Aloita uusi keskustelu

Pyöräily kaupungista Tuiraan ja päinvastoin!

Aloittaja: jaguaar Muut 10.6.2019 18:53

Ei moni pyöräilijä tiedä, että kaupungista Tuiraan saa ajaa vain oikata puolta. Tuirasta kaupunkiin saa pyöräillä vain oikealla puolella olevaa pyörätietä pitkin. Pyörätietä osoittava liikennemerkki on pyörätien alkaessa. Pyöräilijä on heikoilla, jos sattuu kolaroimaan, sillä vasten liikennesääntöjä ajava on korvausvevollinen. Vuosia taakse Merikosken siltojen kevyenliikenteen pyörä-jalankukuliikennettä seurattiin useina päivinä kesäisin. Monet saivat ensin varoituksia ja kun oli viikkoja valvottu, alkoi sitten jo tulla sakkojakin. Varsinkin nyt, kun Pikisaaren ja Kuusisaaren kauttakulku on ohjattu silloille, on monia yhteentörmäyksiä tullut. Viikonloppuna näytti ambulanssikin käymään pyöräilijöiden kolaroidessa Koskitien ja Alakanavan sillan pyörätiellä. Pitääköhän sattua pahempaakin, ennen kuin liikennesääntöjä aletaan noudattaan silloilla pyöräteillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 0 - 0 / 0 viestiä

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tietääkö kukaan tappiota tehnyttä sijoittajaa?

Jokainen pitempään sijoittanut on kokenut takaiskuja. Keskimäärin tuotto on kuitenkin positiivinen. Kannattaa ryhtyä muk... Lue lisää...
50€/kk riittää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/