäkö ihan samaa sakkia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 183 viestiä

Viime perjantaina kävin Lidlssä.Seisahduin katselemaan,tunnen näöltä paljon ihmisiä.Ohi kulki tohtoreita,lukematon määrä insinööreja,opettajia,erialojen yrittäjiä,opiskelijoita runsaasti ja eläkeläisiä.Käyn muissakin marketeissa ja samoja kasvoja sielläkin? Ai että samaa sakkia?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas tämä vanha hapatus kaivettu esiin . Vaikutus on käänteinen : menin kun kehotettiin ja muutuin asiakkaaksi !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä poloinen olen käynyt noissa kaikissa paikoissa sama takki päällä. Ei missään ole puoluekirjaa kysytty. Kaikista olen ostanut tavaroita ja kaikissa kaupoissa olen nähnyt arvokkaita ihmisiä. Vaatteista et pysty kenenkään varallisuutta tietämään.
Nyt sinun täytyy mennä Tampereelle tai Helsinkiin, että pääset Stockalle, mutta pianhan sitä Finnairilla suhauttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No mutta mitäpä paasata moista tyhmyyttä julki ? Käyt eli et, ei LIDL siitä ole kiinnostunut, kuin ei myöskään ympäröivä yhteiskunta.
Jokainen saa olla niin vajavainen kuin haluaa.
Tiedätkö, seteleita saa polttaa kaminassakin jos niitä tuntuu olevan niin paljon että alkavat ahdistaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minä käyn, se kun edistää kilpailua ja pakottaa myös muut pitämään hintansa rotissa. Ilman Lidliä voisi vain arvailla mihin nämä kotimaiset duopolistit hilaisivat hintansa.

Samalla kannattaa muistaa että ihan samalla tavalla kaikki kannattaa kilpailuttaa; pankit, vakuutusyhtiöt, sähkö, bensa jne

Toimii muuten siten että kyllä sellainenkin hyötyy joka ei Lidlissä käy, juurikin sitä kautta että hinnat pysyy muillakin kohtuutasolla

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ostan Lidlistä aina Isokarin loimutettuja lohipaloja.
Todella hyvää, suosittelen vaikka joulukalaksi.
Kreikkalainen, maustamaton jugortti on myös hyvää ja halpaa. Lisukkeeksi ostan pussillisen pakastettuja musta-puna- ja valkoherukoita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nolottaa aloitus... Lidl oli aikoinaan oikein hyvä kun sieltä sai muitakin makuja kuin Pirkat ja S-tuotteet, nyt ne mainostaa suomalaisia tuotteita, niitähän saa joka kaupasta.
Ihmisaines, naurattaa, trolli vai onko aloittaja jotenkin pudonnut nyky-yhteiskunnan kyydistä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin o. En käy Lidlissä, kun sen jälkeen pitää mennä täydentään K:hon tai S:ään, mutta jos näissä kahdessa käy, ei tarvi kyllä lähtä liitereihin. Laatua sen olla pittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että ihan kokoomuslainen.. Siinä vaiheessa kun ymmärrät armeijassa käskyt, jonne et varmaankaan halua, tai oikeammin sinua ei sinne haluta voit olla mielikuvituksessasi vaikka pääministeri ja voit valita puolueenkin ihan omaksi iloksesi. Jos satut sen verran rahaa saamaan, että lidlistä saat alennuspizzan niin muuttuminen on ilmeistä Euroopan keskuspankin pääjohtajaksi. Niin en ole kokoomuslainen, en lidliläinen, mutta suuresti kehoittaisin sinulle tehtävää aivokapasiteetin nopeutusta esim. flash muistin lisäämisellä, tällä hetkellä sinun vanhassa käyttöjärjestelmässä on aukkoja joita ei enää voi paikata. Valuvika. Valitan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun teillä on vara ostaa vain Lidlistä kertokaahan mitä teille maksetaan työnteosta tunnille. Pitäisikö teitänkin palkkaa alentaa miten teille kannattaa maksaa kunnon palkkaa kun käytätte sen Saksan hyväksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse asioin Lidlissä laadun vuoksi. Käytännössä lähes kaikki Lidlin saksalaiset tuotteet ovat oikeinkin laadukkaita ja heikompaa ovat ainoastaan "suomalaiseen" makuun tehdyt tuotteet, kuten makkarat ym.

Hintakorivertailussa huomioitavaa on se, että esim. s-ryhmän X-tra tuotetta verrataan yleensä Lidlin vastaavaan saksalaiseen. Hinta voi olla samaa luokkaa mutta x-tra on syömäkelvotonta kun taas Lidlin saksalainen on oikeinkin maukasta.

Syynä tähän on tietenkin se, että Suomi oli pitkän Euroopan köyhin valtio ja tämän takia meille yhä vielä kelpaa ruuaksi pelkkä vatsantäyte - mausta viis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta, juurikin vatsantäyte. Pääasia, että on halpaa, laatu on toisarvoinen asia. Kuten aiemmin totesin, Lidl on edullinen, mutta myy silti laadukkaita tuotteita.

Kai se jotakin kertoo meistä suomalaisista jos huoltoasemaketjun kahvilat valitaan vuoden parhaiksi ruokapaikoiksi. Valmisruokia kaikki ja hiton suolaisia. Pääasia, että jotakin mättöä on ja sitä saa paljon!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huoltoasemilla on kyllä nykyään kokit😁 ja ruoat on itse tehtyjä aina lihapullista lähtien.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

En ymmärrä mitä valtionvelka on. Ei siinä mitään ei nimittäin ymmärrä monikaan. Valtion velkaa ei ole tarkoituskaan maks... Lue lisää...
y

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi