Aloita uusi keskustelu

Miksi osalle ostaminen on niin hankalaa?

Aloittaja: Velimatti Muut 14.1.2020 10:09

Miten se ostaminen on niin hankalaa? Osa miettii, miettii ja vielä kerran miettii. Onko se vain rahasta kiinni vai siitä ettei osaa päättää. Vai liika tutkiminen asiasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 41 viestiä

Se on hyvinkin luonteenpiirre ettei osaa päättää tai sitten se on ns. kehitelty kokemus. Minullakin on eräs ystävä, joka on muuten ihan OK, mutta kaupoilla käynti on ihan tuskaa. Rahastahan se ei ole kiini hänelläkään ja pelkän leivän valinta on vaikeaa. Oletan, että tavaran pitkittynyt nyplääminen ennen ostopäätöstä tuottaa hänelle hurmosta sen saamisesta ja samalla saa sisäistä rohkaisua, että uskallampas ostaa tämän 1 E sämpylän ihan "pokkana". Joku harrastaa extremeurheilua kiipeilemällä ja toinen menemällä kauppaan ostoksille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Itse kun ostan osakkeita, joita nyt olen saanut ostettu jo 80000 euron edestä niin voin sanoa sen olevan hankalaa!

Se on kiinni rahasta ja siitä, etten osaa päättää ja tutkin liikaa!

Siksi saan ostettu vain harvoin, enkä suinkaan joka päivä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on kuule köyhien ongelmia, ne lotvii, tonkii ja juoksee tarjousten perässä.
Ja ruokakauppana heillä on se liiteri. Mikäs siinä, kun eivät he paremmastakaan tiedä.
Ite en siihen slummikauppaan koske pitkällä tikullakaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Äläpä yleistä. Mä olen pienellä eläkkeellä, enkä astu jalallanikaan liiteliin koska siellä ei mulle mitään ole. Jos jotain tarvin niin meen kauppaan ja ostan sen, olipa sitte kyseessä kengät tai ruoka. En loirua kaupoissa enkä kaupungilla. Muut naiset saa mun puolesta loirota, mulla on muutaki tekemistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liiterissä käy ihmisiä ympäri maailmaa,
Hyvä kauppa Euroopassa 😊
Siellä käy ihan kaikki, olipa titteli mikä tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kerran käynyt Kaarinassa kun se avattiin. Sitten minulle selvisi että yrityksellä on vaikeuksia ay-liikkeen kanssa Saksassa ja myös suomesta alkoi tulla saman laista tietoa julkisuuteen. Tämä riitti minulle. Enkä taida asennettani siihen yritykseen muuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ootko "nallee", tai Herliineitä nähnyt.
Me rikkaat tiedetään mitä laatu on. Eikä meitä liitereissä näy. :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usein tulee pienissä ostoissa mietittyä turhan kauan, mutta kun tuntee hyvän kohdalle sattuvan, niin parinkymppitonnin auton voi puolessa tunnissa hyväksyä ostettavaksi. Se vähän riippuu, kuinka valmiiksi on pitkässä juoksussa asian ajatellut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos mulla on tilillä jokunen kymppitonni, ja kuukausittain tulossa mukavasti palkkaa, ei sen niin hiton väliä olis, vaikka joskus ostaisinkin jotakin mitä satun juuri nyt huomamaan. (heräteostos.) Ja pian siitä kassalle joutuu.

Mutta jos ja kun minulla on se muutama kymppi enää loppukuusta tililläni, pitää ihan oikeesti harkita, mitä nyt on pakko ostaa, ja mitä juuri nyt ei ole pakko ostaa!
Tässä on melkoinen ero, miten sujakasti kaupassa käynto sujuu.
Ja usein siinä kuluu aikaa, kun tarviin katsella, löytyykö jotakin purtavaa niillä punaisilla merkittynä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ruokaostosten tekeminen on helppoa, mutta pukineiden ostaminen on vaikeaa. Haluan ostaa laadukasta ja ajatonta mallia niin kengissä kuin vaatteissa, mutta kaupat on pullollaan halpaa pintamuotia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meiltä tuli ihan kotoa asti kysymään huoneistoremontoija, että mikä teitä tässä remontin aloittamisessa mietityttää kun hintakin hommalle (pesuhuone+sauna) oli vain 20 000 euroa

Kysyin jotta kauanko homma kestää? vastaus: 3 viikkoa. Totesin siihen, että sulla on n.160-170 euron tuntipalkka. Tähän kaveri: maksaahan ne tarvikkeetkin. Totesin n.2000e korkeintaan. Ei kaveri tykännyt mun matematiikasta vaan lähti läppäseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun aviopari lähteen ostoksille. Molemmilla samalaiset ruokaostokset, niin siinä on suuri ero ajassa. Mies kerkiää ostaa ostokset ainakin 3 kertaan kun vaimo vielä pyörittelee hedelmiä ja vihaneksia että minkä tuosta valisee.
Naisilla vaan on yleensä ihmeelinen tapa että kun pitää ostaa ruokaa niin kyllä siellä vaateosatolla vaan pitää kääntää ja väntää niitä "rättejä" joka kerta.
Vaikka ei ole ollut puhetta lähtiessä että käyn katsoon vaattaeita.
Näin olen monen muunkin kuulut sanoneen että on se ihme kun vaateosaton ohi ei pääse koskaa että ei sillä jotain vaatetta pidä hypistellä.
Jos on kiire iin en lähde vaimon kanssa kauppaan kun siellä menee ainaki puolta enemmän aikaa verratuna siin kun menen yksin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi meitä naisiakin on erilaisia. Itselläni on selvät ostoslistat enkä jää hypistelemään turhanpäiväisesti. Ostan mitä on listalla ja kiireesti pois kaupasta. Joskus jos joutuu vaateostoksille niin hikeäpukkaa jos joutuu jotain rättiä sovittaan. Mieluimmin ostaisin netistä nekin rätit mutta kun on eri valvistajien rättejä niin ei tiedä minkä teltan ostaa että sopii päälle. Siksi joutuu joskus vaateostoksille pitkin hampain.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama täällä, inhoan kaupoissa vaate ostoksia, olenki löytäny muutaman nettokaupan josta löytyy povekkaalle pienelle naiselle vaatetta jotka ei roiku päällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

kun nyt osattasiin edes keräillä ne ostoxet ripeästi pois kassahihnan päästä eikä jäähä siihen taikinoimaan puoleksipäivää.
=P

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan etelä- ja keskiosassa lukuunottamatta Ahvenanmaan maakuntaa 
jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä maan pohjoisosassa lumisateen vuoksi.

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Iitaz

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Ei mitään rajaa taas suomalaisen työntekijän haukkumisella. Ylen telkemän tutkimuksen , Yle uutiset Politiikka 28.2.201... Lue lisää...
taas aivan bullshitt...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

29.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille