Aloita uusi keskustelu

Neste Maikkula

Aloittaja: Muut 17.7.2019 10:56

Olipa sotkuinen piha ko. bensiksellä. Tupakantumppeja ja pahvimukeja sekä kaikenlaista pientä roskaa piha täynnä. Ulko-oven edusta varsinainen käyntikortti. Lomallamme emme enää poikkea tähän paikkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 33 viestiä

Vietiin kerrattain auto kokeiluna ko. huoltamon harjattomaan pesuun. Pesun jälkeen auton katto oli yhtä likainen kuin ennen pesua.

Menin valittamaan. Mies tuli tutkimaan autoa. Vetäs sormella pitkin kattoa ja sanoi: - Ei mutta tämähän on likainen. Ei likaista autoa saa tuoda tähän pesuun!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyllä ne on asiakkaiden natsoja eikä omistajan velvollisuus ole niitä siivota vaan se kuuluu natsojen ja roskien heittäjille.Itsepähän asiakkaat valitsee onko siistiä vai ei.Turhaa työtä ei bensiksen pitäjänkään kannata tehdä-ei paikat puhtaan pysy kuitenkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asiakkaathan ne ovat niitä jotka sotkee, roskat roskakoriin ja tupakantumpit niille kuuluville paikoille. Kummaa hommaa kun ei itse osata tehdä mitään oikein. Valvontakamera ja maksu sotkijalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei tunnu olevan asiat kunnossa Neste K Lapintuulessa Kemissä, jonne yleensä pysähdytään Haaparantaan mentäessä.
Paikka laitettu ihan hienoksi ja tarjoilutkin toimii ihan ok, mutta miksi wc-tiloja ei saada kuntoon, lukot toimii miten sattuu, yleensä ei ollenkaan, wc-paperia ei ole joko olenkaan tai jätetty laittamatta, vedet pitkin lattioita, veritahroja jne.....
Luulisi, että paikkaa yllä pitävällä olisi intressiä huolehtia ja yllä pitää puhtautta kaikissa tiloissa, sillä lapsiperheet ei kauan katsele moista sotkua wc-tiloissakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noissa paikoissa on yleensä se meininki, että niissä siivotaan kerran vuorokaudessa ja sitten mennään sillä taas seuraavat 24h.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse käyn siellä monta kertaa viikossa ja aina kaikki toiminut hyvin. Todella ystävällinen henkilökunta. Minkäpä se huoltoasema sille voi, jos osa asiakkaista on tupakoivia sikoja? Pitäisikö niitten nostaa kahvin ja bensan hintaa ja palkata yksi työntekijä holhoamaan näitä sikoja ja siivoamaan jatkuvasti jälkiä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pari kertaa yrittänyt asioida kyseisessä paikassa ja huonolla menestyksellä.Toisella kerralla yritimme heidän autogrillistä ostaa evästä, niin sanoivat sen kestävän puolisen tuntia kun sisälläkin on asiakkaita.Eväät jäi sinne ja ajoimme tuttuun Limingantullin autogrilliin jossa oli myös ruuhkaa mutta eväät saimme 10 minuutissa.Organisointi on bisneksessä kaiken A ja O.Kyllä sitä kerkiää kun on oikein viritetty henkilökunta tekemässä hommia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vai niin, no eipä pärjää meritoppilan bussipysäkille jolla kymmenien tupakantumppien lisäksi räkälönttilätäköitä ja katoksessa virtsan ja joskus oksennuksenkin lemua.
:<[

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ei varoituksia.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi