Aloita uusi keskustelu

Onko muilla hidastunut tietokoneet ?

Aloittaja: Miten on ? Muut 12.3.2018 20:17

Minulla hidastui toinen läppäri, jossa windows kymppi ja intelin suoritin. Intelin suorittimistahan löytyi se tietoturva-aukko. Epäilen että paikkaispäivitys on tullut windows päivityksien ohessa ja hidastaa konetta. Mistä saisi tietää mikä päivitys on kyseessä ja onko se asentunut koneelle ? Voiko sen poistaa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 56 viestiä

Osaisikin sulkea kaikki ohjelmat jotka käynnistyy turhaan kun windows kympin laittaa käyntiin. Mulla ainakin käynnistyy samalla myös tosi paljon koneen merkin omia ohjelmia ja windowsin taustasovelluksia. Näitä kun uskaltaisi sammutella ilman että olisi pelkoa, että kone menee solmuun ja on pelkkä blue screeni sen jälkeen..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Windows 10 KÄYTTÄJILLE
Suorittakaa Windows valvontatyökalut/ järjestä uudelleen ja tämän jälkeen Järjestä järjestelmätiedostot. Kaikkiin ruutuihin merkki ja ok,
tämän jälkeen POISTA. Kone nopeutuu huomattavasti.
Tosh. satellite amd dual core m300 2.00Ghz 4Gt 64-bit win10 pro ver.1709.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskaltaako tehdä, järjestelmäkansiot on vähän riskaabelia ? Onko windows kympissä enää niitä vanhoja "check disk" komentoja jolla pystyi etsimään virheitä käyttöjärjestelmästä koneen käynnistyessä ja myös korjaamaan ? Luulen että ei mutta onko joku muu tapa etsiä järjestelmä ja levyvirheitä ??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No tietäähän ne windows-koneet. Itse olen luopunut windowsista jo vuosia sitten. Nykyään käytän Applen laitteita ja hyvin toimivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

JOKA krt kun tulee "pakollinen" päivitys, kone hidastuu. Kaverini käy putsaamassa pakkosyötetyt seuranta- ja mainosjutut huuthelvettiin.

Tämä on ÄRSYTTÄVÄÄ.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minulla hidastelee ja pätkii jotkut aikuisviihdesivustot. Toiset ei pätki, jääkiekko ja ruutu näkyy pätkimättä. Mikä voi olla vikana ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattais pysyä poissa tuollaisista, ne on täynnä viruksia ja bakteereja esim. syfilistä HIV:iä ja herpestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mahdollisesti aloittajalla on nettisivujen lataus hidastunut DNA:n internet-liittymällä?

Tällöin kannattaa sormea osoittaa DNA:n nimipalvelimeen, joka ei ilmeisesti ole lisääntyneen käyttäjämäärän tasalla, ja hidastelee.

Taustalla empiirinen havainto, jossa liittymänopeus testattuna ei ole muuttunut, mutta nettisivujen lataus hidastuu vuosi vuodelta. Voiko olla muu syy, kuin nimipalvelin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

DNA valokuitukaapeli, jossa nopea langaton reititin. Itse vika koskee myös siis konetta ei vain nettiyhteyksiä, jotka kyllä toimivat. Mutta käynnistyminen, ohjelmien, sovellusten aukaisu kaikki on hidastunut ja tökkii. Suoritin Intel Pentium 1,8 GHz. RAM 4 GT ( 3,89 GT usable). Voisiko johtua käyttömuistin vähyydestä ? Mitä kautta olisi helpoin vapauttaa RAMia ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"... muilla HIDASTUNUT tietokoneet?"
Voi että! Mistä näitä insinöörejä riittää? Mitä niille opetetaan koulussa? Ilmeisesti millimetrin tuhannesosia - ainakaan ei äidinkieltä.
Hidastunut viittaa yksikköön ja tietokoneet monikkoon. Näiden yhdistäminen viitannee jakomielitautiin:)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voit helpottaa oloasi mieltämällä tuon "tietokoneet" ryhmäksi, vaikkapa jääkiekkojoukkueeksi kuten esim. Kärpät tai Jokerit. Tällöin voidaan tulkita vain pienoinen kirjoitusvirhe ja tuo olisikin "Tietokoneet". Huomaat, että saat paremmin nukutuksi ja sen myötä lisää ystäviä ja vaikutusvaltaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mistä päättelet, että aloittaja on Insinööri?

Muistutan myös, että: Älä lausu turhaan HERRAN, sinun Jumalasi, nimeä, sillä HERRA ei jätä rankaisematta sitä, joka lausuu hänen nimensä turhaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kielipolliisikoulussa on ehkä opetettu äidinkieltä, mutta terveystietoa siellä ei ole opetettu tuntiakaan, kun sinä arvelet että yksikön ja monikon yhdistäminen viittaa jakomielitautiin.

Vaikka sinä kielipolliisi oletkin, niin kielen kehittymisessä sinä et näytä pysyvän mukana, kun sinä puhut vielä jakomielitaudista, vaikka muut ovat puhuneet jo ties kuinka kauan skitsofreniasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Homo avioliitot on nykypäivää! Silloin ei perheessä ole äitiä eikä siis äidin kieltäkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lisäys viestiin joka on moderoinnissa...

Firefoxissa on bugi jonka vuoksi se päivittelee itsekseen välimuistin dataa kovalevylle, se voi lyhyessä ajassa hiastaa ja tappaa läppärin kovalevyn ,korjaa se näin...
To check:
Type about:config <enter> in your Firefox address bar.
Find parameter browser.sessionstore.interval and it's value.
The value indicates in milliseconds how often Firefox saves all open tabs etc to HDD.
Value 15000 might be default. It can cause SSD/eMMC/SD drives to be stressed too heavily (e.g. 32GB data per day etc)
To fix:
change the value, for example, to 1 800 000, then the saving is done in 30minute intervals.

Ja vielä prosessorisuositus... vähintään 4 ytimen prosessori, tällöin yleensä jollain ytimellä on aikaa palvella sinun eikä vain mainostajan tarpeita.

Kehitys kehittyy, mutta tietokoneet huononee, valitettavasti, koska todellista kilpailua ja innovaatiota ei enään ole.

Pelivehkeessä minulla on 4 ytimen 4Ghz prossu, 120Gigan SSD kovalevy (datalle 1024Gigan perinteinen kovalevy), 8G muistia sekä erikseen ostettu windows jonka mukana ei tule mainosroskaa. Hidastuminen siinä on vähäisempää.

ccleaner sovellus auttaa hieman. Suosittelen. Virustorjuntaan vaihdoin mikrosoftin tilalle Avastin ilmaisen virustorjujan. Sitä en vielä kehu, sen pitäisi olla nopein/kevein markkinoilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Maan länsiosassa, Kymenlaakson maakunnassa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lounaistuuli on vaarallisen voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 20 m/s. Etelä-Karjalan, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön, Inarin ja Utsjoen kuntia sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo etelätuuli on voimakasta aamusta alkaen, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Zowi ESZ

Uusin lukijakuva

Matkan varrelta
s.t

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hyvätuloisten asumistuki

145 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hyvätuloisten asumistuki

Juttutupa on kateellisten keskustelukerho. Kotitalousvähennyksen leimaaminen rikkaitten asumistueksi on järjen köyhyyttä... Lue lisää...
Vähäistä on tuo

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

21.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi