Aloita uusi keskustelu

Naapurissa petetään!

Aloittaja: Tarkkailijana... Muut 16.5.2016 01:12

Naapuritalon mies tekee keikkatöitä. On yleensä useita päiviä reissun päällä. No, aamu- tai iltapäivisin, kun naapurin rouva on saanut pienokaisensa vietyä päiväkotiin, käy kylässä hyvin usein sama auto ja sama herrasmies, joka ei havaintojen mukaan koskaan käy kylässä silloin kun talon isäntä on paikalla... Hmmm... Mitähän tässä pitäisi tehdä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 1076 viestiä

Katselee silmiin pitkiä viipyviä katseita, hymyilee jotenkin siten, että yrittää selvästi miellyttää. Pitkään jo tehnyt samaa. Jotenkin kun näkee että olen vaikkapa koiran kanssa liikkeellä, niin kohta jo kävelee oman koiransa kanssa vieressä lenkillä. Miehensä on kuulemma mökillä nyt viikonlopun. Aikoi illalla nauttia vähän viiniä yksinäisyyteensä, kaihoisa katse ja hymy perään. Hedelmä olisi kypsä poimittavaksi. Nainen on hyvännäköinen ja hyvä vartaloinen. Mitähän minä tämän kanssa tekisin? Itse olen poikamies,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyydät tottakait itsellesi seuralaiseksi, jotta saat häneltä sexiä ja muista, että ette ole yötä kummankaan kotona, vaan jossain motellissa, ei hotellissa. Ja ilmoittaudutte nimellä herra ja rouva virtanen. Puhelimet kummallakin pitää olla omissa kodeissaan, vielä äänettömällä, jotta jää niiden tukiasemat rekisteröityneenä vakipaikkoihin. Naattikaa ja laakaskaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Voi kyllä laittaa paikannus asetuksen poissa.
Voi tarvita milloin vaan puhelinta.
Satua tuo koko juttu on , jonkin märkä uni tai haavekuva 😂

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäpä jos Sinun vaimosi käyttäytyisi samalla tavalla selkäsi takana? Kuvailemasi naisen malli on suureksi vaaraksi Sinulle. Sääli aviomiestä. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen naapurin muijan kalenterissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä tarkoitat? Sinun vaimosi? Tuohan sanoi olevansa poikamies. Eihän tässä tapauksessä hän ketään petä vaan se naapurin muija.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väänsit asian umpisolmuun syyttä suotta. Poikamiehellekin on hyväksi asettautua toisen asemaan omakohtaisesti eläytymällä. Hänkin saattaa joskus olla aviomies.
Ei tässä enempää sisälukutaitoa tarvita vaan ymmärrystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No niin. Naapurikaravaanit sitten tulivat reissultaan ja heti pihassa kauhea tappelu + alkoholin kera. Tänään tulivat ja jotain muitakin mitä lie serkkuporukkaa lieni paikalla kanssa. Oli vissiin ollut kova reissu kun nainen huusi päihtyneenä huorapukkia äijälleen ja kertoi kovaan ääneen tämän käyneen kuksaisemassa naapurivaunussa. Uhkasi kostaa, saa nähdä mitä tästä farssista syntyy. Kyllä omakotialueella on toisinaan mukavaa... :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensin petti ukko ja sitten kosti akka. Ukko oli rykinyt jossain kalareissullaan lapissa jonkun paikallisen seinäruusun kanssa, joutunut ikävien ihmisten salaa kuvaamaksi. Kuvat akalleen lähettivät he ja akka kosti jonkun lähikapakan Jantterin kanssa. Ukko tuli päissään kotia suoraan rysän päälle. Sitten kuului hirveää huutoa, kaatui kirjahylly ja heilui nyrkki ja sitten tuli poliisi. Ikkunasta näin kun tuli poliisi. Tämmöistä meidän naapurissa. Viime lauantaina.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No teillähän rauhallinen naapurusto on. Missähän päin kylää noinkin sopuisasti elellään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pettäjillä on jonkinasteinen luonnehäiriö.
Ovat varmasti muissakin asioissa epärehellisiä. Osaavat valehtelemisen taidon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ns. patologisia valehtelijoita siinä sakissa on paljon. Olen huomannut asian eräässä entisessä kaverissa, joka petti muijaansa aina kun vähääkään "silmä vältti". Ei siihen tyyppiin voinut luottaa ollenkaan. Kerran erehdyin lainaamaan sille rahaa pari sataa ja olipa kiven takana saada niitä takaisin. Entinen kaveri tämä siis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi