Aloita uusi keskustelu

Mitä mieltä olet Oulun Baana kevyenliikenteen reiteistä ?

Aloittaja: Muut 17.9.2019 10:36

Oulu on keskeinen polkupyörä kaupunki ja Oulussa satsataan pyöräväylien rakentamiseen, joka on mielestäni erittäin hyvä asia koska kulkijoita väylille riittää. Uusi Baana 2 kevyenliikenteen vaihe antaa mahdollisuuden selkeään reittivalintaan esimerkiksi keskusta-linnanmaa joka on varmasti tulevaisuudessa Oulun merkittävin liikennekohde kun korkeakouluopinnotkin suurimmaksi osaksi muuttaa linnanmaalle ja koska opiskelijoiden yleisin kulkuneuvo on varmasti polkupyörä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 36 viestiä

No varmaan toimisi jos pyöräilijät pysyisi niillä, mutta kun eivät pysy, vaan tyhjällä kadulla ajelevat miten sattuu. Samoin kuvittelevat että se baanalla ajava on aina oikeassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aivan mahtavia ovat ne baanat kun niitä pitkin on niin soma sähköavusteisella pyörällä hymyssä suin ajella. Kun laittaa tehoja lisää niin voi naama leveänä ajella nämä pikku mäet ylös ja ei vastatuulikaan haittaa. Baanoja vaan lisää taikka sitten tasaisia pyöräteitä niin ei iske ne routavauriot niin kovasti käsille kun reilua kahtakymppiä ajaa. Minulla on kyllä pyörässä myös ns. joustokeula mutta ajattelenkin nyt niitä joilla sellaista ei ole.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanopa missä päin Oulua on sellaisia mäkiä että tarvitsee pyörään lisätehoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuota punaista väritystä en ymmärrä, se on ihan turha, mutta viimeinkin ovat hoksanneet poistaa ne korkeat kivireunukset katujen varresta pyöräteiden kohdalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hölmöläisten hommaa.Oulussa kun ei osata ajaa polkupyörällä liikennesääntöjen mukaan niin näitä pitää ohjata oikein maalaamalla tiet punaiseksi että osaavat ajaa oikealla tiellä.Tuiran silloilla lähes kaikki ajavat pyörillään väärää puolta väärään suuntaan ja jalankulkijoiden pitää väistää näitä häiriköitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Minusta ne ovat hyviä ja sileitä ajaa, paljon parempia kuin kivetyt kadut ja jalkakäytävät. Pakkahuoneenkadun leveää paanaa on mukava posottaa aseman suuntaankin, niin pitkälle kuin pääsee. En enää käytä paljon muita sen suuntaisia katuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olenpa tuota osaanut ajaa 60 vuotta polkupyörällä ilman että reittejä on merkitty punaisella maalilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Harmittaa niin vietävästi kun en enää pääse pyöräilemään. Vielä muutama kesä taaksepäin pyöräilin n 40 km päivässä, kesän aikaan 4000-6000 km.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä homma siinä mielessä että pysyypähän pyöräilijät omalla kaistalla eivätkä aja päälle. Katselin vaan kun yks tyttö käveli koko ajan pyöräilijöitten kaistalla. Meinasin jo huutaa että ootko tyttö puolisokea jo noin nuorella iällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aika hupaisia suorituksia välillä näkee varsinkin nuorilta naisilta. Kaksikosta pyöräilijä ajaa jalankulkijoiden puolta ja kävelijä talsii pyöräkaistalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juttutuvan kommentteja kun lukee, niin huomaa ettei ole sellaista uudistusta ettei jotkut hauku sitä pataluhaksi. Haukkuja ovat saaneet ainakin baana, kallioparkki, Valkea kauppakeskus, korkeat talot, puistojen uudistus, cykkelit jne. Mikä siinä on että joidenkin pitää olla aina niin negatiivisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eihän tässä voi ajella pyörällä, kun jatkuvasti joku naapuri nastoilla renkaita rikkoo. Poliisi tietää kyllä asiasta. Ja isännöitsijä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Naurettava koko punainen väri, ei pyöräilijät tarvitse punaista mattoa kulkeakseen niinkuin arvokkaat valtiovieraat. Kallista hommaa, riittäisi kun rajaisi punaisella eri kaistat. Talvella koko komeus jää lumen alle ja minkälaista tuhoa lumiaurat saavat pinnoitteeseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valkea sulkea, Kalliparkki sulkea, Baanat lopettaa. Kaikki tehhään vissiin väärin Oulussa. Täällä asuu liikaa Tyrnäväläisiä ja Alanaamankyläläisiä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On oulun lähellä muutakin kuin tuo alue.
Meille menee kunnon asfaltoitu tasainen tie ja mukava pyörälläkin ajella kun punainen ei häikäise koko ajan.
Mikä piru siinä on että Yliopiston alue on jotenki erikoinen.
Tuottavuudessaan taitaa olla Kaupungin eri osien viimeisimpänä.
Kaupungin menopuolella ykkösenä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan ne baanat hyviä mutta tarviiko niide olla noin leveitä. Kun katsoo Kaarnatien vierellä kulkevaa pyöräbaanaa niin sehän on aivan järkyttävän leveä vaikka ei siinä ollut tungosta ennenkään ja kaikki sopi sille väylälle oikein hyvin. Nyt on ajoradasta lohkaistu siivu pois, että on saatu tehtyä leveääkin leveämpi pyöräbaana. Rahaa on uponnut aivan turhaan tähän projektiin mutta sitähän painetaan koko ajan lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia lännen ja lounaan välinen tuuli on voimakasta, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sähköautot valtaavat vähitellen liikenteen

128 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

En käy töissä!

Mutta nämä aloitukset satuttaa aina eniten kateellisia. Vastauksista näkee ketä. Lue lisää...
Niin tai näin

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

22.10.

Fingerpori

22.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/