Aloita uusi keskustelu

Naapurissa petetään!

Aloittaja: Tarkkailijana... Muut 16.5.2016 01:12

Naapuritalon mies tekee keikkatöitä. On yleensä useita päiviä reissun päällä. No, aamu- tai iltapäivisin, kun naapurin rouva on saanut pienokaisensa vietyä päiväkotiin, käy kylässä hyvin usein sama auto ja sama herrasmies, joka ei havaintojen mukaan koskaan käy kylässä silloin kun talon isäntä on paikalla... Hmmm... Mitähän tässä pitäisi tehdä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 1087 viestiä

Nimittäin firman pikkujoulut lähestyy ja naapurin äijän nainen, joka työkaverini on, on antanut ymmärtää että voisi pikku sievissään tonttuilla tontun kanssa. Näpsäkän näköinen muija, sitä odotellessa :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muijan firman pikkujoulut ovat tänä vuonna tyyliä avec. Ei kertonut sitä minulle, asia tuli ilmi aivan sattumalta muista ynteyksistä. No, jostain syystä ei minua missään nimessä halua mukaan! Haluaa "nauttia työkavereittensa seurassa". Niin, mitähän tuosta pitäisi ajatella?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kutsu itsesi johonkin pikkujouluun. Vaikka et siellä pettäisikään vaimoasi, niin jääpähän hänelle jotain miettimistä kun ilmoitat, että et halua häntä mukaan missään nimessä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Että joo joo, tiedeteään. Naapurin muija kävi, siksi kirjoitan tämän otsikon alla. Kävi siis jossain tyopaikan (nais)porukoissa, oli siellä vissiin joku firman mieskin ollut, mutta he eivät liittyneet tapaukseen. Niin, pikku päissään ja naapuri mökki + mukava uros, siinäpä yhtälö. Siihen sitten naisesta ei-tykkäävä työkaveri, hänkin humalassa, kamerapuhelin + what's up. Viesti kulkee reaaliajassa. Nopeaa on nykyään pettäminen, mutta myös siitä narahtaminen. Aika ikävää vaan lienee aviomiehelleen, joka lasten kanssa kotona? Niinpä! Tiedän, että näin on ja näin se kävi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Vastaavia naisten reissuja on pilvin pimein. Talvisaikaan kun menee vaikkapa Saariselälle pyörimään niin aika surkea peräkammarin poika pitää olla jos ei ketään varattua naista punkkaansa lämmittämään löydä. Ja sama juttu kaikilla muillakin talvikeskuksilla. Toki eihän siellä ne miehetkään puhtaat jauhot pussissaan oleskele.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naapurin mies ( yli nelikymppinen) vihjaili lähipubissa viikko sitten että on löytynyt "tiukka tapaus". Netissä oli kuulemma tutustunut ja sitten nähnyt jossain baarissa kylillä. Tänään sitten joku parikymppinen pitkätukkainen tyttö sinne meni iltapäivällä. Meillä on portit vastakkain. Muijansa ja lapset ovat siskonsa luona mökillkä savossa. Niillä on vissiin jotain riitaa muutenkin menossa. Omalla emännälläni meinaa mopo keulia ja meinaa mennä kyseleen asiasta ihan oven takaa. Oon toppuutellut...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vähän sama kun näet kiusaamista niin älä sekaannu, juuri tuo itsekäs ja ahne asenne pilaa tämän maailman, ilmastonmuutoksestakin vastuu on vain tietyllä sukupolvella, mitäpä muuta voikaan odottaa naivilta nuoremmalta sukupolvelta jotka pääsevät tosi helpolla mutta silti laiskoja. Tekopyhyys on valloillaan, sitä en voi sietää koska olen itse rehellinen, en petä enkä ole pettänyt vaikka olisi mahollisuusollut. Tollaset selkärangattomat miehet ja naiset pitää käräyttää jos on täysin varma että pettää eikä toinen tiedä, tai eihän tollaset ole mitään miehiä tai naisia vaan alhasia rottia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katselee silmiin pitkiä viipyviä katseita, hymyilee jotenkin siten, että yrittää selvästi miellyttää. Pitkään jo tehnyt samaa. Jotenkin kun näkee että olen vaikkapa koiran kanssa liikkeellä, niin kohta jo kävelee oman koiransa kanssa vieressä lenkillä. Miehensä on kuulemma mökillä nyt viikonlopun. Aikoi illalla nauttia vähän viiniä yksinäisyyteensä, kaihoisa katse ja hymy perään. Hedelmä olisi kypsä poimittavaksi. Nainen on hyvännäköinen ja hyvä vartaloinen. Mitähän minä tämän kanssa tekisin? Itse olen poikamies,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pyydät tottakait itsellesi seuralaiseksi, jotta saat häneltä sexiä ja muista, että ette ole yötä kummankaan kotona, vaan jossain motellissa, ei hotellissa. Ja ilmoittaudutte nimellä herra ja rouva virtanen. Puhelimet kummallakin pitää olla omissa kodeissaan, vielä äänettömällä, jotta jää niiden tukiasemat rekisteröityneenä vakipaikkoihin. Naattikaa ja laakaskaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi kyllä laittaa paikannus asetuksen poissa.
Voi tarvita milloin vaan puhelinta.
Satua tuo koko juttu on , jonkin märkä uni tai haavekuva 😂

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäpä jos Sinun vaimosi käyttäytyisi samalla tavalla selkäsi takana? Kuvailemasi naisen malli on suureksi vaaraksi Sinulle. Sääli aviomiestä. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen naapurin muijan kalenterissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/