Aloita uusi keskustelu

Avioeronneille kysymys

Aloittaja: Eroa harkitseva Oma elämä 16.5.2019 11:46

Mikä sai sinut päätymään avioeroon? Myöskin pitkästä avoliitosta eronneet voivat kommentoida. Pitkä avoliitto on yli 10 vuotta kestänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 62 viestiä

- piti wc-rullaa väärin päin telinneessa kolmesta sanomisesta huolimatta
- laittoi harjan ja kihvelin aina väärällä tavalla siivokomeroon
- ei suostunut pyyhkimään pölyjjä joka päivä
- otti nokkiinsa jatkuvasta ilkeilystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Löysin uuden, joka osoittautui sarjarakastajaksi. 20 vuotta eroni jälkeen on pakko tunnustaa, että ex-aviomieheni vastaisi kaikkea, mikä elämässä on nyt hyvää. En kehtaa pyytää takaisin, niin pahasti aikoinaan loukkasin häntä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

10 vuoden avioliitto ei ole pitkä. Se on vasta opettelua elämään toisen kanssa, kuunella toista, hänen odotuksiaan , tehdä kopromisseja, myötäelää. Kaikkea ei voi saada. Voisiko ehkä luopua jostain toisen eduksi, sen voi saada myöhemmin takaisin korkojen kera.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä kaikelle ihmisen käyttäytymiselle löytyy selitys. Ei kukaan ala alkoholistiksi vain koska se on mukavaa. Eikä kukaan petä toista, ellei siihen ole jokin syy. On surullista, että puolet avioliitoista päättyy eroon ja ehkä vain sen vuoksi, ettei keskustella omista tarpeista ja odotuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kevättalvella TV katselua: Eräs suomalainen toimittaja haastatteli joitain israelilaisia. Sain sen käsityksen haastateltavilta miehiltä: että siellä avioidutaan jos nainen haluaa. Nainen niin vitaalinen, ettei tarvitse avioliittoon vihkimistä. Sen tv.ohjelman toivoisin uudelleen esittämistä.
Toisakseen huvittaa ihan meidän suomalaisten muodollisuus parisuhteessa. Ainakin Supernandy-ohjelmasta käy ilmi,että erittäin tärkeä perheelle,että vanhemmat huomioivat lapset.Fyysinen läsnäolo ei riitä ellei ole aidosti lastensa vanhempina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä yhteistä on lähes kaikilla kommentoijilla. He syyttävät erosta sitä toista osapuolta. Itsessähän ei ole mitään syytä, vai.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos se toinen on esim. alkoholisoitunut ja väkivaltainen tai eksynyt kaidalle polulle ja on jonkin asteinen rikollinen ja sen takia tulee avioero, niin miten se avioeron hakija on syypää avioeroon?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ihminen kulkee kaidalla polulla, silloin hän elää lähestulkoon nuhteetonta elämää. Lavealla polulla kulkeva on on huikentelevainen, silloin siinä saattaa avioerokin tulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulle tuli todellakin ajatusvirhe. Piti kirjoittamani, että: "eksyy kaidalta polulta".
Kiitos, kun huomautit!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi ryyppääjä ei itse hae avioeroa, vaan kitkuttaa viinan voimalla ja jonka seurauksena se toinen aviopuoliso sitten kuitenkin hakee sitä eroa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Erosin pitkästä avioliitosta ex-vaimoni hallitsemattoman rahankäytön tuhottua perheen talouden ja yritystoiminnan jättäen jäljelle vain valtavan määrän velkaa. Odotin kymmenen vuotta että lapset kasvavat riittävän isoiksi mikä oli jälkikäteen ajatellen suuri virhe. He ehtivät oppia tuona aikana mallin äitinsä loputtomasta tuhlailusta ovat saaneet kärsiä siitä nyt. Omalta kannaltani ratkaisu oli suuri helpotus, olen päässyt tukevasti jaloilleni mikä on ollut perheelleni ex-vaimoni sukulaisille kova paikka.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaimo lähti toisen miehen mukaan 39 vuoden avioliiton jälkeen. Erosta on 10 vuotta. Neljä kuukautta tuntui pahalta. Sitten alkoi helpottaa. Nyt tuntuu, että kävipä hyvin!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ex vaimoni oli riitatilanteissa hyökkäävä, syyttelevä, käytti rumaa kieltä ja ei pystynyt hallitsemaan tunteitaan, käytti henkistä väkivaltaa ja saneli miten asioita pitää tehdä ja miten asioista pitäisi sanoa, luki ajatuksia ja oli varma jo etukäteen siitä mitä minä asioista ajattelin. Lisänä tuli vielä fyysiset jutut, eli hän ei pitänyt omasta terveydestään kunnolla huolta, ylipainoa, liikaa suklaata ja siideriä. Oma terveyteni on kondiksessa ja kunto kohtuu fit. Kaikki nämä yhdessä vaikutta vaikuttaa henkiseen yhteyteen ja seksuaaliseen vetovoimaan. Liian kauan jaksoin....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avioliittoa on usein verrattu piiritettyyn linnoitukseen. Piirittäjät pyrkivät sisälle linnoitukseen ja linnoituksessa olevat pyrkivät ulos.

Piiri pieni pyörii ja lapsetkin siinä hyörii...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Pankki kiimassa säähtöihini

Vuosikausiahan tuo pankki on ehdotellut aikoja sijoitusneuvojalle. Pitävät jonkun aikaa taukoa ja uudelleen, vaikka ilm... Lue lisää...
OLD ENOUGH

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi