Aloita uusi keskustelu

Insta

Aloittaja: Atsni Oma elämä 25.8.2019 20:37

Mikä ihmisiä riivaa kun niillä on niin kova tarve kertoa elämästään koko maailmalle somessa. Fbssä ja Instassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Kumma kyllä itse en harrasta juoruilua, näin mieheän aika naurettava huomata etä omi ukko juoruilee kateuksissaan selän takana, vielä tyhmempää että osa uskoo sokeasti ja lähtee mukaan siihen, voi tehdä toisen elämälle pahaa vaikka päästääkin toisesta korvasta ulos, en osaa olla katellinenkaan että onneksi kaikki ei ole sellasia juorukelloja ja on nähty että monesti se osuu jossain vaiheessa omaan nilkkaan, ei ole paljon anteeksi pyydelty kun huomattu että oli väärä kuva juorujen takia mutta itse en kanna kaunaa enää, oppinut antaa olla omassa arvossaan tollasten, luultavasti osalla pha olla niin tekee niin, aina pyrkinyt ymmärtään niitä vaikeimpiakin toki persoonallisuushäiriöisiä ei kannata yrittää ymmärtää, tehny sen virheen joskus mutta onneksi virheistä oppii.

Sitäpaitsi tunnen itseni j aolen rehellinen itelleni sekä sinut itseni kanssa. En tarvi facea sun muita enkä tule liittymäänkään vaikka nuori aikuinen olen. Vuorovaikutus toimii paremmin kasvotusten mun kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Osalla ei ole vain omaa elämää tai ovat enemmänkin kateellisia toisten elämästä. Jos elämä on kunnossa, ei tarvitse laittaa mitään kuvia mihinkään. Ei omia, eikä varsinkaan lasten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi aamupäivällä Keski-Pohjanmaan maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hallitus osti sotalaivoja 1300 miljoonalla!

Suunitelmat neljän korvetin hankkimisesta merivoimille teki Sipilän, Orpon ja Soinin sosialistihallitus. Nykyinen halli... Lue lisää...
sosialistit suunnitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

20.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi