Aloita uusi keskustelu

Oletko kokenut avioeron?

Aloittaja: kaiken se kestää vai kestääkö Muut 13.8.2019 14:14

Mitä tunteita kävit lävitse ja kannattiko? Tätä miettii varmaan moni muukin. Useat ihmiset ovat sanoneet että ero ainoa vaihtoehto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 63 viestiä

Yrittää etsiä oma ratkasu asiaan.
Helposti ei kannata erota! Liitto voi myös saada paremman suunnan
Kriisien jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmeellinen katiska tuo avioliitto, hyvin monet sinne katiskan nieluun haluaa uiskennella, mutta hyvin moni sieltä haluaa pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Helpotus oli suurin tunne huolimatta rahavaikeuksista, joita ero aiheutti. Uutta ei ihan hevillä tilalle tule.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hö !
Mie en ainakhaan huolis toisen "korkkaamaa" emäntää ittele.
Mulle häätyy olla semmonen joka ei ole nättäny muile ko Jumalalle, jos sillekhään...Hei!

Ps. Naiset ! Ei kannata erota mukavista ja hyvistä miehistä.
Koskhaan ei tiä minkälaisen ukon köikähleen saapi tilale.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kohdallani ero kannatti mutta lapseni kohdalla ei. Alussa tunteet olivat vuoristorataa mutta siitä kun selvisi ja huomasi, että medessä on kalaa niin ei mitään hätää. Kannattaa erota jos siltä tuntuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pari kertaa on erottu, vaimo syytti kun en puhu enkä pussaa, no se on suomalainen mies kun ei puhu eikä pussaa. Lähti semmosen mukaan joka tekee kumpaakin. Joskus sitä ottaa toisen itsestään selvyytenä eikä muista että suhdekin vaatii työtä, sanoi avioeroneuvoja. Onneksi viina ei ole ongelmana.. Otin opiksi, aukasen suuni ja pidän lähellä,huomioin enempi ja varmasti pussaan jos vielä sattuu ihana nainen kohdalle. Naiset ei syty napista, eikä me miehetkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja se luottamus toiseen on tärkeä, ainakin jos on ollut huonoja liittoja aiemmin. Pitäkää lähellä, huomioikaa, halailkaa, puhukaa, tehkää yhteisiä asioita... Kyllä se siitä sitten..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Monella nais ystävälläni on avioero takana miehen juomisen vuoksi ja kyllä se vaikeaa tuntuu olevan luottaa enää uudelleen, aina on se pelko takaraivossa, varsinkin jos miehestä tuli agressiivinen kun joi. Siitä jää ikuinen kammo ja pelkkä alkoholin hajukin oksettaa, ja pelko että kun se juo nyt tuon niin osaako se lopettaa.. On vara asunnot jo katsottuna ja tietyt numerot puhelimessa jos äkkilähtö turvaan tulee. Täysin raitis toinen osapuoli auttaahyvinkin paljon. Mutta mistä niitä löytää??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ne ovelta hakemaan tuu... Olin ite monessa deittisovelluksessa ja tapasin noin 40 eri miestä, osa tuli humalassa, kaikki halusivat suudella, ja osa soitteli humalassa että estot piti laittaa, osa etsi asuntoa ja asui äitin helmoissa.. suuri osa oli pari suhteessa ja mun profiilissa luki ehdottomasti raitis ja reilu kunnollinen mies. Yks hemmetinmoinen vitsi nuo sovellukset.. Olen nätti ja urheilullinen ex rouva, että ollaan sitte itekseen. Kaippa se joskus tulee kuntopolulla vastaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei juuri minkäänlaisia tunteita,liikaa ikäviä muistoja.Hyvissä väleissä entisen kumppanin kanssa nykyään onhan hän lasteni isä,sehän ei muutu miksikään ja kumpikin haluaa jo aikuisten lasten parasta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki harmitus liittyi rahaan. Muuten ero oli pelkkää riemua. Ei tarvi enää koskaan pelätä....paitsi yksinäisyyttä. Rahat meni, mutta rauha tuli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rahat meni, tarkoitatko, että et älynnyt varautua avioehdolla. Sillloin omaisuus menee puoliksi, jos liittosi on kestänyt 27 vuotta. Lyhyille liitoille on omat lakinsa. No nyt voit sitten pitää kaikki tulosi itselläsi. Yleensä avioliitossa molemmat yrittävät yhteisen pesän eteen, joten kohtuullista on eron tullessa jakaa omaisuus puoleksi. Toki, jos olet saanut perinnön ja nyt entinen puolisosi vei perinnöstäsi puolet, niin tyhmyydestä sakotetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eronhan voi kokea vaikka ei koskaan naimisissa olisi ollutkaan. Alaikäisillä asiasta varmaan erilaiset kokemukset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin 26 vuotta naimisissa ja sitten tuli ero,vaikka suhde oli vaikea kesti noin 5 vuotta että pääsin yli siitä joten ei ollut helppoa eroaminen,ainakaan minulla 😐

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä olen eronnut ,kahden vuoden yhteiselon jälkeen.tulin reissutöistä,niin eukkoa ei löytynyt kotoa .no ostln kassini mukaa ja olen vieläkin sillä reissulla .siitä noin kolmekymmentä vuotta ,kerran olen kysynyt joko olet kotona ? Mutta en ole käynyt katsomassa.enkä Taija kyselläkkään enään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kerran eronnut. Nykyinen liitto kuin siskon ja veljen yhteisasuminen. Puheita on. Seksiä ei ole ollut viiteen vuoteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

193 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Mistähän johtuu kaunasi oikeasti ay-liikettä kohtaan? Olet työnantaja joka on määrätty lakituvassa maksamaan lain mukais... Lue lisää...
tämä on jo vainoamis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/