Aloita uusi keskustelu

postin touhu

Aloittaja: kimmo ryky Muut 16.7.2019 11:53

Lähetän a4 kokoisija kirjeitä oulusta helsinkiin .Normaalisti 3€ kirje, viikko sitten lähetin taas kirjeen nyt oli yksi a4 kokoinen paperi yli 250g perittiin 6€ minkä sille mahtaa. Mutta kirje ei ollut tullut perille vielä viikossa.?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Postin hinnoissa peritään meiltä nuokin kiinalaiset. Eikö ne älyä laittaa hintaa näille lähetyksien toimittamiselle. Toimitusmaksu myös Suomen rajojen sisällä. Ei ole velvoitettu muita jakeluyhtiöitä toimittamaan ilmaiset lähetykset ulkomailta, paitsi posti. Nuo kansainväliset sopimukset ovat jääneet jalkoihin tuossa asiassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuosta postin touhusta on tullut erityisen iso riesa yrityksillekin, koska posti tulee milloin sattuu. On tärkeitä ja kiireisiä pieniä paketteja ja kirjeitä, joita asiakkaat lähettävät, mutta homma ei kerta kaikkiaan toimi ajallaan. Paljonkohan asiakkaista on siirtynyt käyttämään Matkahuoltoa? Niillä toimii, kun osaa käyttää sen palveluja.
Tiistaisin ei jaeta ja uhkaavat lopettaa taas uuden postin jakopäivän. Ratsumies olisi kohta nopeampi lähialueilla mutta kun hevosenkaan jalat ei kestä asfalttia, paitsi että niitäkin muutetaan sorateiksi paikoitellen. Liittyvätköhän nämä asiat toisiinsa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tätähän minäkin ihmettelen kirjeet ja kortit ei tule perille kotimaassa ei myöskään ulkomailta. missä mättää??!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Hoitajien palkkoja ei missään nimessä saa leikata niitä pitää nostaa 10% välittömästi.Kyllä sinäkin kateellinen aloittaj... Lue lisää...
TLC

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi