Aloita uusi keskustelu

Ei ollut järkytys

Aloittaja: Jouhipuu Oma elämä 14.2.2020 22:30

Kun isona poikana näin ufon. Olin niitä nähnyt jo lapsena. Miksikähän suomi tai moni muukaan maa ei ufoja tunnusta? Mikähän siinä muka on niin paha ettei voi sanua tottuutta ihmisille. Kumma juttu kun kuviakin on ja vilimejä ja sittekin valhetellaan ja panetellaan terveitä ihimisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 23 viestiä

Tunnen minäkin näitä otsasuoni pullolleen kun kuulevat sanan ufo. Kyse on englannin kielen termistä tunnistamaton lentävä objekti (kohde tms.). Lentäjistä suurin osa näkee niitä jossakin vaiheessa. Siis ei niitä kyetä nykytiedolla selvittämään. Tähtiä on enemmän kuin maassa hiekanjyviä eli luku ei sovi normilaskimeen ja yhden tähden ympärillä voi olla satoja planeettoja. Matemaattisesti todennäköisyyden pohjalta olisi mahdotonta jos elämää ei olisi muualla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

maa litteä ompi ja ufoja olemasa ompi.
nämä asiat vaan kansalta halutaan pimittää.
tiedettä tarjotaan kaikille että kukaan ei enää oikeaa Kova Työtä tekisi kurisa ja nuhteesa. lapiot kuokat rautakanget kaikille vaan ja kutomapuikot harjat luutut naisille.
=O

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Teoriani on, että on kysymys avaruuspöljistä, eli roboteista, ’androideista’, tai ’cyborgeista’, jotka jokin kaukainen ’sivilisaatio’ on kauan sitten lähettänyt matkaan tutkimaan muuta avaruutta. Avaruuspöljät on ohjelmoitu tutkimaan vieraitten aurinkokuntien planeettojen mahdollista elämää ja hyödynnysmahdollisuuksia, mutta siten, että eivät missään tapauksessa paljasta itseään. Se kaukainen yliälykäs ’sivilisaatio’ on jo kauan sitten menehtynyt esim. sisällissotaan käyttäessään joukkotuhoaseita, tai ehkä ilmastonmuutokseen, minkä aiheutti epäedullinen pitkäperiodinen muutosplaneettansa kiertoradassa, paljon pölyisempi kohta avaruudessa, jonka läpi heidän tähtensä kulki, heidän tähtensä aktiivisuuden muutokset, tai oman planeettansa ytimen yllättävät ydinreaktiot tms., vaikka kuinka tuo sivilisaatio yritti estää ilmastonmuutoksen kuluttamalla vain vähän ja uhrautuen kurjallistamaan elämäänsä aivan niukaksi ja muuttamalla jopa takaisin luoliin asumaan ja lopulta takaisin puihin. Avaruuspöljät lähettävät edelleen raportteja, mutta eivät saa mitään palautetta. Ne on tuomittu kiertämään avaruuden viimeisiä korpimaita, tunkeutumaan rohkeasti sinne, minne mikään toinen avaruuspöljien joukko ei ole aikaisemmin tunkeutunut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässä eivät ihmiset näe metsää puilta, eli eivät tunnista itseään kymmenen tuhannen vuoden päästä. Teoriani on että ihmiset keksivät aikamatkailun mahdollisuuden, ehkä 2000v kuluttua, eli ufot ovat siis me tulevaisuudesta.
Ufoja alkoi esiintyä toisen maailmansodan lopussa ja jälkeen, heillä(meillä) oli tarkoitus estää ydinpommin kehitys, mutta he(me) eivät osanneet vielä matkustusta kohdentaa tarpeeksi tarkasti, joten ufoja esiintyi tiheämmin n20v sodan jälkeisenä aikana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ainakin uskon että että lentäviä lautasia on olemassa koska käytän itse niitä päivittäisiin lentelyihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mä näitä polkuja tallanut olen jo kauan enkä ikinä ole nähnyt ufoja tai mitään yliluonnollista.

Mutta se että onko elämää jossakin, niin ihan varmasti on. Avaruus on niin ääretön että kyllä sieltä löytyy paljonkin elämää jossakin muodossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

UFO on näkijälle epäselväksi jäänyt kohde eikä tarkoita sitä, että se olisi jotakin normaalista poikkeavaa, jos näkijä ei sitä tunnista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos jokin kohde jää näkijälle epäselväksi, niin mistä tietää että se on juuri ufo eikä jokin muu epäselväksi jäänyt esine tai ilmiö?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri sitä se UFO tarkoittaa kun kohde jää epäselväksi eikä näkijä sitä tunnista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on sitä kateutta
niitä henkilöitä kohtaan joilla on kyky nähdä asioita joita suurin osa kansasta ei näe ja jos näkevät niin eivät usko kun he ovat niin täynnä omaa itseään ja luulevat tietävänsä kaiken vaikka eivät tiedä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ufoilla ja "kyvyllä" nähdä asioita ei ole mitään yhteistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ota järki käteen ja ala laskemaan. Kukaan ei ole voinut millään mekaanisella laitteella saapua vieraasta sivilisaatiosta. Voin hieman avittaa.
Valon nopeus on n300 000km/s, tähän 300 000 km menee raketilla 12 tuntia, olettaen nopeuden olevan 25 000km/h eli 6,9km/s.
Valon matka tuolla nopeudella lähimpään kiintotähteen Proxima centauriin kestää 4,22v ja vuodessa on 1.356 048 000 miljardia sekuntia, siittä kun lasket kuljetut kilometrit ja jaat sen raketin kulkemalla sekuntimatkalla, voin sanoa että vastaus on kymmeniä tuhansia vuosia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitäisi edetä vain valon nopeudella? Entä jos käyttää "madonreikää"? Voi olla muitakin ulottuvuuksia. Ota siinä sitten järki käteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korjaus; vuodessa on 31 536 000 sekuntia, tämä kun kerrotaan 4,22, eli vuosia joka valolta kulkee lähimpään tähteen. 31 536 000s× 4,22= 133 081 920s. Tämän 133 081 920 kerrot valon kulkemalla matkalla sekunnissa, joka on n 300 000km/s, saat kilometrit lähimpään tähteen. Tämä luku on niin käsittämätön että koko maailman autoilla ei ole koko satavuotisen historian aikana ajettu tuosta määrästä edes promillen 1/10 000 osaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Julle, Julle, nyt sinä puhut asioista varmana, vaikka tietosi taso on olematon.
Aikapoimussa siirrytään vielä ilmoittamaasi pidempiä matkoja sekunnin osissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkihan tunnustavat UFOjen olemassaolon. Lyhenne "UFO" eli "unidentified flying object" on suomeksi "tunnistamaton lentävä kohde". Ulkoavaruudesta tulleita avaruusaluksia ei kukaan terve ja järjissään oleva ole koskaan nähnyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on siinä ettei tiedä onko se ufo vai Joulupukki. Ne on kuin kaksi marjaa, kumpaakin suojelee salaisuuksien verho, tontut ja kaikki? Ihmisiltä salataan nämä vaikeat asiat ettei ihmiset turhaudu. Se on yhteiskunnan puolelta tarkoituksenmukaista koska kaikki ei ole yhtä viisaita kuin me, se sinunkin täytyy myöntää. Kohta valtio ilmottaa kun näkee parhaaksi, älä sinä siellä yhtään yritä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

307 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Tämä uutinen on kyllä monella juttutupalaisella erittäin hankalasti uskottavissa, kun täällä on vuosikaudet tiedetty, et... Lue lisää...
Tuntematon

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

7.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille