Aloita uusi keskustelu

Hermoratatutkimus

Aloittaja: Oma romu elämä ja kroppa Oma elämä 7.3.2018 21:14

Tuommoinen olisi edessä. Onko kenellekään tehty moista? Mitä löysivät eli oliko hyötyä mitään? Itsellä selkävaivoja, sekä käsissä että jaloissa puutumista ja tunnottomuutta. Halvausoireita myöskin. Mitkä oli jatkotoimenpiteet? Itse toivoisin pääseväni edes röntgeniin tai magneettikuvaukseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 12 / 12 viestiä

Mistä voi johtua sellainen asia, kun minulla on ollut oikean puolen hermoratatukimus kivuton. Vasemman puolen tosi kivulias. Tutkimukset tehtiin eri aikoina ja väliä oli noin 10 vuotta. Ensin tutkittiin oikea puoli ja kymmenen vuoden kuluttua vasen puoli. Molemmilla kerroilla tutkittiin nilkka, pohje, ranne ja ohimo. Syynä tutkimukseen oli Myastenia Gravis-epäily. Siis, miten toinen puoli kehosta kokee kivun älyttömän voimakkana ja toinen puoli ei tunne juuri mitään tuon Enmg-tutkimuksen aikana. Tätä olen ihmetellyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla tutkittiin oikea jalka ja vasen käsi. Kyllä sinä sen kestät kun tämmöinen eläkeläistätikin kesti. Kipu oli hyvin lyhytaikainen "tuikaus".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hermoratatutkimuksen kipu vastaa sääskenpistoa, ainakin minulle. Eli ei tunnu juuri yhtään miltään. Mri on paljon enemmän kertova tutkimusmuoto. Toki hermoratatutkimuksella saadaan oireilun syihin jotain käsitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei se käy kipeään jos ei ole mitään vikaa, mutta annappa olla jos hermo on ennestään ärsyyntytnyt ja kyse on todellisesta viasta,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tehty muutaman kerran, joku kohta oksetti kun lisäsi volyymia mutta meni äkkiä ohi, tosin se tuntui kauan kokeen jälkeen ja just ne arat kohdat oli tosiaan arkoja usean päivän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tänäpäivänä ei niin vaan mennä tutkimuksiin ja vatrsinkin jos oot tk asiakas ja ikää alkaa olla niin...tasa-arvoa kuuluttelen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suosittelen, jotta sinulle olisi paras ratkaisu tehdä ensin perusteelliset magneettikuvaukset , vasta noiden kuvausten jälkeen hermoratatutkimus.
On kokemusta Enmg-tutkimuksesta. Kidutustutkimus, jos kropassa on jotain häikkää. Aina ensin perusteelliset kuvaukset ja jos niistä ei löydy oireille mitään selitystä, ni vasta sen jälkeen ENMG-tutkimus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei käynyt kipeää eikä siitä ollut mitään harmia. Todettiin että säärissä on tunnottomia paikkoja. Kannattaa mennä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanon niin kuin minulle tehtiin, muista en tiedä enkä kysele..
Olin kokovartalon hermoratatutkimuksissa kun olin työstä jäämässä työkyvyttömyyseläkkeelle timpurin hommista, hoikka mies,"selkä sökö".
Jos sinulle tehdään sama kuin minulle tehtiin niin kipeänä siinä meinasi taju mennä, selkään laitettiin niin paljon sähköä, että päässä silämät sumeni ja tuntui kuin, että taju lähtee.
Mikä siinä lienee, että ihmisen pitää moinen sähkötuoli kokea, eikö vähempi koekaniinina olo riitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät siis kuvanneet ensin, vaan alkoivat sähköneulatökinnän kylmästi ja suoraan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Höpö höpö mitään kipeää.hyvä kun pääset tutkimuksiin.neulaa ja vähän virtaa se on siinä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskomantonta, että joku mitätöi toisen henkilökohtaisen kipukokemuksen ja oikein höpö-höpön laittaa alkuun, kuin pikkulapselle! Siis todellakin kuvittelet, että jos koet jonkun asian jollakin tietyllä tavalla, kukaan ei voi kokea sitä toisin? Vautsi mikä itsekeskeisyys!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Koillismaalla ja Etelä- sekä Keski-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

151 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Kerropa minullekin nuo yhteiskunnan hyvätuloisille jakamat sosiaaliavut ja kuinka yhteiskunta muutenkin auttaa hyvätuloi... Lue lisää...
Lukija

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

22.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi