Aloita uusi keskustelu

Entä jos taivaaseen saa massit mukaan

Aloittaja: Hyvinvoiva Oma elämä 11.7.2019 00:18

En lakkaa säästämästä enkä tuhlaa mihinkään turhuuteen. Entä jos taivaaseen seuraa varallisuus. Tuhlaavat ja köyhät ovat silloin osansa ansainneet. Minä ylpeänä ajan Mersulla myös tuonpuoleisessa. Vai onko niin että näin ei ole. Todistakaa jos olen väärässä. Annan neuvvon. Tehkää syntiä ja sitten katukaa. Katuva pelastuu. Jos ei usko niin se on suurinta uskoa koska usko siihen että ei usko on kyllä suurta. Mutta entä sitten usko? Minä uskon. Viisaita lauseita vailla ymmärrystä. Kaikkea ei voi ymmärtää. Rajallisuus on sitä ettei ymmärrä. Äärettömyys on asia jota en itse ymmärrä. Tiedän paljon ja opin koko ajan lisää ymmärtääkseni että en tiedä mitään siitä mistä koetan saada kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 64 viestiä

Mitä aiot tehdä masseillasi taivaassa. Taivaassa on kaikki ilmaista. Siellä ei voi mitään ostaa. Olet elämän aikana ansainnut aineettomasti kaiken, mitä saat. -Muista, että rikkaan pääsy taivaaseen on vaikeampaa, kuin kamelin pääsy neulansilmän läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taivaan tiedottajana totean seuraavaa: Jumpe ja Vanha Kehno ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka mukaan uusien asukkien mukana tulevaa varallisuutta verotetaan 95 veroprosentin mukaan. Verot menevät taivaan ala- ja yläkertaa ylläpitävien tahojen virkistysrahastoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

oikiasa taivaasa voittaa aina lotosa päävoiton. ei tarvihe omia romumetalleja mukkaa haalia.
=D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No on tässä viimevuosina kuollut hyvin monta sukulaista ja kaikki todella uskovia ihmisiä. Luulisi kyllä heidän kaikkien taivaaseen päässeen. Mitään omaisuutta ei kyllä ole mihinkään hävinnyt vaan kylläkaikki on jäänyt tänne maan päälle omaisten tapeltavaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiede on esittänyt teorian peilimaailmasta. Se lienee se uskontojen taivas vielä jossakin tieteen vaiheessa. Siellä voinee sitten ajella kuoleman jälkeen samanlaisella Mersulla kuin täällä. Teoria on outo mulle, mutta saanee tässä pilailla ukovaisten kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt puhutaan taivaaseen menosta!!
Ei sinne mitään kärsimysmersua anneta ajettavaksi.

Volvolla ne siellä kuulemma ajelee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei taivaassa tarvita massia tai muutakaan maalista mammonaa sillä kalja on siellä ilmaista, kylmää ja se ei lopu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perinnöt vaikka orpokotiin tai sairaalaksi tai vanhusten hoitoon. Ellei ole lapsia kenelle jää . Lapset voi periä niin että maksaa niille koulun kirjat ja opintomaksut. Tai jonkun urheiluharrastuksen . Mutta nekään ei pelasta sieluaan ilman Jeesusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa mihin taivaaseen..? Otatko mersun kyytiin Aku Ankan, Mustanaamion ja mitä näitä satuolentoja onkaan. Kaikki uskonnot pitäisi kieltää. Aiheuttavat vaan sotia ja sortoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Minä ylpeänä ajan Mersulla myös tuonpuoleisessa. Vai onko niin että näin ei ole. Todistakaa jos olen väärässä."
Tuota ei pystytä todistamaan niin tai näin, vaikka autosi häviäisi. Yleinen empiirinen kokemus on, että autot jäävät tänne. Mutta sekään ei todista mitään juuri siitä sinun Mersustasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Tervola, Pello ja Rovaniemi.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi