Aloita uusi keskustelu

Mihin laittaisit nopeusvalvontakameran?

Aloittaja: polliisi valavoo Muut 19.7.2019 07:33

Kerro mihin laittaisit oulun alueella nopeusvalvontakameran? Siis missä mielestäsi ajetaan aina ylinopeutta? Kerro vielä ajatko koskaan itse juuri siinä paikassa ylinopeutta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 85 viestiä

Ennen oli näitä nopeuden näyttäviä tauluja , kaipaisin niitä nykyäänkin . Autoiliat voisivat nähdä mikä heidän todellinen nopeutensa on , ja samalla huomaisivat mikä heidän autossaan mittarivirhe on . Loppusi se ainainen märinä näiltä ylinopeutta ajavilta , että jotku autoiliat eivät tiedä mikä heidän todellinen nopeutensa on . Siten voitaisiin noin puolen kilometrin päähän laittaa nämä uudet ( peltipoliisit ) , jos vielä tämänkin jälkeen joku ottaa ylinopeus sakon , niin kyllä pittää silloin olla kuskilla jokin pahasti vialla . Vielä näille kaahareille , että se lukema siellä tien poskessa kertoo sen ylimmän sallitun , eikä alinta .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Auton kontissa kulke kätevästi agrikaattori ja rälläkkä mukana. Kun liikennevalvonta kamera on pötkällään soitan parille kaverille jotka ovat sopivan matkan päässä. Valvomassa liikennettä radiopuhelimin. Jotta tulkaahan kamera on joi lepoasennossa! Sitten vaan nosto tien penkan taakese tai raviojaan. Nuo nykyset mallit on kuulema sen verran solakoita ja kepeitäkin liikutella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poikkimaantielle, ainakin välille Vaalantie - Kainuuntie, loppuisko yölliset kiihdytys ajot Oulujoen ylittävällä silla, pitkä suora vain yksi liikenneympyrä ei paljon hidasta. Hyvät tulot valtiolle, nopeudet on sitä luokkaa että kortti lähtis ja kukkaro kevenis.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ohituspaikkojen loppupäähän, jossa siirrytään takaisin kaksikaistaiselle liikenteelle. Pari paikkaa löytyy Oulun ja Raahen väliltä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Berner olisi kohta keksinyt joka autoihin laittaa ylinopeus huomio laitteet ja GPS laitteet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sehän olisikin tosi hyvä että joka autoon laitettaisiin oma ylinopeiden ilmaisin. Suora yhteys poliisiin joka laittaisi sakon tulemaan. Loppuisi se ylinopeudella kaahaaminen kun lompsa tyhjenisi. No niin ja nyt sitten kommenttia alinopeuksista kuten ylinopeuksien puolusteluun kuuluu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kannattaa painaa jarrua kameratolpan kohdalla ja pitkästi ennemminkin että ei tule sakkoa. Ajaa ennemmin alinopeutta ja näin vaarantaa liikennettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voisi siinnä systeemissä olla 364 päivää vuodessa toimimattomuus vikaa. Vaan katsastuksessa kumma kyllä laite todettaisiin käyttökelpoiseksi :O

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuiran silloille, Paulaharjuntielle, Kasarmintielle sekä Koskenniskaan että Värttöön, Kemintie ja keskustan tärkeimpiin valoristeyksiin valvomaan liikennevaloja ja kännykkä korvalla ajamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aleksanterinkatu näyttää olevan toisille näyttämisen halun paikka. Enämpi Pokkisen suunasta Heinäpään suuntaan ajettaessa, mutta jonkinverran myös toiseen suuntaan näitä kaahaajia riittää. Takana olisi tyhjää, mutta eteen pitää kiilata vaikka väkisin, kovan kiihdyttelyn kautta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tien alkupäähän ja loppupäähän ja siitä keskinopeuden mukaan sakko.
Näin saadaan taas elektroniikan myyntiä lisää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Keskinopeus kamerat olisi huippuhyvä juttu. Loppuis se liikenteen humpaaminen, jarrua,kaasua,jarrua,kaasua...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Moottoritielle tietöiden 60km/h kohdalle niin salama räpsähtelisi kuin "hollyvootissa oskarien jako aikaan". Silloin bemarit,mersut ja volvot joutuisivat maksamaan ylimääräisen "käyttömaksun"ja ihan vapaaehtoisesti:-)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitokset rehellisyydestä! Kalvavasta kateudesta on näköjään kyse, paremmilla autoilla ajelevia kohtaan. Mahtaa huonommuudentunne olla kova, kun kostohaavella hekumoit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono aluksi maan itäosassa, Kainuun maakunnassa, Lapin itäosassa sekä Koillismaalla Taivalkoski ja Kuusamo lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huono maan itäosassa sekä Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kaupunkiin matkaa 20 km. Yleinen liikenne pelaa hyvin. Lentokentälle sentään on matkaa se 30 km jotta pääsee avartumaan.... Lue lisää...
OKT asukki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/