Aloita uusi keskustelu

postin touhu

Aloittaja: kimmo ryky Muut 16.7.2019 11:53

Lähetän a4 kokoisija kirjeitä oulusta helsinkiin .Normaalisti 3€ kirje, viikko sitten lähetin taas kirjeen nyt oli yksi a4 kokoinen paperi yli 250g perittiin 6€ minkä sille mahtaa. Mutta kirje ei ollut tullut perille vielä viikossa.?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Postin hinnoissa peritään meiltä nuokin kiinalaiset. Eikö ne älyä laittaa hintaa näille lähetyksien toimittamiselle. Toimitusmaksu myös Suomen rajojen sisällä. Ei ole velvoitettu muita jakeluyhtiöitä toimittamaan ilmaiset lähetykset ulkomailta, paitsi posti. Nuo kansainväliset sopimukset ovat jääneet jalkoihin tuossa asiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuosta postin touhusta on tullut erityisen iso riesa yrityksillekin, koska posti tulee milloin sattuu. On tärkeitä ja kiireisiä pieniä paketteja ja kirjeitä, joita asiakkaat lähettävät, mutta homma ei kerta kaikkiaan toimi ajallaan. Paljonkohan asiakkaista on siirtynyt käyttämään Matkahuoltoa? Niillä toimii, kun osaa käyttää sen palveluja.
Tiistaisin ei jaeta ja uhkaavat lopettaa taas uuden postin jakopäivän. Ratsumies olisi kohta nopeampi lähialueilla mutta kun hevosenkaan jalat ei kestä asfalttia, paitsi että niitäkin muutetaan sorateiksi paikoitellen. Liittyvätköhän nämä asiat toisiinsa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tätähän minäkin ihmettelen kirjeet ja kortit ei tule perille kotimaassa ei myöskään ulkomailta. missä mättää??!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/