Aloita uusi keskustelu

Ei koskaan enään seniorien kerrostaloon.

Aloittaja: Hansvilivili Oma elämä 9.9.2019 21:00

Kaikella kunnioituksella vanhempia ihmisiä kohtaan. Mutta mikä piru riivaa vanhuksia ja ei niin vanhuksiakaan jotka ovat kerrostalon poliiseja. Luulotautisia ja äärimmäisen kovia kyttääjiä jotka haittaavat normaalia elämää. Valitetaan joka asiasta ja käydään jopa kimppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 60 viestiä

Entäs sitten kun tulet itse seniori-ikään (vanhusikään), niin asutko vielä sittenkin jossain "nuorisohotellissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikä tosiaan taloon, mikä on rakennettu täyteen alle 30 neliön koirankoppeja. Niissä elämä hyvin levotonta, koko ajan joku muuttaa sisään tai ulos, kaverit yöpyy jatkuvasti , musiikin jytke kuuluu ylimpään kerrokseen. Elämä levotonta läpi yön, aina jossain joku paukuttaa ovea keskellä yötä. Elämä kuin minkkitarhassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun on sitte heti viimesen päälle hieno talo, mainoksenki mukaan , ja neliöhinta oli yli 4 tonnia mutta pitää käyttää " vastamelukuulokkeita"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Englannissa ja muuallakin treffitutusmista.(TV-ohjelmaa) Yksin olevat hakevat seuraa-nuoremmat ja vanhat,jopa 90-set. treffiravintolassa aterioidaan-viiniä nautitaan. Tarkkaillaan,onko kiinnostaako. Jos ellei,ollaan rehellisiä ja sanotaan : mitä mieltä. Ja jopa uusiksi treffit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Aloittaja, miksi ihmeessä olet muuttanut seniorien kerrostaloon? Eiväthän seniorikaan ole tunkemassa nuorisolle tarkoitettuihin asuntoihin. Pysy ikäisesi kanssa ja yritä nauttia heidän mekkaloinnistaan ja tavoistaan. Nuorisotaloissahan on varmaakin oikein rauhallista asumista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan noita pihapoliiseja. Ei sentään lapsien taloon, eikä vanhuksien, vaan töissäkulkevat on ok. Nehän nuoret vasta opettelee asumista ja vanhuksilla on sitten kipuja ja sairauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kannattaa lukaista ennen asumaan hakeutumista. Luulen että harvassa taloyhtiössä örveltäjä toivotetaan tervetulleeksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kannata unohtaa, että monella vinoon kasvaneella on myös vanhempansa. Saattavat myös asua kerrostalossa. Ehkä eivät "kyttää", eivätkä tehneet sitä silloinkaan kun olisi ollut aiheellista. Saattavat jopa olla lastensa tai lastenlastensa kanssa pahimpia häiriköitä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin, siis vili-vili-vilinää sinne ja tänne eikä rauhaa. Hyvä, että seniorit asettavat rajoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Senioriasunnot ovatkin tarkoitettu iäkkäämmille asukkaille ja niihin on aika usein tulo- ja varallisuusrajat. Hyvin näyttää olevan rauhallisia asuinympäristöä johtuen juuri siitä ettei sinne nuorisoa pääsekään.
Ehkä aloittajankin mieli muuttuu kun ikää on niin paljon että bileet on biletetty ja kaipaa sitä rauhaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei teitä uuavuttomia tarvitakaan kerrostaloon.
Mitkään asumisen säänöt ja naapurien huomioonottamiset eivät teitä tietenkään koske.
Perustakaa oma leirinne josa voite elää kuin pellossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vanhuksilla on kyllä joskus aihettakin vaatia asiallista menoa kerrostalossa. Kovaääniset rähinäkoirat ja juhliva kaljalonkero- yms nuoriso tarvitsee ojentamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Tuon kun lukee, niin epäilys ongelmasta siirtyy ongelman esittäjän taholle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun lukee järjestyssäännöt HETI kun muuttaa uuteen kotiin ja NOUDATTAA niitä niin kaikilla asukkailla on hyvät fiilikset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Järjestysäännöt ja miten niitä tulkitaan? ! Itse olen saanut huomautuksen kun tyttären kanssa leivoimme pitkänäperjantaina. Siis päivällä! Kuulemma kaappien ovien sulkeminen oli melua. Samate huomautettiin kovaäänisestä, jokailtaisesta keskustelusta miehen kanssa vaikka asunnossa ei ole miestä! Koirien haukkumisesta valitettiin vaikka asunnossa ei ollut ketään eikä minulla ollut koiria. Naapurin rouvasta valitettiin kun tuli R- kioskista iltatöistä ja söi välipalaa. Eli mikä kenenkin mielestä on melua.
Suihkussa saa käydä ennen töihin lähtöä ja töistä tultua. Ei tämä yhteiskunta muuten pyöri jos ei hyväksytä vuorotyöntekijöitä. Palveluita ollaan kyllä vaatimassa 24/7

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olisiko syynä liian pieni elinympäristö, yksitoikkoinen elämä tai unohtaminen elämä ennen vanhuutta? Tämä kyttääminen tulee monelle normaaliksi elämäksi, mutta yriteään ymmärtää, koska tämä kaikki voi aiheutua myös yksinäisyydestä ja siitä, ettei elämässä ole muuta. Vanhukset tarvitsevat myös jotai aktiviteettia ja jos sitä ei ole niin jotain on keksitävä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luulin että muuttaessani omakotitaloon saisi elää rauhassa. Mutta naapuri ikääntyessään käyttää aikansa vain elämäni seuraamiseen, vaikka emme ole asioistamme keskenämme puhuneetkaan. Pensasaitaa harventaa niin että hän pääsee piipahtamaan pihalleni vaivatta ja lisäksi leikkaa sen aidan luvatta niin lyhyeksi että kurkistelematta näkee pihalleni. Samaten ulkovaloja lisännyt niin että ne valaisevat myös minun pihaa. Valvontakameroiden kanssa häärää ja niitä säätelee. Hänellä pakkomielle seurata naapureiden toimia ja kommentoida niitä tuttaville ja oman elämän sisällön saakin sitten tietää asuma-alueen juorukelloilta kun heitä näkee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikella kunnioituksella nuorisoa kohtaan. Mutta mikä piru riivaa nuorisoa joka asuu kerrostalossa. Luulotautisia ja äärimmäisen kovia haistattelemaan normaaleille ihmisille, keskaria näytetään ja käydään jopa kimppuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Milloin Marinin hallitus kaatuu?

252 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Mikset ole osakkeen omistaja?

Olenhan minä salkunomistaja ja osingoilla on mukava elellä. Lue lisää...
wiisas neitsyt

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille