Aloita uusi keskustelu

Vihreästä aatteesta...

Aloittaja: Jour Nalism Muut 15.4.2011 17:23

Empäs ole koskaan ajatellut, että vihreän liikkeen tarkoitus ei ole suinkaan ekologinen ajattelu, vaan juuret ovat aivan toisaalla. Nyt kun kiivaasti etsin tietoa puolueesta,  eteeni nousi  Aarno " loka" Laitisen  kolumni parin vuoden takaa. Siinä sanotaan seuraavasti :

Nyt suurin osa puolueista on omaksunut vihreiden ympäristöteesit. Harva edes tietää tai muistaa, että vihreä aate lähti liikkeelle DDR:n salaisen poliisin Stasin ohjauksella ja rahoituksella. Tarkoitus oli häiritä Liittotasavallan talouselämää. Sieltä Stasin vihreä luomus siirtyi Suomeen, jossa se elää sitkeästi yliopistojen kahviloissa sekä lehtien ja Yleisradion toimituksissa.

Se siitä sitten. Nyt kannattaa muistaa mitä eroa on ekologisuudella ja vihreydellä. helpotti ainakin äänestyspäätöstäni

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

Vihreä aate on hyvä bisnes heille itselleen. Työministerikin laittoi vaalityöhönsä 40 000 € mutta työttömät jäivät nuolemaan näppejään ja nuorisotyöttömyys on aivan sietämättömän korkea. Mihin vihreitä tarvitaan, vievät tuhkatkin pesästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Green 10:39 Ei sen avoimemmat kuin muillakaan puolueilla nämä vaalirahat, jostakin nekin on tulleet. Jos puolueesi on hyvä noilla perusteilla sekö meitä elättää, höpö höpö täysi huhaa puolue vihreät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreä aate ja Agenda 21 ovat samaa. Lukekaapa mitä Riikka Söyring kirjoittaa Agenda 21:sta. Aivan julmaa ja järkyttävää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllähän Vihreillä on jalo päämäärä pelastaa maailma. Valitettavasti niiden ideat perustuu enemmän toiveajatteluun, kuin reaalimaailman toteutuksiin. Niiden pitäisi saada asiantuntijoita käyttöönsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Heti ensimmäinen todellinen asiantuntija puhkaisisi koko kuplan. Siksi vihreä liike onkin joukko luontohihhuleita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hihhulihan sellainen on joka ajattelee luonnon ja sen kautta koko maapallon tulevaisuutta ihmiskunnan olemassaolon kannalta. Luonnonvarat tuhlataan jatkuvan kasvun alttarille tulevaisuutta ajattelenatta. Öljy, metallit ja muut luonnonvarat on tuhlattu muutanassa sukupolvessa loppuun, mitäs sitten tehdään? Vastaushan on tietenkin, että mitä meille enään kuuluu olemmehan silloin haudassa. Pertti Salolainenkin vastasi taaannoin toimittajalle tämän kyseyssä mihin tämä johtaa, että "olemme matkalla helvettiin" ja tarkoitti varmaan soitia viimeisten luonnonvarojen omistajuudesta joka on edessä pikemmin kuin uskommekaan. Ainoa joka on uskaltanut sanoa totuuden on Pentti Linkola, nostan kulunutta lätsääni hänelle vaikka tiedän ettei tätä kehitystä voi enään mikään pysäyttää ja niin tietää Penttikin. Säälin vain tulevia sukupolvia hehän meidän ahneudesta ja  lyhytnäköisyydestä joutuvat maksamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreät on kaiken kieltävä puolue, jolla ei ole mitään toteuttamiskelpoista itsellään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kiinnosta mistä vihreys on kotoisin olkoon vaikka pohjoiskoreasta. Enempi olen huolestunut vihreät sinnemäestä ja yleensä vihreistä ovatko he sinnemäen takana, kun annia kuuntelee hän puhuu ihan hulluja. Kaikki energia verolle, ei atomivoimaa ei turvetta tuulimyllyt kelpaa tyynelläkin ilmalla kun ei tuule ei vesivoimaa kivihiilikin ennen kuin kotimainen energia. Siis jutut on ihan sekopäisiä. Sitten jotkut vihreät syyttää rehellisiä eläintenystäviä huonosta eläintenpidosta ja näin loukkaavat eläinten kanssa toimeentulonsaajia. Miksi pitää yleistää jos joku ei pidä huolta eläimistä kasveista ilmasta tai vesistöistä. Vihreys vie loputkin työpaikat ja jos sanon kaksi muuta puoluetta jotka vaahtoaa kuin vihreät tosiasioiden vierestä on sdp ja persut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vihreällä liitolla eli puolueella EI OLE AATETTA eli johdonmukaista, loogista, perusteltua kantaa esim. energia-asioihin ja yleensä yhteiskuntamme taloudelliseen kehittämiseen.  On vai cityvihreys, joka on sekava kokoelma järjettömiä päähänpinttymiä.  Niiden näkökulma on Helsingissä,  ratikkalinjan vieressä,  hiilellä tuotettua kaukolämpöä nauttiva kerrostalon asukas mallia Osku Soininvaara. Helsingiää ei ole vesivoimaa, joten se on kiellettyä, kuten myös tulvasuojeluakin antavat säännöstelyaltaat.  Hesassa ei ole turvevaroja, joten ne pitää kieltää.  Satamaan ja Hanasaaren hiilivoimalaan on helppo tuoda ulkomailta hiiltä ja polttoöljyä, joten nehän  pitää hyväksyä . Samoin läheiset ydinvoimalat, vaikka  kauempana rakennettavia pitää muodon vuoksi sanoa vastustavansa.  Helsingissä ei ole talousmetsiä, joten niitä ei muuallakaan Suomessa saa käyttää teollisuuden ja energiahuollon tarpeisiin. Kaikki metsät pitää siis suojella;  siinä on metsiemme ainoa käyttötarkoitus ! Helsingissä ei voi olla mitään ns. hyötyeläimiä, vaan  lemmikkejä, koiria ja kissoja  kitumassa luonnottomasti myös kerrostaloissa.  Maaseudun asukkaita pitää siis syytellä eläinrääkkäyksestä, kun heillä on hyötyeläinten tuotantoa. Helsingissä ei tarvita autoja, joten niitä ei pidä olla muuallakaan. Autojen käyttöä pitää siis rangaista veroilla ja kaikin muin keinoin. Tuulivoimaa voidaan rakentaa rannikoille, mutta ei kuitenkaan cityvihreän lomailualueelle eikä mökin lähelle.  Jne, tässä joitakin esimerkkejä cityvihreistä päättömyyksistä eli sekopäisestä aatteettomuudesta. Täytyy ihmetellä todella, mitä järkeä muun Suomen asukkailla on kannattaa moista "aatetta", hienostelun takiako ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu, kyllä siellä vihreän liikkeen takana on vasemmistoa aika paljonkin. Nythän tänäänkin Kaleva hoitaa hienosti vihreän liikkeen mainosta huipputoimittajan kirjoittamana oikein "jytkyjutun" kuinka oikeusministeri "järkyttyi" pedofiliasta. Kohdetta pidetään lösässä hirressä vaaleihin saakka tällä vanhalla jutulla. Oikeusministeri järkyttyy nyt vaalien alla kun asia on ollut jo hänellä ainakin neljä vuotta tiedossa. "Koulukiusaamista parhaimmillaan" ja senhän vasurit osaa sekä entiset että vihreiden alle kerääntyneet piiperöt. Lehti  pelaa  otsikoilla ja osallistuu löysän hirrren periaatteeseen.  Äänestysintoon se ei vaikuta päinvastoin suuttumus vie entistä enemmän porukkaa uurnille. Tapa ja ajoitus ovat erittäin naiiveja ja jo pari kertaa lyötyä lyödään oikein olantakaa. Vasurimediahan osaa juuri tämän ja koko menestys perustuu toisten haukkumiseen ja katkeruuteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalainen ihminen on elänyt ikänsä luonnon keskellä metsästäen, kalastaen, marjasten sekä metsätöitä tehden. Suomalaisen ihmisen juuret löytyvät luonnon ja peltojen keskeltä. Sieltä on suomalainen hyvinvointi kummunnut. Miksei luontoa ja vihreyttä saa rakastaa? Onko se joltain pois? Moni ihminen saa sieltä rauhan ja elantonsa. Ympäristöä turmelemalla sahataan omaa oksaa. Se ei ole kenenkään edun mukaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tarvitse olla vihreä puoluekanta vaikka rakastaa metsää ja koko luontoa. On jotenkin surkuhupaisaa kun nuo piipertäjät jotka ovat pääasiassa kettutyttöjäkin  tulevat neuvomaan vanhaa sukupolvea jotka suorastaan ovat imeneet elämännesteensä aamukasteesta ja linnunlaulusta..saati että se on ollut leipäpuu tuhansille sukupolville.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinähän uutispommin heitit! Sen vaikutukset äänestyskäyttäytymiseen lienee olemattomat, vaikka kuinka satsasit. Varsinkin Loka Laitiseen kannattaa tukeutua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä kyllä olen tiennyt että olivat äärikommareita alkujaan, kyllä se paistaa vieläkin läpi.  Hassi ja se toinen, en muista nimeä  mutta eu-edustaja,   olivat taistolaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hassilla ja Hautalalla on enemmän painoaarvoa kuin koko vihreällä eduskuntaryhmällä, jotka ovat lievästi munatonta sakkia. Satu Hassin kotisivuilla kannattaa käydä tutustumassa, jos juttutuvan tietäjien jutut epäilyttävät tai kaipaavat vahvistusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipäs tehdä Loka-Laitisesta kaikkitietävää ylijumalaa. Vihreät ovat hallitusaikanaan syyllistyneet ydinvoimalapäätökseen ja tosiasiallisesti ympäristöhallinnon alasajoon Kiviniemen suunnitelman mukaan. Taisi olla kosto Naturasta. Kokoomus sai yliopstot rahapiirien vallan alle, RKP merimetsojen metsästysoikeuden, mutta vihreät saivat vain ministeripalkan. Luontolehden selvityksen mukaan vihrein puolue oli viime eduskunnassa Vasemmistoliitto joka nytkin on ainoana kieltämässä jo myönnettyjen ydinvoimalupien toteuttamisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Syntyvyyden raju romahtaminen Suomessa

213 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Karmea moka Pudasjärvellä

Ei kannata näyttää komeaa jokea turisteille ilmaiseksi. Joka paikassa jokinäkymä maksaa. Betonikaide on jalankulkijoiden... Lue lisää...
Betoni kaide

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi