Aloita uusi keskustelu

Ei ollut järkytys

Aloittaja: Jouhipuu Oma elämä 14.2.2020 22:30

Kun isona poikana näin ufon. Olin niitä nähnyt jo lapsena. Miksikähän suomi tai moni muukaan maa ei ufoja tunnusta? Mikähän siinä muka on niin paha ettei voi sanua tottuutta ihmisille. Kumma juttu kun kuviakin on ja vilimejä ja sittekin valhetellaan ja panetellaan terveitä ihimisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 18 / 18 viestiä

Tässä eivät ihmiset näe metsää puilta, eli eivät tunnista itseään kymmenen tuhannen vuoden päästä. Teoriani on että ihmiset keksivät aikamatkailun mahdollisuuden, ehkä 2000v kuluttua, eli ufot ovat siis me tulevaisuudesta.
Ufoja alkoi esiintyä toisen maailmansodan lopussa ja jälkeen, heillä(meillä) oli tarkoitus estää ydinpommin kehitys, mutta he(me) eivät osanneet vielä matkustusta kohdentaa tarpeeksi tarkasti, joten ufoja esiintyi tiheämmin n20v sodan jälkeisenä aikana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ainakin uskon että että lentäviä lautasia on olemassa koska käytän itse niitä päivittäisiin lentelyihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mä näitä polkuja tallanut olen jo kauan enkä ikinä ole nähnyt ufoja tai mitään yliluonnollista.

Mutta se että onko elämää jossakin, niin ihan varmasti on. Avaruus on niin ääretön että kyllä sieltä löytyy paljonkin elämää jossakin muodossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

UFO on näkijälle epäselväksi jäänyt kohde eikä tarkoita sitä, että se olisi jotakin normaalista poikkeavaa, jos näkijä ei sitä tunnista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos jokin kohde jää näkijälle epäselväksi, niin mistä tietää että se on juuri ufo eikä jokin muu epäselväksi jäänyt esine tai ilmiö?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Juuri sitä se UFO tarkoittaa kun kohde jää epäselväksi eikä näkijä sitä tunnista

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on sitä kateutta
niitä henkilöitä kohtaan joilla on kyky nähdä asioita joita suurin osa kansasta ei näe ja jos näkevät niin eivät usko kun he ovat niin täynnä omaa itseään ja luulevat tietävänsä kaiken vaikka eivät tiedä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ufoilla ja "kyvyllä" nähdä asioita ei ole mitään yhteistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ota järki käteen ja ala laskemaan. Kukaan ei ole voinut millään mekaanisella laitteella saapua vieraasta sivilisaatiosta. Voin hieman avittaa.
Valon nopeus on n300 000km/s, tähän 300 000 km menee raketilla 12 tuntia, olettaen nopeuden olevan 25 000km/h eli 6,9km/s.
Valon matka tuolla nopeudella lähimpään kiintotähteen Proxima centauriin kestää 4,22v ja vuodessa on 1.356 048 000 miljardia sekuntia, siittä kun lasket kuljetut kilometrit ja jaat sen raketin kulkemalla sekuntimatkalla, voin sanoa että vastaus on kymmeniä tuhansia vuosia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitäisi edetä vain valon nopeudella? Entä jos käyttää "madonreikää"? Voi olla muitakin ulottuvuuksia. Ota siinä sitten järki käteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Korjaus; vuodessa on 31 536 000 sekuntia, tämä kun kerrotaan 4,22, eli vuosia joka valolta kulkee lähimpään tähteen. 31 536 000s× 4,22= 133 081 920s. Tämän 133 081 920 kerrot valon kulkemalla matkalla sekunnissa, joka on n 300 000km/s, saat kilometrit lähimpään tähteen. Tämä luku on niin käsittämätön että koko maailman autoilla ei ole koko satavuotisen historian aikana ajettu tuosta määrästä edes promillen 1/10 000 osaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkihan tunnustavat UFOjen olemassaolon. Lyhenne "UFO" eli "unidentified flying object" on suomeksi "tunnistamaton lentävä kohde". Ulkoavaruudesta tulleita avaruusaluksia ei kukaan terve ja järjissään oleva ole koskaan nähnyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on siinä ettei tiedä onko se ufo vai Joulupukki. Ne on kuin kaksi marjaa, kumpaakin suojelee salaisuuksien verho, tontut ja kaikki? Ihmisiltä salataan nämä vaikeat asiat ettei ihmiset turhaudu. Se on yhteiskunnan puolelta tarkoituksenmukaista koska kaikki ei ole yhtä viisaita kuin me, se sinunkin täytyy myöntää. Kohta valtio ilmottaa kun näkee parhaaksi, älä sinä siellä yhtään yritä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla on semmonen luulo, että niitä näkisi melkein kaikki, mutta nämä ufot tulee niin kaukaa, että matka-aika voi olla satoja vuosia. Sen takia niitä niin harvoin näkee kun niin harva vekotin pääsee tänne meille asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että lähtevät pistäytymään pikku reissulla satojen vuosien päähän. 🤦‍♂️

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa ja Keski-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.
Ajokeli on huono Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Lapissa lumisateen vuoksi.

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on vaarallisen voimakasta aluksi, tuulen nopeus puuskissa 25 m/s.
Maan etelä- ja itäosassa sekä Satakunnan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Etelä-Lapissa etelän ja lounaan välinen tuuli on voimakasta yöllä ja aamulla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.
Ahvenanmaan, Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Kymenlaakson maakunnissa lounaistuuli on voimakasta iltapäivällä ja illalla, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s.

Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Marinin kallis vedätys

159 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Miksi asuntojen arvo laskee koko suomessa?

kysykääpä itseltänne että missäpäin oulua haluaisitte asua, jos olisi varaa. Siellä eivät hinnat laske. Kaikki eivät näe... Lue lisää...
Sijaintisijainsijain...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille