Aloita uusi keskustelu

MV lehden kommentointi

Aloittaja: *** Muut 13.6.2018 16:15

Kävin eilen pitkästä aikaa kurkkaamassa tätä suurta sananvapauden puolustajalehteä! Mitäs mitäs silmäni havaitsikaan. Siellähän on syyllistytty juuri samaan sananvapauden rajoittamiseen kuin mistä he syyttävät valtamediaa eli juttujen kommentointimahdollisuudet on poistettu käytöstä! Mikäs lehti se semmonen on joka ei seiso itsekkään ajamiensa asioiden takana! Vai onko omistajilla jo pelko takapuolessa kun seuraavat meneillään olevaa oikeudenkäyntiä jossa haetaan rajoja herjaamisen ja sananvapauden välille?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 288 viestiä

Vieraan vallan hybridivaikuttaminen on nyt tullut yleiseen tietoon. Sitä monet kirjoitukset tälläkin palstalla ovat.
Monen persunkin silmät ovat avautuneet Bäckmanin "ansiosta".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MV-lehden rikokset on vastustaa haittamaahanmuuttoa ja paljastaa rikoksista tuomittujen henkilöllisyyksiä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinä tapauksessa sinun kannattaisi varmaan tehdä rikosilmoitus. Kumpikaan noista mainitsemistasi rikoksista ei nimittäin ole nyt oikeusprosessin kohteena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haittamaahanmuutto...

EIkö nyt olisi ihan reilua puhua ihan oikeilla termeillä. Haittamaahanmuutto on kiertoilmaus lähi- idästä tuleville pakolaisille ja yleensä sieltä tuleville maahanmuuttajille. Katsos kun maahanmuuttajan kansallisuudesta tai uskonnosta ei voi vetää mitään johtopäätöksiä siitä, mikä hänen maahantulonsa perimmäinen motiivi on. Haittamaahanmuutto on terminä niin epämääräinen, ettei se oikeastaan tarkoita mitään. Se on kuitenkin yksi Halla- aholaisten mielitermejä, salonkikelpoinen ja osuvat esimerkki siitä miten rasistinen kielenkäyttö sovitetaan arkipuheeseen.

Ihmiset liikkuvat ja vapaassa maassa ihmisten liikkuvuutta voi rajoittaa vain tiettyyn pisteeseen. Maahanmuuttoon liittyy monenlaisia haasteita ja yksi niistä on sopeutuminen. Sopeutuminen tarkoittaa sitä, että kaikkien niin maahanmuuttajien kuin kantaväestön on kunnioitettava toistensa oikeuksia ja velvollisuuksia. MV julkaisun rooli oli lietsoa epäilyä ja vihaa kantasuomalaisten keskuuteen esittämällä maahanmuuttajat pelkästään negatiivisessa valossa.

Siinä missä Halla-aholaiset vetoavat koulutettuun kansanosaan, MV julkaisun tehtäväksi jäi sen osan kiihottaminen, jonka yleissivistys on hankittu lähiöpubissa. Heillä on sananvapaus, mutta miettikää nyt edes hiukan mitä toivotte, sillä toiveet saattavat käydä toteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

MV-lehti on muiden blogien ja vlogien tavoin ollut murtamassa valtamedian tiedotusmonopolia, joka vähättelee maahanmuuton vaikutusten tuhovoimaa Euroopassa. Rasismileimalla kansalaiset saadaan hiljaiseksi ja maa ja väestö tuhottua täydellisesti. Seurauksilla ei ole mitään painoa kunhan vältytään rasismilta. Haloo!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nerokkaimpia rasismin perusteluja, mitä olen eläissäni nähnyt. Se on siis välttämätöntä, jotta maata ja väestöä ei saataisi tuhottua täydellisesti. Onneksi olkoon! Tuollaisesta olisi Hitlerkin ollut ylpeä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisikin käyttää rikosten selvittelyyn profilointia niin miksi se olisi kansalaisilta kiellettyä?
Tunnetusti määrätyt kansallisuudet, saapumistapa, ja sukupuoli jakauma profiloivat maahanmuuttajaa. Tähän kun lisätään jo maassa oleva populaatio , voidaan kertoa 90% tarkkuudella mitä he aikovat ja miten selviävät ja mikä on lopputulos...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansaa pidetään tyhmänä ja vain eliitillä on oikes profilointiin, mielipiteisiin, johtopäätöksiin ym ja nekin pitää ilmaista häveliäästi, sillä pelkona on, että sensuroimattoman totuuden kuuleminen saa ahdasmielisen kiihottumaan. Suojeluobjekti on tunnetila.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Asia on niin arkaluontoinen ja herkkä medialle, ettei hedelmällistä keskustelua tapahdu, koska sensuuritoimittajan sopimattomaksi katsoma mielipide bannataan, vaikkei sisällä lainvastaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vertailun vuoksi kannattaa lukea myös samnytt,se, jonka uutisaiheisto on painottunut MV:n kanssa samaan aihepiiriin ja jonka lukijapalstoilla on myös kiihkeitä alatyylisiä ilmauksia, mutta Ruotsissa suvaitaan eliitin valtavirrasta poikkeavia mielipiteitä, tosin usein vaivautuneesti, muttei ryhdytä kohkaamaan rikosjutuilla. Ei ainakaan bissiksen käytöstä, kun sillä ymmärretään nuorta hoikkaa muotivaatteita käyttävää itsetietoisra itsevarmaa naista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

M V = mitä välii
pelekkää joutavaa yninää
syssyllä kerran vilikasin ja riitti
ajanhukkaa mitä suurimmasa määrin
ennen vaikka sirkukseen.
=DDDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Haulla "Johan Bäckmanin haastattelu kuulemisen jälkeen" löytyy video, jossa käy ilmi mistä dosentti johan Bäckmania syytetään. Jokainen voi päätellä missä tilassa suomalaisten sananvapaus on tällä hetkellä.

"kyy"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoinen oli video. Kutsuminen korkonimellä on vanha maantapa esim pPäätalon romaaneista tuttua. Nato-pissis ja Kohu- Jessi nähtiin rikollisena:Pikemminkin on osoitus siitä, että syyttäjän äidinkielen taito on köyhää kuten monella nuorella valitettavasti on. Ja suuttuminen kipsipatsaslahjastakin ollut rankkaa. Tyypillistä akkain touhua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvällä mallilla näyttää sananvapaus olevan, kun keskeneräistä juttua pystyy kommentoimaan videolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MV:n aktiivit paljastavat kivasti dosentin osuuden ja tarkoituksen julkaisun "tarpeellisuudesta". Moskovan Viesti?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhtä hyvin voi väittää sanoman, alman yms olevan naton,washingtonin äänitorvia,kun kovin kritiikittömästi toistetaan niiden kantoja. Sotateollisuuden intressissä on jännityksen lisääminen. Nato tarvitsee kiihkeästi suomalaisia sotilaita, kun ei omat miehet riitä. Koulutettu älykäs iso reservi on vain suomessa. RahvAan sensuroimaton ääni ylilyönteineen pääsee verkkojulkaisuissa. Almassa asiallinenkin ja millään tavoin laiton viesti ei mene läpi, jos se ei miellytä moderoivaa toimittajaa. Kannattaa lukea pariakymmentä julkaisua päivittäin monipuolisen kuvan saamiseksi eikä luottaa vain siihen, mitä yleissivistymätön,historiaa tuntematon toimittaja kirjoittaa lähdekritiikittä totuutena.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jootilla unohtuu kokonaan Kreikka ja Turkki, joiden asevoimat perustuvat asevelvollisuuteen, ja joiden reservit ovat huomattavasti Suomea suurempia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toki huomasin ilman kehotustasikin. Kuinka olet suorittanut tuon Suomen, Kreikan ja Turkin reservien koulutuksellisen ja älyllisen tason vertailevan tutkimuksen? Onko tutkimuksessasi mukana myös reservin saama käytännön taistelukokemus, joka on merkittävä tekijä arvioitaessa sen suorituskykyä? Suomalaisista reserviläisistä taistelukokemusta on hyvin harvoilla, lähinnä rauhanturvatehtäviin osallistuneilla. Sen sijaan turkkilainen reservi on taistellut vuosikymmeniä PKK:ta vastaan, ja nyttemmin myös Syyrian kurdeja vastaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Ei köyhyys puhumallakaan poistu, se vaatii jokaiselta terveeltä ihmiseltä tekemistä. Lue lisää...
joko kouluun tai työ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

25.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi