Aloita uusi keskustelu

Naisen kanssa silleen

Aloittaja: Minä Muut 26.1.2018 09:23

Paljon kirjoitetaan seksistä ja seksuaalisuudesta. Muutaman kumppanin kokemuksella, olen huomannut, että naisen kanssa pelehtiminen vaatii pitkää esileikkiä ja toisen huomioimista, sekä jatkuvaa herkkänä olemista eri tuntemuksille. Jo pelkkä petileikkeihin ryhtyminen vaatii useamman päivän ponnistelun ja lähes täydellisen suorituksen kumppanin huomioimisessa ja petipuuhaan valmentautumisessa ja kumppanin tunnelmaan virittämisessä.

Itse petipuuhiin päästyä, täytyy ottaa huomioon pitkä esileikki ja oikea tunnelman ja riittävä fyysinen aktiivisuus. puuhastelun ollessa kovimmillaan, täytyy silti huomioida jatkuvasti miten kumppani reagoi ja nauttii tilanteesta. Tällä tavalla olen saanut tyydytettyä suurimman osan kumppaneistani loppu huipennukseen tai useampaan.

Omasta mielestäni olen kelpo rakastaja, mutta vielä ei ole tullut kohdalleni sellaista hyvää naista, jonka kanssa oleminen petipuuhien osalta olisi hieman helpompaa, tai sitten oma-aloitteisempaa. Itse en juurikaan ole saanut tyydytystä omiin tarpeisiini tämän hermoja ja fyysisiä rajoja koettelevan, naisen tyydyttämiseen vaadittavan energian vuoksi.

Missä ovat naiset, jotka ottaisivat myös miehet huomioon. Minulle ei enää riitä nainen, joka viikonkestävän esileikin jälkeen makaa vain sängyssä jalat levällään ja odottaa omien tarpeidensa tyydyttämistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 51 viestiä

Nyt, kun kohta 50 alkaa olemaan mittarissa, on rakastelu parempaa kuin koskaan. Kestokyky on tunteja, mutta edelleen värähtää aivan kuin ennenkin. Nainen saa session aikana useita orgasmeja, monista asennoista, joka kerta. Kyllä omat kumppanini huomioivat minut täysin.

Virittäytyminen alkaa usein pitkin päivää. Puoliso hiukan flirttailee, vilauttaa pyöreää poveaan, säärtään, ai ai. Pikkukehut ja koskettulut minulta...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tätä viestiä en oikein usko. Voisitko tarkentaa tekstiäsi hieman. Onko sinulla yksi vai useampi puoliso/kumppani?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittajalla hyvä teoria, mutta virheellinen asenne, motiivi. Jos hellit ja huomioit kumppaniasi, koska kunnioitat ja rakastat häntä pyyteettömästi ilman taka-ajatuksia, luultavasti seksikin sujuu mukavasti. Et koekaan suhdetta työlääksi vaan iloitset yhteisestä kumppanuudesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juuri tuon takia minuakaan ei parisuhteessa seksi kiinnosta. Siitä tulee enemmän työtä kuin hupia. Nainen kyllä haluaa sitten sitäkin tiheämmin, kun hänet aina tuntikausien puuhastelujen jälkeen tyydyttää, mutta itsellä tulee lähinnä fiilis, että haluaa vältellä mahdollisimman pitkään sitä seuraavaa kertaa. Homma ei ole yksinkertaisesti enään mukavaa vaan tuntikausien pakonomaista puurtamista miehen näkökulmasta. Huomattavasti ennemmin katsoo aikuisviihdettä ja tyydyttää siinä itsensä, niin ei tarvitse olla "koko iltaa töissä".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuollaista se saattaa olla mihen vinkkelistä.
Mutta olen elämäni aikana osunut oikean "kultakimpaleen" seuraan muutamia kertoj. Olen mielestäni varsin seksimyönteinen mimmi. Ja useita on vuosikymmenten varrella osunut kohdalleni, jotka ei unohdu!
Kerran jopa ihmettelin "ukkia" joka vielä 60-senä kykeni saamaan mulle samana iltana monenmonta huippuhetkeä, vaikka ei siinä juurikaan lepotaukoja keretty pitämään. Tuollaiset jää mukavina muistoina mieleen!
Olen toki havainnut, nuorukaiset jaksaa, mutta pian se on ohitse!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Onpa sinulla ollut huono tuuri naisten kanssa, tai sitten tuo on vain omaa syytäsi.
En osaa sanoa, mistä johtunee, mutta itse olen saanut syttymään monet naiset aivan villeihin suorituksiin!
Sen verran voin vihjata, että liika laskelmallisuus ei ole hyväksi! Kokeilepa joskus vain heittäytyä lemmenleikkeihin ja vie naisesi mukana, niin hyvä tulee. Tosikkomaisuus ei kiihota ketään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haiskahtaa kesälomalla olevan amislaisen kopipaste tekstiksi niin kuin nuo moottoritieliikenteeseen liittyvät aloitukset. Tarkoituksena siis vain ja ainoastaan häiriön tuottaminen rikkinäisen mopon äänenvaimentimen tapaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kirjoitus on aika puhdas, nimittäin kirjoitusvirheistä. Mistä naistenlehdestä kopioit sanasta sanaan tämän jutun, voin kysyä koska TK luin liki kyseisen kaltaisen tarinan jostain lehdestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voin kokemuksesta sanoa, että kyllä niitäkin naisia on, jotka ottavat myös miehen huomioon muta he ovat selkeä vähemmistö. Viikkoa ei nyt tarvitse kenenkään kanssa esileikkiä koska olen spontaanin seksin kannattaja. Onhan se tavallaan mahdotontakin jos harrastaa enemmän irtosuhteita. Siitä huolimatta tai juuri sen takia seksielämäni on kaikin puolin enimmäkseen tyydyttävää mutta poikkeuksiakin on. Nuoremmat naiset ovat useasti epävarmoja omasta itsestään niin se on aiheuttanut joskus sitä, että seksi ei ole ollut ihan niin hyvää kuin olisi voinut olla. Aika monesti tilanne on kuitenkin korjautunut kun asioista on keskusteltu.
Pidemmässä parisuhteessa ollessani ei silloinkaan ole tarvinnut kovin pitkiin esileikkeihin ryhtyä vaan seksiä on harrastettu kun on siltä tuntunut ja silti kumpikin on yleensä ollut tyytyväinen. Pisimmillään esileikit on kestäneet ehkä tunnin tai pari mutta ei koskaan päiviä tai sitten en ole huomannut sitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta se ei tarkoita että sinun esileikkisi ja spontaani seksin harrastaminen on kaikista mukavaa. Joskus kannattaa testata viikon esileikkiä, kumppanin kanssa, lähettelette tietynlaisia viestejä ym jos pointin tajuat, tuoksut, katseet, puheet, pikku hipaisut, pitää sähköä yllä ja kun harrastatte viimein seksiä niin ainakin itsellä aikoinaan kun tuota testas oli se seksi tajunnanräjäyttävää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuulostat hyvältä rakastajalta. Olkoon tämä opiksi myös suomijunttiseksin harrastajille😁.
Niin, mieskin haluaa olla haluttu! Se on hyvä naisten muistaa. Naista ei saa kuitenkaan alistaa seksin keinoin, ellei hän itse pidä siitä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko mielessäsi käynyt, että et ehkä ole naisen mielestä mielenkiintoinen...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkö ole huomannut, ettei tuo maksa vaivaasi? Toisin sanoen, miksi nöyryytät itseäsi kun nöyryytyksestä saatava palkinto on kuitenkin varsin mitätön?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen huomannut saman, että miehiltä vaaditaan huomattavasti enemmän, kuin naisilta seksin suhteen ja kritiikki on myös paljon rajumpaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On tainnut ainoa lukeminen olla naisten lehdet, Me naiset, Gloria, tekstisi kuin suoraan kyseisten lehtien sivuilta. Tosiasiassa kunnon pano spontaanisti ns. pika sellainen, uimarannalla, invavessassa ei niitä mikään voita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä ne lähes kaikki naiset viittä tai kuutta lukuunottamatta joiden kanssa olen vaakamamboa ja pystypainiakin harrastanut ovat ottaneet miehen huomioon ja niitä on yli kaksikymmentä mitä muistan. Homman ydin on se, että täytyy ensin itse huomioida se nainen ja voi vaikka kysyä mistä se kumppani pitää jos hän ei sitä kerro tai eleillään muuten sitä näytä, yleensä kyllä näyttää. Kyllä sen helposti myös huomaa mistä nainen pitää ja mistä ei. Siitä saa myös jotain itselleenkin kun siinä touhussa on tietynlainen harmonia mukana.
Kerrot tuossa, että kokemusta on muutaman kumppanin verran ja olet niistä suurimman osan saanut tyydytettyä eli toisin sanoen kumppaneita on ollut kolme ja kaksi niistä olet saanut tyydytettyä. Vaikutaa siltä, että kokemuksesi naisten kanssa touhuamiseen on lievästi sanoen vajavainen ja kehoittasinkin kartuttamaan sitä tai kokeileppa vaikka aasialaista naista niin jo alkaa homma sujumaan ja huomiota saamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi